fbpx

Voluma για τις πιο βαθιές ρυτίδες

Το Voluma είναι υλικό της εταιρίας Allergan, αλλά επειδή είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο, έχει επικρατήσει σαν ονομασία και για υλικά με παρόμοια χαρακτηριστικά άλλων εταιριών.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Voluma για τις πιο βαθιές ρυτίδες

Το Voluma είναι υλικό της εταιρίας Allergan, αλλά επειδή είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο, έχει επικρατήσει σαν ονομασία και για υλικά με παρόμοια χαρακτηριστικά άλλων εταιριών.Πρόκειται για μία μορφή υαλουρονικού οξέως, που είναι πιο “παχύρευστο” από το απλό και είναι φτιαγμένο για να δίνει όγκο και να γεμίζει βαθιές μόνο ρυτίδες.

voluma-kerastarisΤο Voluma τοποθετείται κάτω από το δέρμα, στο υποδόριο, στους μυς ή στο περιόστεο. Αν τοποθετηθεί στο χόριο του δέρματος είναι ορατό και δημιουργεί αισθητική δυσμορφία στην περιοχή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι κατάλληλο για γέμισμα λεπτών, πιο επιφανειακών ρυτίδων.
Δύο είναι οι μηχανισμοί με τους οποίους γερνάει το πρόσωπό μας όσο μεγαλώνουμε. Ο πρώτος είναι η χαλάρωση του δέρματος και η μετακίνηση ιστών (κυρίως υποδορίου λίπους) προς τα κάτω με την επίδραση της βαρύτητας και ο δεύτερος είναι η απώλεια όγκου από όλους τους ιστούς του προσώπου (δέρμα, λίπος, μυς και οστά). Αυτή η ανακατανομή αλλά και η μείωση του όγκου του προσώπου του δίνει μια πιο γερασμένη όψη που οι περισσότεροι την περιγράφουν ως χαλάρωση.
Με το Voluma προσθέτουμε ουσιαστικά όγκο στα σημεία του προσώπου στα οποία έχει μετακινηθεί το υποδόριο (όπως είναι τα ζυγωματικά, οι παρειές, η περιοχή κάτω από τα μάτια, οι γωνίες της κάτω γνάθου, τα tear trough κ.α.) και στα σημεία που έχουν απολέσει όγκο (όπως οι κρόταφοι, το μέτωπο, τα ζυγωματικά κ.α.).
Ουσιαστικά λοιπόν με το Voluma “ξαναχτίζουμε” το πρόσωπο και του δίνουνε τη μορφή και το σχήμα που είχε πριν από χρόνια, χωρίς όμως να το “παραφουσκώνουμε”. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και το πρόσωπο φαίνεται ξεκούραστο και ανανεωμένο. Γυναίκες αλλά και άντρες, συνήθως πάνω από 40 ετών, που εμφανίζουν τέτοιου είδους αλλαγές στο πρόσωπο είναι ιδανικοί υποψήφιοι για το Voluma.
Όχι, η διάρκεια του Voluma είναι σχεδόν διπλάσια από τα απλά υαλουρονικά. Απορροφάται και αυτό πλήρως από τον οργανισμό μας αλλά αυτό ολοκληρώνεται περίπου σε 18-24 μήνες.
Οι επιπλοκές του Voluma είναι εξαιρετικά σπάνιες και όχι ιδιαίτερα σοβαρές όπως και των υπολοίπων υαλουρονικών. Μπορεί να εμφανιστούν εκχυμώσεις, οίδημα ή ήπια φλεγμονή που είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες και παροδικές. Αλλεργική αντίδραση στο υαλουρονικό είναι ακόμα πιο σπάνια. Πρακτικά οι πιο συχνές επιπλοκές είναι αισθητικές και κατά κανόνα οφείλονται σε κακή εφαρμογή από τον γιατρό.
Gdpr

ΕΝΕΣΙΜΕΣ-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