Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να μας αρέσει η εικόνα που βλέπουμε. Η P.A.L. λιποαναρρόφηση είναι εδώ ώστε να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για το σώμα μας. H Power Assisted Liposuction (P.A.L.) αποτελεί τη σημαντικότερη εξέλιξη της κλασικής λιποαναρρόφησης και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι η πιο διαδεδομένη και καταξιωμένη τεχνική λιποαναρρόφησης παγκοσμίως. Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος με περίσσεια λίπους με σκοπό να προσδώσει αρμονία και συμμετρία, λειτουργώντας με γνώμονα το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα και την γρήγορη αποθεραπεία των ασθενών.

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo  Λιποαναρρόφηση PAL Για Άνδρες

 

 

 

 

Η P.A.L. λιποαναρρόφηση είναι μία ασφαλής επεμβατική μέθοδος που έχει ως στόχο την αφαίρεση του τοπικού λίπους από περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι βραχίονες και η μέση και πραγματοποιείται πάντα με τοπική αναισθησία και μέθη σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική από έμπειρο πλαστικό χειρουργό. Στη λιποαναρρόφηση pal  μπορούν να προχωρήσουν άτομα σε καλή φυσική κατάσταση, ή και άτομα των οποίων το βάρος υπερβαίνει τα φυσιολογικά επίπεδα, στα οποία η εντατική δίαιτα και γυμναστική δεν έχει αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θέλουν να απαλλαγούν από τη συσσώρευση τοπικού λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους.

 

 

Η λιποαναρρόφηση διαφέρει από τη λιπογλυπτική, καθώς η πρώτη αποτελεί μέθοδο απομάκρυνσης του επίμονου λίπους, ενώ η δεύτερη αποτελεί τη συνέχεια της λιποαναρρόφησης. Με τη λιπογλυπτική, το λίπος που έχει αφαιρεθεί μεταμοσχεύεται σε άλλες περιοχές τους σώματος προκειμένου να βελτιωθεί η συνολική εικόνα.

Εμπιστευτείτε τη διαδικασία της P.A.L. λιποαναρρόφησης και τον κορυφαίο πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη και δημιουργήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν. Η εμπειρία και η γνώση είναι ο οδηγός μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα άρτιο και συμμετρικό τελικό αποτέλεσμα.

Λιποαναρρόφηση: Παράγοντες που Διαμορφώνουν το Κόστος

Μια επιτυχημένη επέμβαση λιποαναρρόφησης επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, ειδικά όταν πρόκειται για το κόστος της. Έτσι, θα αναλύσουμε τη διαδικασία κοστολόγησης μιας λιποαναρρόφησης ώστε να είστε ενήμεροι. Οι παράγοντες, λοιπόν, που διαμορφώνουν το κόστος μιας λιποαναρρόφησης είναι:

  1. Το είδος της Τεχνικής(P.A.L ή Vaser Lipo – High Definition)

Εδώ και πολλά χρόνια, η λιποαναρρόφηση είναι το μέσο ώστε να αφαιρεθεί το περίσσιο λίπος και να αποκτήσει ο ασθενής το σώμα που επιθυμεί. Υπάρχουν δύο τεχνικές λιποαναρρόφησης, η λιποαναρρόφηση P.A.L και η λιποαναρρόφηση VASER Lipo – High Definition. Όσον αφορά τη λιποαναρρόφηση P.A.L, πρόκειται για μια ασφαλή επεμβατική μέθοδο που έχει ως στόχο την αφαίρεση του τοπικού πάχους από περιοχές του σώματος. 

Η λιποαναρρόφηση VASER Lipo είναι μια από τις δημοφιλέστερες και πιο σύγχρονες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, καθώς σας βοηθάει να δημιουργήσετε ένα αψεγάδιαστο κορμί χωρίς “ψωμάκια” και “κοιλίτσα”, παρέχοντας τη δυνατότητα να απομακρυνθεί το συσσωρευμένο λίπος. Και οι δύο τύποι λιποαναρρόφησης είναι ασφαλείς και αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα όταν πραγματοποιούνται από έναν πλαστικό χειρουργό με τεράστια εμπειρία.

  1. Υλικά για την Επέμβαση

Επίσης, κοστολογούνται τα επιπλέον υλικά που επιλέγονται ανάλογα την επέμβαση (ειδικές κάνουλες για τη λιποαναρρόφηση VASER Lipo, παροχετεύσεις και άλλα), όπως και ο ειδικός μετεγχειρητικός κορσές ή κορσέδες (ανάλογα με το είδος της επέμβασης).

  1. Χειρουργικός χρόνος
  1. Προεγχειρητικός έλεγχος
  1. Επιπλέον διαγνωστικές εξετάσεις ανάλογα με το ιστορικό του ασθενούς
  1. Είδος αναισθησίας (τοπική, μέθη ή γενική)
  1. Παραμονή στο νοσοκομείο (βραχεία νοσηλεία – λίγες ώρες ή 24 ώρες)
  1. Συνδυασμός με άλλη επέμβαση (όπως κοιλιοπλαστική)
  1. Έξοδα νοσοκομείου 

Το κόστος είναι διαφορετικό για ένα μεγάλο, σύγχρονο νοσοκομείο και διαφορετικό για μια μικρή κλινική.

Συνολικά, όλοι οι παραπάνω παράγοντες καθορίζουν το τελικό κόστος μιας λιποαναρρόφησης. Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης είναι ο κατάλληλος πλαστικός χειρουργός για εσάς, καθώς γνωρίζει άριστα πώς να σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα.

