fbpx

TESTIMONIALS

Ο συνδυασμός του άριστου αισθητικού αποτελέσματος με απόλυτα ασφαλείς ιατρικές μεθόδους, είναι η βασική μας αρχή και πάντα με τη βοήθεια του πλήρως εξειδικευμένου προσωπικού μας και του άριστου τεχνολογικού εξοπλισμού μας, τα αποτελέσματα είναι τα καλύτερα.

test

Η εμπειρία μου με τον κο Κεραστάρη και την κλινική Kallisti Medical αποδείχθηκε πέραν κάθε προσδοκιών! Εξαιρετικός ιατρός, ειλικρινής και με διάθεση να εξηγήσει κάθε λεπτομέρεια και να λύσει κάθε απορία σχετικά με την επιλεγμένη επέμβαση. Η αυξητική στήθους που πραγματοποίησα είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα: φυσικό και απόλυτα ταιριαστό με το σωματότυπo μου! Έχοντας συμβουλευθεί και άλλους πλαστικούς χειρουργούς, δεν πιστεύω ότι θα είχα τύχει ίδιας μεταχείρισης και αποτελέσματος από κάποιον άλλο.

“Χριστίνα Στεργίου”
Αθήνα, 26/10/2020

Ένα μεγάλος ευχαριστώ στη συνεργάτη του κ. Κεραστάρη την Αναστασία. Γνώστης των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων και πρωτοκόλλων, με άρτια εκπαίδευση, με αγάπη και πάθος για την δουλειά της, μου προτείνει κάθε φορά με απόλυτη ειλικρίνεια τις θεραπείες που έχω πραγματικά ανάγκη, αποτρέποντας με από οτιδήποτε το περιττό. Από την πρώτη μου επίσκεψη στο ιατρείο, με έκανε να νιώσω ασφαλής, αναλύοντας και εξηγώντας μου κάθε στάδιο εφαρμογής της εκάστοτε θεραπείας καθώς και την διαδικασία αποθεραπείας.

Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή που γνώρισα αυτή την πραγματικά ευσυνείδητη και υπεύθυνη επαγγελματία.

Αθήνα, 21/09/2020
Βίβιαν Λ.

Από προσωπική εμπερία έχω να ομολογήσω πως ο κ. Κεραστάρης είναι ο πλέον κατάλληλος για να συμβάλλει στην αλλαγή που επιθυμείς.

Πριν το χειρουργείο μου είχε λύσει όλες μου τις απορίες, τόσο πριν όσο και μετά με βοήθησε αρκετά. Πέρα από Ιατρός είναι και άνθρωπος έχω να προσθέσω καθώς, δεν ενδιαφέρεται μόνο να γίνει η συνεργασία αλλά και αν πραγματικά είσαι ο ίδιος σε θέση να το υποστηρίξεις.
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Νατάσσα Β.

Από την πρώτη φορά που πήγα για μια απλή ενημέρωση, είπα εκείνος θα είναι ο γιατρός μου κι όντως έτσι έγινε. Από τη μέρα που χειρουργήθηκα έως και σήμερα είναι δίπλα μου βοηθώντας και στηρίζοντας με σε ό,τι και αν έχω χρειαστεί και με συχνές μετεγχειρητικές συναντήσεις για να βλέπει αν όλα πάνε καλά. Πραγματικά, ό,τι και να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο πάνω απ’ όλα, δεν μπορεί να τον περιγράψει.. Τον αισθάνεσαι δικό σου άνθρωπο! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
Κυρίως που με κάνατε να έχω ξανά αυτοπεποίθηση!
Κορίνα Μ.

