Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4.9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση: Τι Είναι

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να μας αρέσει η εικόνα που βλέπουμε. Η λιποαναρρόφηση είναι εδώ ώστε να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για το σώμα μας. Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος με περίσσεια λίπους με σκοπό να προσδώσει αρμονία και συμμετρία, λειτουργώντας με γνώμονα το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα και την γρήγορη αποθεραπεία των ασθενών.

Η λιποαναρρόφηση είναι μία ασφαλής επεμβατική μέθοδος που έχει ως στόχο την αφαίρεση του τοπικού λίπους από περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι βραχίονες και η μέση και πραγματοποιείται πάντα με τοπική αναισθησία και μέθη σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική από έμπειρο πλαστικό χειρουργό. 

Στη λιποαναρρόφηση μπορούν να προχωρήσουν άτομα σε καλή φυσική κατάσταση, ή και άτομα των οποίων το βάρος υπερβαίνει τα φυσιολογικά επίπεδα, στα οποία η εντατική δίαιτα και γυμναστική δεν έχει αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θέλουν να απαλλαγούν από τη συσσώρευση τοπικού λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους.

Εμπιστευτείτε τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης και τον κορυφαίο πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη και δημιουργήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν. Η εμπειρία και η γνώση είναι ο οδηγός μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα άρτιο και συμμετρικό τελικό αποτέλεσμα.

Λιποαναρρόφηση: Παράγοντες που Διαμορφώνουν το Κόστος

Μια επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης λίπους επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, ειδικά όταν πρόκειται για το κόστος της. Έτσι, θα αναλύσουμε τη διαδικασία κοστολόγησης  ώστε να είστε ενήμεροι. Οι παράγοντες, λοιπόν, που διαμορφώνουν το κόστος λιποαναρρόφησης είναι:

1. Το είδος της Τεχνικής (P.A.L ή Vaser Lipo – High Definition)

Εδώ και πολλά χρόνια, η λιποαναρρόφηση είναι το μέσο ώστε να αφαιρεθεί το περίσσιο λίπος και να αποκτήσει ο ασθενής το σώμα που επιθυμεί. Υπάρχουν δύο τεχνικές, η λιποαναρρόφηση P.A.L και η VASER Lipo – High Definition.

Όσον αφορά τη P.A.L, πρόκειται για μια ασφαλή επεμβατική μέθοδο που έχει ως στόχο την αφαίρεση του τοπικού πάχους από περιοχές του σώματος.

Η VASER Lipo είναι μια από τις δημοφιλέστερες και πιο σύγχρονες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, καθώς σας βοηθάει να δημιουργήσετε ένα αψεγάδιαστο κορμί χωρίς “ψωμάκια” και “κοιλίτσα”, παρέχοντας τη δυνατότητα να απομακρυνθεί το συσσωρευμένο λίπος. Και οι δύο τύποι είναι ασφαλείς και αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα όταν πραγματοποιούνται από έναν πλαστικό χειρουργό με τεράστια εμπειρία.

2. Υλικά για την Επέμβαση

Επίσης, κοστολογούνται τα επιπλέον υλικά που επιλέγονται ανάλογα την επέμβαση (ειδικές κάνουλες για τη  VASER Lipo, παροχετεύσεις και άλλα), όπως και ο ειδικός μετεγχειρητικός κορσές ή κορσέδες (ανάλογα με το είδος της επέμβασης).

3. Χειρουργικός χρόνος
4. Προεγχειρητικός έλεγχος
5. Επιπλέον διαγνωστικές εξετάσεις ανάλογα με το ιστορικό του ασθενούς
6. Είδος αναισθησίας (τοπική, μέθη ή γενική)
7. Παραμονή στο νοσοκομείο (βραχεία νοσηλεία – λίγες ώρες ή 24 ώρες)
8. Συνδυασμός με άλλη επέμβαση (όπως κοιλιοπλαστική)
9. Έξοδα νοσοκομείου

Το κόστος είναι διαφορετικό για ένα μεγάλο, σύγχρονο νοσοκομείο και διαφορετικό για μια μικρή κλινική.
Συνολικά, όλοι οι παραπάνω παράγοντες καθορίζουν το τελικό κόστος λιποαναρρόφησης. Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης είναι ο κατάλληλος πλαστικός χειρουργός για εσάς, καθώς γνωρίζει άριστα πώς να σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα.