Προσφορές

Λιποαναρρόφηση PAL: Διαδικασία Επέμβασης και σε Ποιους Απευθύνεται

Η λιποαναρρόφηση PAL (Power Assisted Liposuction) πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής συσκευής, η οποία κινεί παλμικά την κάνουλα της λιποαναρρόφησης για λίγα χιλιοστά. Υπάρχει εξαιρετική ακρίβεια στον χειρισμό και το αποτέλεσμα είναι αισθητικά εντυπωσιακό.

Προκειμένου ο ασθενής να λάβει τη θεραπεία λιποαναρρόφησης PAL, χρειάζεται να επιλέξει τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργο ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία και πλήρη κατάρτιση πάνω στην επέμβαση, όπως είναι ο Dr. Δημήτρης Κεραστάρης. Αφού ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, ο ασθενής υποβάλλεται σε τοπική αναισθησία και μέθη, ενώ η όλη διαδικασία πραγματοποιείται είτε σε οργανωμένο νοσοκομείο είτε σε κλινική που διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό. 

Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του 2 ώρες μετά την επέμβαση, ενώ χρειάζονται μόλις 1-2 ημέρες πριν επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Γυμναστική μπορεί να κάνει ξανά μετά από έναν μήνα. Κατάλληλα για τη λιποαναρρόφηση PAL είναι τα άτομα που βρίσκονται σε καλή φυσική και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, όπως επίσης και εκείνοι που το βάρος τους υπερβαίνει τα φυσιολογικά επίπεδα και επιθυμούν να απαλλαγούν από τη συσσώρευση του τοπικού λίπους. 

Λιποαναρρόφηση PAL: Πόσο Λίπος Μπορεί να Αφαιρεθεί από ένα Σημείο και Χαλάρωση Δέρματος;

Αρχικά, ο ασθενής πρέπει να λάβει υπόψιν του ότι είναι αδύνατο να αφαιρεθεί όλο το λίπος από το σημείο ενδιαφέροντος. Στόχος είναι η αφαίρεση του λίπους που περισσεύει, ενώ συνολικά το λίπος που μπορεί να αφαιρεθεί δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα λίτρα. Σε περιοχές όπως η κοιλιά, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε αδύνατα άτομα είτε σε άτομα με παραπανίσια κιλά. Ωστόσο, η ποσότητα του λίπους που μπορεί να αφαιρεθεί είναι το ίδιο. 

Αυτό που πρέπει επίσης να γνωρίζει ο ασθενής είναι ότι η λιποαναρρόφηση PAL κοιλιάς και η κοιλιοπλαστική δεν αποτελούν μέθοδο αδυνατίσματος, όπως άλλωστε ούτε και η λιποαναρρόφηση στις υπόλοιπες περιοχές του σώματος. Ουσιαστικά, πρόκειται για την καλύτερη λύση ώστε να διορθωθεί το σχήμα του σώματος και να αποκτηθεί συμμετρία και αρμονία, δίχως ατέλειες.

Ένα έμπειρο ιατρικό προσωπικό και ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός φροντίζουν ώστε να γίνει η επέμβαση με τέτοιο τρόπο, που δεν θα χαλαρώσει το δέρμα, καθώς γνωρίζουν πόσο λίπος χρειάζεται να αφαιρεθεί από κάθε περιοχή του σώματος αναλόγως και τις ανάγκες του ασθενούς. Ωστόσο, εάν χρειάζεται να αφαιρεθεί περισσότερο λίπος από τη συγκεκριμένη περιοχή, τότε πραγματοποιείται μια δεύτερη επέμβαση. Εάν προϋπάρχει χαλάρωση δέρματος, η κατάσταση αυτή δεν θα επιδεινωθεί. 

Λιποαναρρόφηση PAL: Αποτελέσματα και Ασφάλεια

Τα λιποκύτταρα των ενηλίκων είναι σταθερά σε αριθμό και δεν πολλαπλασιάζονται. Αυτό που αυξομειώνεται όταν παχαίνει ή αδυνατίζει ένα άτομο είναι ο όγκος των κυττάρων. Το αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης είναι μόνιμο, καθώς τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται δεν επανέρχονται όσο διάστημα κι αν μεσολαβήσει. Το σώμα παίρνει ένα σχήμα που το αναδεικνύει, το οποίοι διατηρείται μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, εάν κάποιος παχύνει σε μεγάλο χρονικό διάστημα από την επέμβαση λιποαναρρόφησης PAL θα παχύνει ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και η συμμετρία δεν θα αλλάξει. 

H λιποαναρρόφηση, όπως άλλωστε κι όλες οι αισθητικές επεμβάσεις, είναι απόλυτα ασφαλείς. Ωστόσο, προεγχειρητικά γίνεται ένα έλεγχος προκειμένου ο πλαστικός χειρουργός να διαπιστώσει τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να επηρεάσουν την αναισθησία ή την επέμβαση. Ο ασθενής δίνει στον πλαστικό χειρουργό το πλήρες ιατρικό ιστορικό του και στη συνέχεια ακολουθεί η κλινική εξέταση. 

Η λιποαναρρόφηση PAL αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν ένα αψεγάδιαστο σώμα, καθώς προσφέρει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν στο χρόνο. Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης εγγυώνται θεαματικά αποτελέσματα με τον ασφαλέστερο τρόπο. Εμπιστευτείτε μας.