Νιώθω την ανάγκη να ξεκινήσω από ένα μεγάλο Συγχαρητήρια,καταρχάς στον κο Κεραστάρη που είναι ένας εξαίρετος ιατρός και τα αποτελέσματα της δουλειάς του μιλούν από μόνα τους.
Κατά δεύτερον και εξίσου σημαντικό, στο γεγονός ότι είναι ένας αξιόλογος Άνθρωπος με πραγματικά ανθρώπινη προσέγγιση στον ασθενή, όχι μόνο στο πρώτο προεγχειρητικό στάδιο, με ξεκάθαρες οδηγίες, εμπεριστατωμένη ενημέρωση για κάθε μικρή η μεγάλη πληροφορία αλλά και στο μετεγχειρητικό στάδιο, που έχει να κάνει με την ανάρρωση και την ολοκλήρωση ενός χειρουργείου. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα ένιωθα και νιώθω ότι έχω τον γιατρό μου δίπλα μου, να με στηρίξει σε οποιαδήποτε απορία, αγωνία η ανησυχία που μπορεί να έχω. Είναι σαφές ότι με κορωνίδα τον ίδιο, πλαισιώνεται από μια εξίσου δυνατή ομάδα που σε κάθε βήμα, βρίσκεται δίπλα στον πελάτη, ο οποίος δε νιώθει ποτέ “πελάτης”, και αυτό … είναι μάλλον η μεγαλύτερη επιτυχία !
Και πάλι συγχαρητήρια και συνεχίστε την υπέροχη δουλειά.

Ευχαριστώ για όλα,
Μαρία Αδαμαντοπουλου

Η εμπειρία μου από το ιατρείο του κ.Κεραστάρη Δημήτρη είναι εκπληκτική.
Ο Γιατρός είναι ανθρώπινος γλυκός με χιούμορ και εκπληκτικός επιστήμων.
Μου πρότεινε θεραπείες που είχαν άμεσο αποτέλεσμα και με διάρκεια.
Σημαντικό πολύ για εμένα ήταν ότι δεν υποσχέθηκε αποτέλεσμα φανταστικό
αλλά ότι περίμενα απο τις συζητήσεις μας το είδα στο πρόσωπο μου.
Ο χώρος είναι υπέροχος και φιλόξενος και το προσωπικό του ιατρείου
άριστα καταρτισμένο με ευγένεια κ συνέπεια. Συστήνω σε όλες και σε όλους το
ιατρείο είναι ότι καλύτερο.

Πυργελή Μαρίζα

13/11/2019 N. ΦΙΛΟΘΕΗ

Ευχάριστο, φιλικό περιβάλλον και επαγγελματισμός πάνω από όλα.
Απίστευτα αποτελεσματικό το Laser. Η πρώτη μου συνέδρια ήταν στις 15/10 και χρειάστηκε να ξανακάνω μετά από 3 μήνες και το αποτέλεσμα είναι ορατό. Επίσης, η συνέδρια που έκανα στο πρόσωπο, απόξεση με μικροκρυστάλλους, μου έκανε το δέρμα λείο και λαμπερό.
Σίγουρα θα σας εμπιστευτώ και για άλλες συνεδρίες!
Σε ευχαριστώ Αναστασία!

Υβόννη, Βύρωνας 20/01/2020

“Εξαιρετικός άνθρωπος και ιατρός ο κ. Δημήτρης Κεραστάρης. Σου αναλύει ό,τι ακριβώς σε προβληματίζει και θες να βελτιώσεις και διορθώσεις, με απόλυτη ειλικρίνεια, (σπουδαίο προσόν) σου εξηγεί όλες τις λεπτομέρειες, και σου προτείνει την ιδανικότερη θεραπεία και λύση για τις δικές σου ανάγκες, με την οποία θα δεις όντως εξασφαλισμένο αποτέλεσμα! Τον εμπιστεύομαι με “ορθάνοιχτα μάτια”, χρόνια τώρα, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη! Πρόσφατα έκανα τη θεραπεία Hifu και είμαι ενθουσιασμένη! Συζητήσαμε διεξοδικά και με γλύτωσε από ένα σωρό άλλες θεραπείες που ακούμε στα media και μας βομβαρδίζουν καθημερινά, τις όποιες και γω σκεφτόμουν και είχα ένα σωρό απορίες αλλά στο τέλος δεν θα μου προσέφεραν το αποτέλεσμα που θα θελα για το πρόβλημα μου! Αν ήταν κάποιος άλλος ιατρός το σίγουρο θα ήταν οτι θα μου τις έκανε όλες για το κέρδος. Όχι όμως ο κ. Δημήτρης Κεραστάρης. Το αντίθετο. Σου γλυτώνει χρήματα. Σου εξηγεί τα πάντα, τι όφελος θα χει για σένα οποιαδήποτε θεραπεία του αναφέρεις, αν κάνει για σένα και πόσο θα διαρκέσει. Ευχαριστώ πολύ τον ιατρό και βέβαια την Αναστασία την βοηθό του, ευγενέστατη, με άρτια εκπαίδευση. Το Kallisti medical είναι ένας πανέμορφος ζεστός φιλικός χώρος με τους πιο αντιπροσωπευτικούς ανθρώπους!”