Τεχνικές Αφαίρεσης λίπους

Λιποαναρρόφηση PAL: Ποια Είναι η Διαδικασία της Επέμβασης

Η P.A.L. (Power Assisted Liposuction) πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής συσκευής, η οποία κινεί παλμικά την κάνουλα της λιποαναρρόφησης για λίγα χιλιοστά. Υπάρχει εξαιρετική ακρίβεια στον χειρισμό και το αποτέλεσμα είναι αισθητικά εντυπωσιακό.
Προκειμένου ο ασθενής να λάβει τη θεραπεία, χρειάζεται να επιλέξει τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία και πλήρη κατάρτιση πάνω στην επέμβαση, όπως είναι ο Dr. Δημήτρης Κεραστάρης. Αφού ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, ο ασθενής υποβάλλεται σε τοπική αναισθησία και μέθη, ενώ η όλη διαδικασία πραγματοποιείται είτε σε οργανωμένο νοσοκομείο είτε σε κλινική που διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του 2 ώρες μετά την επέμβαση, ενώ χρειάζονται μόλις 1-2 ημέρες πριν επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Γυμναστική μπορεί να κάνει ξανά μετά από έναν μήνα.

Κατάλληλα  είναι τα άτομα που βρίσκονται σε καλή φυσική και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, όπως επίσης και εκείνοι που το βάρος τους υπερβαίνει τα φυσιολογικά επίπεδα και επιθυμούν να απαλλαγούν από τη συσσώρευση του τοπικού λίπους.

Λιποαναρρόφηση PAL: Ποιος Είναι ο Στόχος και οι Υποψήφιοι

Αρχικά, ο ασθενής πρέπει να λάβει υπόψη του ότι είναι αδύνατο να αφαιρεθεί όλο το λίπος από το σημείο ενδιαφέροντος. Στόχος είναι η αφαίρεση του λίπους που περισσεύει, ενώ συνολικά το λίπος που μπορεί να αφαιρεθεί δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα λίτρα. Σε περιοχές όπως η κοιλιά, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε αδύνατα άτομα είτε σε άτομα με παραπανίσια κιλά. Ωστόσο, η ποσότητα του λίπους που μπορεί να αφαιρεθεί είναι το ίδιο.
Αυτό που πρέπει επίσης να γνωρίζει ο ασθενής είναι ότι η λιποαναρρόφηση PAL κοιλιάς δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, όπως άλλωστε ούτε και η λιποαναρρόφηση στις υπόλοιπες περιοχές του σώματος. Ουσιαστικά, πρόκειται για την καλύτερη λύση ώστε να διορθωθεί το σχήμα του σώματος και να αποκτηθεί συμμετρία και αρμονία, δίχως ατέλειες.

Ένα έμπειρο ιατρικό προσωπικό και ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός φροντίζουν ώστε να γίνει η επέμβαση με τέτοιο τρόπο, που δεν θα χαλαρώσει το δέρμα, καθώς γνωρίζουν πόσο λίπος χρειάζεται να αφαιρεθεί από κάθε περιοχή του σώματος αναλόγως και τις ανάγκες του ασθενούς. Ωστόσο, εάν χρειάζεται να αφαιρεθεί περισσότερο λίπος από τη συγκεκριμένη περιοχή, τότε πραγματοποιείται μια δεύτερη επέμβαση. Εάν προϋπάρχει χαλάρωση δέρματος, η κατάσταση αυτή δεν θα επιδεινωθεί.

Λιποαναρρόφηση PAL: Ποια Είναι τα Αποτελέσματα – Είναι Ασφαλής η Διαδικασία;

Τα λιποκύτταρα των ενηλίκων είναι σταθερά σε αριθμό και δεν πολλαπλασιάζονται. Αυτό που αυξομειώνεται όταν παχαίνει ή αδυνατίζει ένα άτομο είναι ο όγκος των κυττάρων. Το αποτέλεσμα της αφαίρεσης λίπους είναι μόνιμο, καθώς τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται δεν επανέρχονται όσο διάστημα κι αν μεσολαβήσει. Το σώμα παίρνει ένα σχήμα που το αναδεικνύει, το οποίοι διατηρείται μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, εάν κάποιος παχύνει σε μεγάλο χρονικό διάστημα από την επέμβαση, θα παχύνει ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και η συμμετρία δεν θα αλλάξει.
H λιποαναρρόφηση, όπως άλλωστε κι όλες οι αισθητικές επεμβάσεις, είναι απόλυτα ασφαλείς. Ωστόσο, προεγχειρητικά γίνεται ένα έλεγχος προκειμένου ο πλαστικός χειρουργός να διαπιστώσει τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να επηρεάσουν την αναισθησία ή την επέμβαση. Ο ασθενής δίνει στον πλαστικό χειρουργό το πλήρες ιατρικό ιστορικό του και στη συνέχεια ακολουθεί η κλινική εξέτα

 

Vaser Lipo: Τι Είναι

Το Vaser lipo αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή της, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να απομακρύνουμε το συσσωρευμένο λίπος από διάφορα σημεία, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, ενώ παράλληλα σμιλεύει το κορμί, δίνοντας την εικόνα ενός πιο γυμνασμένου και μυώδους σώματος.

