Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Μη επεμβατικές Θεραπείες

Αναδείξτε το καλύτερο σας εαυτό με τις αισθητικές θεραπείες στο Kallisti medical by Dr. Kerastaris. Μια πληθώρα στοχευμένων θεραπειών για πρόσωπο και σώμα σας περιμένουν για άμεσα εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς ανάγκη επέμβασης.

Οι θεραπείες laser αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή ανάπλασης καθώς και καταπολέμησης τριχοφυΐας και ατελειών. Με τα νήματα είστε ένα βήμα πιο κοντά στο lifting και στην ανανέωση προσώπου χωρίς νυστέρι. Οι ενέσιμες θεραπείες μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να σταματήσουν το χρόνο σε ρυτίδες και να δώσουν σφριγηλότητα.

Όλες οι αισθητικές θεραπείες αποτελούν αποδεδειγμένες επιλογές για καταπληκτικά αποτελέσματα με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο. Πραγματοποιούνται μέσα σε μία μόλις επίσκεψη στο ιατρείο το πλαστικού χειρουργού Δημήτριου Κεραστάρη.

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους – καθαρισμός προσώπου

Θεραπείες Αισθητικής

Αναδείξτε το καλύτερο σας εαυτό με τις θεραπείες αισθητικής στο Kallisti medical by Dr. Kerastaris. Αποτελούν γρήγορες επιλογές για άμεση αλλαγή στο πρόσωπο και σώμα χωρίς επέμβαση.

Μεσοθεραπεία

Ενέσιμες Θεραπείες

Διατηρήστε τον όμορφο εαυτό σας με τις ενέσιμες θεραπείες που προσφέρονται στο Kallisti medical by Dr. Kerastaris. Αποτελούν αποδεδειγμένες επιλογές για αισθητικό αποτέλεσμα με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη

Θεραπείες Με Λέιζερ – Μηχανήματα

Εναλλακτικές επιλογές ανανέωσης με θεραπείες laser στο Kallisti medical by Dr. Kerastaris. Αποτελούν τις τελευταίες σύγχρονες επιλογές στον κόσμο της αισθητικής και τα αποτελέσματα τους εντυπωσιάζουν.

Νήματα PLLA

Νήματα

Αποκτήστε ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς κόπο με Νήματα στο Kallisti medical by Dr. Kerastaris. Αποτελούν την τελευταία τάση στην αισθητική ιατρική με χρήση νημάτων, πλήρως απορροφήσιμα, και ήδη ξεχωρίζουν για το αποτέλεσμα που προσφέρουν.

Πλαστικός Χειρουργός
Dr. Δημήτρης Κεραστάρης

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης Κεραστάρης με πάνω απο 20 χρόνια Εμπειρίας σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, σας εγγυάται ένα Άριστο Κοσμητικό Αποτέλεσμα, απόλυτα ασφαλείς και σύγχρονες Τεχνικές, εξατομικευμένη προσέγγιση, υψηλής αισθητικής Ιατρικές Υπηρεσίες με σκοπό της βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Επικοινωνία

© 2023 All rights reserved​

Web Design by WebOptimy