Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Λιποαναρρόφηση PAL

Λιποαναρρόφηση PAL: Ποιοι Είναι οι Στόχοι

Η ομορφιά, η αρμονία και η συμμετρία στο σώμα είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ικανοποίηση με την εξωτερική μας εμφάνιση. Η λιποαναρρόφηση PAL αποτελεί την ιδανική λύση ώστε να αποκτήσουμε την εικόνα που πάντα επιθυμούσαμε. Η λιποαναρρόφηση P.A.L. (Power Assisted Liposuction) είναι ίσως μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις της κλασικής λιποαναρρόφησης και είναι πολύ διαδεδομένη, ιδιαίτερα τα τελευταία 15 έτη. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όποια περιοχή του σώματος παρουσιάζεται περίσσεια λίπους, προσδίδωντας αρμονία και συμμετρία, καθώς και ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μια ασφαλή επεμβατική μέθοδο που αφαιρεί το τοπικό πάχος από διάφορες περιοχές του σώματος, όπως είναι οι βραχίονες, οι μηροί, η μέση, η κοιλιά και άλλα. Πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και μέθη σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική από έμπειρο πλαστικό χειρουργό.

Στη λιποαναρρόφηση P.A.L. προχωρούν άτομα σε καλή φυσική κατάσταση και δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, των οποίων το βάρος υπερβαίνει το φυσιολογικό και επιμένει ακόμα και μετά από συστηματικές δίαιτες και άθληση. Ακόμα, αφορά τα άτομα που επιθυμούν να απαλλαγούν από τη συσσώρευση τοπικού λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους.

Λιποαναρρόφηση P.A.L.: Ποια Είναι η Διαδικασία της Επέμβασης

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση ειδικής συσκευής, η οποία κινεί παλμικά την κάνουλα της λιποαναρρόφησης για λίγα χιλιοστά, ενώ υπάρχει απίστευτη ακρίβεια στο χειρισμό. Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.

Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του μόλις δύο ώρες μετά την επέμβαση και χρειάζονται 1-2 ημέρες προκειμένου να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Ακόμη, είναι απαραίτητο να περάσει ένας μήνας πριν κάνει οποιουδήποτε είδους αθλητική δραστηριότητα.

Ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει ότι είναι αδύνατο να αφαιρεθεί όλο το λίπος από το σημείο που επιθυμεί. Αυτό που μπορεί να αφαιρεθεί είναι το λίπος που περισσεύει, το οποίο δεν γίνεται να υπερβαίνει τα τέσσερα λίτρα. Σε περιοχές του σώματος όπως είναι η κοιλιά, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε άτομα με παραπάνω κιλά είτε σε αδύνατα άτομα. Και πάλι, η ποσότητα λίπους που αφαιρείται είναι η ίδια. Η λιποαναρρόφηση P.A.L. δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά είναι η ιδανική λύση προκειμένου να διορθωθεί το σχήμα του σώματος και να μην υπάρχουν ατέλειες.

 

Λιποαναρρόφηση P.A.L.: Ποια Είναι τα Αποτελέσματα

Επειδή τα λιποκύτταρα των ενηλίκων είναι σταθερά σε αριθμό και δεν πολλαπλασιάζονται, όταν παχαίνει ή αδυνατίζει κάποιος αυξομειώνεται ο όγκος τους. Τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης δεν επανέρχονται όσο διάστημα κι αν περάσει, καθιστώντας το αποτέλεσμα μόνιμο και οριστικό. Το σώμα αποκτά ένα σχήμα που το αναδεικνύει κι ακόμα κι αν το άτομο παχύνει, θα παχύνει ομοιόμορφα σε όλο του το σώμα και η συμμετρία δεν θα αλλάξει.

Πρόκειται για μια απολύτως ασφαλή επεμβατική μέθοδο. Προεγχειρητικά, πάντα πραγματοποιείται ένας κλινικός έλεγχος προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα είναι καλά και ότι η αναισθησία και η επέμβαση δεν θα επηρεαστούν. Η εμπειρία του πλαστικού χειρουργού και η πλήρης κατάρτιση του ιατρικού προσωπικού παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo για άνδρες

Λιποαναρρόφηση P.A.L. για άνδρες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