Το vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων τελευταίας γενιάς το οποίο χρησιμοποιείται στη διάρκεια της λιποαναρρόφησης. Με την παλλόμενη ενέργεια που διοχετεύει στου ιστούς, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους, ενώ παράλληλα προκαλείται αγγειοσύσπαση. Με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιείται το οίδημα και οι εκχυμώσεις μετεγχειρητικά και ενεργοποιείται η παραγωγή ινοβλαστών (λόγω θερμικής ενέργειας) με αποτέλεσμα η περιοχή του δέρματος να συσφίγγεται. Το Vaser lipo αποτελεί ουσιαστικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης αφού καθιστά δυνατή την φυσική προβολή των μυών του σώματος.

Vaser Lipo: Ποια Είναι η Διαδικασία και οι Υποψήφιοι

Όπως ακριβώς και στην κλασική λιποαναρρόφηση έτσι και στην Vaser lipo, αρχικά ο πλαστικός χειρουργός πραγματοποιεί μικροσκοπικές τομές στην περιοχή. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. Στη συνέχεια με τη βοήθεια της συσκευής υπερήχων vaser οι μεμβράνες των λιποκυττάρων διασπώνται και το περιεχόμενό τους υγροποιείται. Τέλος, το λίπος αναρροφάται μέσω ειδικής, ατραυματικής μικροκάνουλας.

Παράλληλα με την αφαίρεση λίπους μπορεί να γίνει και λιπομεταφορά, δηλαδή το λίπος που αφαιρείται, να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν καμπύλες σε άλλα σημεία του σώματος.
Το Vaser lipo μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, οι γοφοί, το άνω τμήμα της πλάτης, αλλά και πιο δύσκολες περιοχές όπως οι μηροί, οι βραχίονες, τα γόνατα, το πηγούνι, ο λαιμός, τα πλευρά κτλ.

Αυτό που το κάνει να υπερέχει σε σύγκριση με την κλασική λιποαναρρόφηση είναι πως δεν απομακρύνει απλά το λίπος, αλλά προσφέρει σύσφιξη στην περιοχή και βελτιώνει ουσιαστικά το περίγραμμα του σώματος.

Το Vaser lipo αποτελεί ιδανική λύση για όσους θα ήθελαν να προχωρήσουν σε αφαίρεση λίπους αλλά διστάζουν να το τολμήσουν, αφού πρόκειται για μια ήπια επέμβαση. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι υγιή άτομα που έχουν επίμονο τοπικό πάχος, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται με δίαιτα ή γυμναστική. Φυσικά αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο και για όσους αναζητούν μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής με άμεσα αποτελέσματα.

Vaser Lipo: Πόνος και Πιθανές Επιπλοκές

Το vaser lipo δεν είναι επώδυνη διαδικασία, καθώς ο ιστικός τραυματισμός είναι ελάχιστος, γεγονός που συνεπάγεται ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο και ταχύτερη ανάρρωση. Τυχόν δυσφορία τις πρώτες ημέρες μπορεί να αντιμετωπιστεί με απλά αναλγητικά.

Το Vaser lipo έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την κλασσική λιποαναρρόφηση:

● ελαχιστοποιεί την αιμορραγία και το οίδημα
● επιταχύνει την ανάρρωση
● μειώνει την πιθανότητα πρόκλησης κακώσεων σε ιστούς, νεύρα και αγγεία
● απομακρύνει μεγάλη ποσότητα συσσωρευμένου λίπους
● συσφίγγει το δέρμα
● βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος
● δίνει την εικόνα ενός γραμμωμένου σώματος
● λόγω της ρευστοποίησης και ομογενοποίησης του λίπους, επιτυγχάνεται πιο ομαλή και λεία επιφάνεια στο δέρμα (χωρίς κυματισμούς)
● δίνει την δυνατότητα συλλογής του λίπους (για μετέπειτα έγχυση σε άλλο σημείο του σώματος)

Το Vaser lipo είναι μια ασφαλής διαδικασία εφόσον πραγματοποιείται από έναν έμπειρο χειρουργό. Βέβαια όπως και άλλες επεμβάσεις, λαμβάνουμε υπόψιν το ιατρικό ιστορικό του ενδιαφερομένου.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά το χειρουργείο και βελτιώνεται συνεχώς μέσα σε ένα διάστημα τριών μηνών. Η διαδικασία σύσφιξης συνεχίζεται για ένα διάστημα έξι μηνών μετά την επέμβαση. Οι τομές είναι τόσο μικρές που με την πάροδο του χρόνου, σχεδόν δεν είναι ορατές. Να τονίσουμε πως το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, αφού τα λιποκύτταρα απομακρύνονται οριστικά, εφόσον το άτομο συνεχίσει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή.

