Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Πλαστική προσώπου

Η αισθητική πλαστική χειρουργική προσώπου επικεντρώνεται στη βελτίωση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου, των ορατών σημείων γήρανσης, καθώς και στην εξάλειψη της περίσσειας δέρματος και του υποδόριου λίπους, ώστε να αναδείξει την πιο όμορφη εκδοχή μας. Το πρόσωπό μας είναι το πρώτο σημείο επαφής με τον κόσμο και, ως τέτοιο, αντανακλά τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Η πολυετής εμπειρία του dr. Δημήτριου Κεραστάρη και η εξειδίκευσή του στην αισθητική πλαστική χειρουργική προσώπου, τον καθιστούν τον πλέον κατάλληλο να σας βοηθήσει να θέσετε τους στόχους σας για το μέλλον και να σας παρέχει εξειδικευμένη βελτίωση του προσώπου μέσω χειρουργικών και μη τεχνικών, όπως είναι το Lifting Προσώπου, η λιποαναρρόφηση PAL λαιμού, η βλεφαροπλαστική, η ρινοπλαστική, η ωτοπλαστική κλπ.

Ο dr. Δημήτριος Κεραστάρης έχοντας ασχοληθεί εδώ και 20 χρόνια με όλη την γκάμα των επεμβάσεων, αισθητικές και επανορθωτικές, στα πλαίσια της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής, δημιούργησε το Kallisti Medical, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, γίνεται σχεδιασμός της θεραπείας πάντα με βάση τις αρχές της ιατρικής επιστήμης, την ασφάλεια και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο.

βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική είναι η επέμβαση που διορθώνει το βαρύ και κουρασμένο βλέμμα και χαρίζει στο πρόσωπο μία ανανεωμένη εμφάνιση. Άλλωστε το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

Λιποαναρρόφηση Λαιμού

Λιποαναρρόφηση Λαιμού

Η PAL λιποαναρρόφηση λαιμού αποτελεί τον αποτελεσματικότερο τρόπο αντιμετώπισης της συσσώρευσης λίπους στην περιοχή της κάτω γνάθου, επέμβαση που μπορεί  να χαρίσει ένα όμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί για χρόνια.

rinoplastiki

ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργικής γιατί η αλλαγή στο σχήμα της μύτης επηρεάζει τη συνολική εικόνα του προσώπου.

Ωτοπλαστική για γυναίκες

Ωτοπλαστική

Ωτοπλαστική είναι η επέμβαση με την οποία διορθώνουμε αισθητικές ατέλειες που αφορούν στα αυτιά. Η συχνότερη είναι «τα πεταχτά αυτιά» αλλά μπορεί να υπάρχουν δυσμορφίες που εντοπίζονται στην έλικα, την ανθέλικα, το λοβίο ή άλλο μέρος του αυτιού.

Lifting προσώπου για γυναίκες

Lifting προσώπου

Το Lifting προσώπου (face lifting) ή όπως είναι η ελληνική του ονομασία ρυτιδοπλαστική, αποτελεί την κορωνίδα των αισθητικών επεμβάσεων του προσώπου.

Ενδοσκοπικό Lifting Μετώπου

Ενδοσκοπικό lifting μετώπου

Το Ενδοσκοπικό lifting μετώπου (brow lift) είναι η λύση για τη χαλάρωση των φριδιών και του μετώπου γενικά. Ορισμένες γυναίκες παρουσιάζουν έντονη χαλάρωση και πτώση στο μέτωπό τους.

rinoplastiki

Αυτομεταμόσχευση Λίπους Στο Πρόσωπο

Με τη λιπομεταμόσχευση ή αυτομεταμόσχευση λίπους επαναφέρουμε τον χαμένο όγκο σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου για να του δώσουμε μία πιο νεανική όψη.

Πλαστικός Χειρουργός
Dr. Δημήτρης Κεραστάρης

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης Κεραστάρης με πάνω απο 20 χρόνια Εμπειρίας σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, σας εγγυάται ένα Άριστο Κοσμητικό Αποτέλεσμα, απόλυτα ασφαλείς και σύγχρονες Τεχνικές, εξατομικευμένη προσέγγιση, υψηλής αισθητικής Ιατρικές Υπηρεσίες με σκοπό της βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Επικοινωνία

© 2023 All rights reserved​

Web Design by WebOptimy