fbpx

Silhouette soft νήματα προσώπου

Τα νήματα προσώπου silhouette soft νήματα προσώπου αποτελούν την καλύτερη, μετά το lifting, λύση για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το silhouette soft

Τα νήματα προσώπου silhouette soft νήματα προσώπου αποτελούν την καλύτερη, μετά το lifting, λύση για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου.

Είναι μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που όμως μπορεί, ειδικά σε επιλεγμένα περιστατικά, να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα, με μηδαμινή ταλαιπωρία και ρίσκο για τον ασθενή.

Πρόκειται για απορροφήσιμα ράμματα από πολυγαλακτικό οξύ που περιέχουν μικρούς κώνους από το ίδιο υλικό.

Διορθώνουν την χαλάρωση στο πρόσωπο και το λαιμό και γίνονται σε λίγα λεπτά με τοπική αναισθησία στο ιατρείο.

Ο τρόπος δράσης τους είναι διπλός.
Αρχικά προκαλούν άμεσα «τράβηγμα» του χαλαρωμένου δέρματος, μέσω της ανάρτησης των υποδόριων ιστών με τη βοήθεια των κώνων που διαθέτουν προς την επιθυμητή κατεύθυνση.
Σε δεύτερο χρόνο, εξαιτίας της δράσης του πολυγαλακτικού οξέως, τα νήματα silhouette soft ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.
Ιδανικοί υποψήφιοι είναι όσοι έχουν μέτριου βαθμού χαλάρωση στο μέσο πρόσωπο, στο όριο της κάτω γνάθου που τους αλλοιώνει το περίγραμμα ή στην περιοχή του λαιμού.
Επίσης όσοι έχουν μεγαλύτερου βαθμού χαλάρωση στο πρόσωπο αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.
Όχι, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον δύο χρόνια, μετά την πάροδο των οποίων επανέρχεται το πρόσωπο στην κατάσταση που ήταν πριν από δύο χρόνια. Μετά από πόσο καιρό μπορώ να επαναλάβω τη θεραπεία; Αν κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να προσθέσει και άλλα νήματα silhouette soft ακόμα και πριν την παρέλευση των δύο ετών, στις ίδιες ή σε άλλες περιοχές του προσώπου για να επιτύχει το αποτέλεσμα που θέλει.
Η θεραπεία δεν εφαρμόζεται σε εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες, σε όσους πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα ή από οξείες ή χρόνιες φλεγμονές του δέρματος και σε όσους έχουν αλλεργία στο υλικό.
Επίσης δεν εφαρμόζεται σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Τα silhouette soft μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα άλλων αισθητικών θεραπειών, όπως laser, peeling, Αυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες, μεσοθεραπεία, Θεραπεία με βουτολινική τοξίνη, υαλουρονικό κ.α. Ανάλογα με τη θεραπεία όμως, πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ως προς τη σειρά και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των θεραπειών.
Οι επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν είναι μελανιές, οίδημα και πτύχωση του δέρματος που όμως μπορεί να έχουν διάρκεια μόνο λίγες ημέρες.
Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί παρέμβαση του γιατρού είναι η θραύση του νήματος, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, που εύκολα μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί.

Φωτογραφικό Άλμπουμ «πριν-μετά»

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

NHMATA-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