Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Μεσοθεραπεία σώματος

Μεσοθεραπεία σώματος

Μεσοθεραπεία σώματος για σύσφιξη και αντιμετώπιση κατακράτησης

Η Μεσοθεραπεία σώματος είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διόρθωσης των ατελειών του σώματος, με άμεσα ορατά αποτελέσματα ακόμη και από τη δεύτερη συνεδρία. Είναι ενέσιμη θεραπεία και αντιμετωπίζει την κατακράτηση και την κυτταρίτιδα, το επίμονο τοπικό πάχος, ενώ παράλληλα συσφίγγει την υπό θεραπεία περιοχή. Σε συνδυασμό με το HIFU, η Μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να δώσει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα και είναι απόλυτα εξατομικευμένη. Ο ιατρός σχεδιάζει προσεκτικά τα σημεία εφαρμογής και ανάλογα με την κατάσταση του σώματος καταλήγει στη σύνθεση του εξατομικευμένου μεσοθεραπευτικού cocktail. Με ειδικές μικρές βελόνες μεσοθεραπείας εγχέεται το υλικό διαδερμικά, φτάνοντας σε βάθος αμέσως κάτω από το χόριο (4mm – 13 mm).

Η Μεσοθεραπεία σώματος στοχεύει και επιλύει με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικότερα προβλήματα ενός σώματος. Το βάθος διείσδυσης διαφοροποιείται αναλόγως του αν ζητούμενο είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η χαλάρωση, το τοπικό πάχος ή συνδυασμός αυτών. Οι ειδικές βελόνες μεσοθεραπείας είναι πολύ λεπτές και υπάρχουν διάφορες τεχνικές έγχυσης, ώστε η θεραπεία να είναι καλά ανεκτή.

Τα συστατικά των cocktail είναι κατά βάση φυτικά (αγκινάρα, καρνιτίνη, καφεϊνη κλπ), είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα για μεσοθεραπευτική χρήση και απόλυτα ασφαλή για τον οργανισμό. Παράλληλα με τη θεραπεία εφαρμόζουμε παγοκύστες, ώστε να είναι καλύτερα ανεκτή. Τυχόν εκχυμώσεις υποχωρούν μετά από λίγες ημέρες.

Ο αριθμός συνεδριών καθώς και η συχνότητα τους ποικίλλει κατά περίπτωση. Συνήθως χρειάζονται 4-8 θεραπείες που μπορούν να εφαρμόζονται ακόμη και κάθε δεύτερη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