Λιποαναρρόφηση High Definition με Vaser

Η High Definition λιποαναρρόφηση με Vaser αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μορφή αυτής της επέμβασης. Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, διότι μεταμορφώνει ολόκληρο το σώμα. Ουσιαστικά εκτός από την αφαίρεση του συσσωρευμένου λίπους, χαρίζει σύσφιξη στο δέρμα και σμιλεύει συνολικά τον κορμό (μπρος και πίσω), τα πόδια, τα χέρια κτλ.

Στη διάρκεια της επέμβασης χρησιμοποιείται η συσκευή υπερήχων vaser. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το vaser έχει διαφορετικούς τρόπους εκπομπής της ενέργειας και διαθέτει διαφορετικά ακροφύσια. Το γεγονός αυτό δίνει στον πλαστικό χειρουργό την δυνατότητα να κινηθεί πιο επιθετικά προς το λίπος δύσκολων περιοχών και πιο ήπια σε ευαίσθητες περιοχές που χρειάζονται μεγαλύτερη ακρίβεια και λεπτομέρεια.

Η High Definition λιποαναρρόφηση έχει συγκεκριμένη ένδειξη και απευθύνεται κυρίως σε άνδρες και γυναίκες (που ακολουθούν ή έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν πρόγραμμα εκγύμνασης) που θέλουν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο συγκεκριμένα σημεία στο σώμα τους και να τονίσουν το υπάρχων μυϊκό σύστημα. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να απομακρύνουμε λίπος από περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, η πλάτη, οι βραχίονες και να προσθέσουμε όγκο σε άλλα σημεία του σώματος όπως για παράδειγμα στους γλουτούς ή το στήθος στις γυναίκες για μια πιο θηλυκή εμφάνιση ή στους θωρακικούς και δελτοειδείς μύες στους άνδρες για μια πιο γυμνασμένη εικόνα. Πρόκειται για ένα νέο είδος λιποαναρρόφησης που έχει σαν στόχο να τονίσει ακόμη περισσότερο την εικόνα ενός γυμνασμένου σώματος.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και το άτομο μπορεί να επιστρέψει σπίτι την επόμενη ημέρα. Από την 2-3 μετεγχειρητική ημέρα ξεκινά λεμφικό μασάζ και πρέπει να φορά έναν ειδικό κορσέ για ένα μήνα. Σε λίγες ημέρες το άτομο θα μπορέσει να επιστρέψει στην εργασία του (δουλειά γραφείου) και να ξεκινήσει ελαφριές έως ήπιες δραστηριότητες.

Μπορεί να αφαιρεθεί μέχρι και το 10% του σωματικού βάρους σε λίπος σε ένα χειρουργείο. Να τονίσουμε πως είναι πολύ σημαντική η επιλογή ενός εξειδικευμένου, έμπειρου πλαστικού χειρουργού για να εξασφαλιστεί ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη επέμβαση χαρίζει εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα. Το άτομο θα αρχίσει άμεσα να παρατηρεί αλλαγή στο σώμα του, ενώ το αποτέλεσμα θα ολοκληρωθεί μέσα στους πρώτους έξι μήνες.

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση PAL

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo για γυναίκες

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ vaser high definition

Λιποαναρρόφηση
4.9 /5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
GOOGLE REVIEWS

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 53 reviews

 • Avatar eleni varipati ★★★★★ 2 years ago
  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τις θεραπείες που εκανα. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο και o Dr Κερασταρης είναι πολυ φιλικός και πάρα πολυ προσεκτικός στη δουλειά του.
  Ένας σωστος επαγγελματίας που εμπνεει εμπιστοσύνη στον πελάτη. Εξαιρετικό
  … More και πολύ ευγενικο και το προσωπικο του Kallisti Medical. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 53 reviews

 • Avatar Rosalia ★★★★★ πριν από 4 μήνες
  Εξαιρετικος γιατρος
  Αρτια οργανωση το ιατρειο
  Εμπιστοσυνη,ασφαλεια και απολυτη συνεπεια
  (σε πανω απο μια επεμβασεις )

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 53 reviews

 • Avatar Valentina Bafa ★★★★★ πριν από 10 μήνες
  Συγχρονο και πολυ καθαρο ιατρειο, οι ανθρωποι…εκπληκτικοι!! Ο κ. Κερασταρης καταρτισμενος, ευγενεστατος και επεξηγηματικος αλλα πανω απ'ολα ειναι διπλα σου σαν Ανθρωπος!! Τα κοριτσια ειναι ενα και ενα!! Ευγενεστατες, γλυκητατες και … More χαμογελαστες!! Η Αναστασια διαθεσιμη παντα να σου λυσει καθε απορια και να προτεινει τη καταλληλη θεραπεια για το θεμα σου!! Ειστε ωραιο team παιδια μπραβο σας! 🤗