Με τις θερμότερες ευχές μου,
Αγγελική Ντόμπροβιτς, Χολαργός, 04/12/2019

“Καλησπέρα σας, Ήρθα για πρώτη φορά στο ιατρείο σας για να πραγματοποιήσω laser αποτρίχωση. Η Αναστασία με έκανε να αισθανθώ αμέσως άνεση και ασφάλεια. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα! Ως επακόλουθο της σχέσης εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε αποφάσισα να κάνω θεραπεία προσώπου! Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και πολύ καλύτερα από άλλα ιατρεία που ειχα πάει στο παρελθόν! Το πρόσωπό μου έλαμπε και πλέον είμαι σίγουρη οτι θα συνεχίσω να εμπιστεύομαι τα έμπειρα χέρια του προσωπικού για όποια θεραπεία αποφασίσω να κάνω στο μέλλον! Έχω συστήσει το χώρο και θα συνεχίσω να το κάνω ανεπιφύλακτα καθώς ξέρω ότι θα μείνουν σίγουρα ευχαριστημένοι! Συνεχίστε την τόσο καλή δουλειά που κάνετε πάντα με ειλικρίνεια κ ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον πελάτη!”

Με εκτίμηση,
Εύη Περιστέρη Ιλίσια, 21/10/2019

“Από προσωπική εμπειρία έχω να ομολογήσω πως ο κ. Κεραστάρης
είναι ο πλέον κατάλληλος για να συμβάλλει στην αλλαγή που επιθυμείς.
Πριν το χειρουργείο μου είχε λύσει όλες μου τις απορίες, τόσο πριν όσο και μετά με βοήθησε αρκετά. Πέρα από Ιατρός είναι και άνθρωπος έχω να προσθέσω καθώς, δεν ενδιαφέρεται μόνο να γίνει η συνεργασία αλλά και αν πραγματικά είσαι ο ίδιος σε θέση να το υποστηρίξεις.
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Νατάσσα Β. , Αθήνα, 13/05/2019!”

“Τα τελευταία χρόνια έχω εμπιστευτεί το πρόσωπο μου και το σώμα μου στον κ.Κεραστάρη.
Κάθε νέο ραντεβού μου είναι καλύτερο από το προηγούμενο, όσες θεραπείες έχω κάνει με έχει ενθουσιάσει το αποτέλεσμα. Ο κ.Κεραστάρης είναι απόλυτα ειλικρινής και ασχολήθηκε προσωπικά για να ικανοποιήσει τις αισθητικές μου ανάγκες. Το προσωπικό έχει άριστη γνώση, είναι πολύ έμπειρο, και πολύ φιλικό. Ο χώρος είναι άκρως επαγγελματικός, πολύ ζεστός και σε εμπνέει για να νιώσεις πολύ οικεία. Να συνεχίσετε πάντα με τον ίδιο ζήλο!”

Ελένη Τ.
Αμπελόκηποι, 05/11/2019.

“Όταν αποφάσισα να κάνω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου συγγενείς και φιλοι μου πρότειναν να απευθυνθώ στο kallisti medical center. Είχαν απόλυτο δίκιο! Μπαίνοντας σε εξυπηρετεί η πάντα γλυκιά Νίκη! Στη συνεχεία η άψογη επαγγελματίας Αναστασία η οποία μου λύνει όλα τα προβλήματα του προσώπου μου και μου δίνει πολύτιμες συμβουλές και φυσικά ο κύριος Κεραστάρης ο οποίος είναι ένας γιατρός που συνιστώ πραγματικά ανεπιφύλακτα. Εξαιρετικός γιατρός και ανθρωπος. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την υπεροχή αύρα του ιατρείου όπου εκτός από τα άρτια αποτελέσματα, υπάρχει πάντα και μια υπέροχη ατμοσφαίρα! Όποια κυρία θέλει να κάνει κάτι για τον εαυτό της ειλικρινά της συνιστώ να μην ψάξει τίποτα άλλο!”

Λογαρά Ουρανία , Παπάγου 21/02/2019