fbpx

Λιποαναρρόφηση PAL

Η λιποαναρρόφηση PAL είναι η πιο διαδεδομένη και καταξιωμένη τεχνική λιποαναρρόφησης παγκοσμίως την τελευταία 15ετία και εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος με περίσσεια λίπους τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.


-20% σε όλες τις επεμβατικές θεραπείες

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Pal λιποαναρρόφηση

Η pal λιποαναρρόφηση είναι μία ασφαλής επεμβατική μέθοδος που έχει ως στόχο την αφαίρεση του τοπικού λίπους από περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι βραχίονες, η μέση κ.α. δίνοντας αρμονία και συμμετρία τόσο σε γυναικεία όσο και σε αντρικά σώματα.

Η εξέλιξή της Pal λιποαναρρόφησης τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία με κύριο γνώμονα το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και την πιο γρήγορη αποθεραπεία των ασθενών.

Όταν το τοπικό λίπος επιμένει παρά αυστηρή δίαιτα και  την εντατική γυμναστική, η pal λιποαναρρόφηση αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ένα συμμετρικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Πως γίνεται η P.A.L. λιποαναρρόφηση;

H Power Assisted Liposuction (P.A.L.) αποτελεί τη σημαντικότερη εξέλιξη της κλασσικής λιποαναρρόφησης και πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής συσκευής, η οποία κινεί την κάνουλα της λιποαναρρόφησης μπρός–πίσω και κυκλικά για λίγα χιλιοστά.

Το αποτέλεσμα είναι ελάχιστες εσωτερικές κακώσεις και συνεπώς πιο εύκολη και ταχεία  αποθεραπεία αλλά και εξαιρετική ακρίβεια στον χειρισμό, άρα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα.

Που γίνεται η P.A.L. λιποαναρρόφηση;

Η pal λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται πάντα σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, με τοπική αναισθησία και μέθη.

Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας  2 ώρες μετά την επέμβαση μπορεί να επιστρέψει σπίτι του και 1-2 ημέρες μετά στις καθημερινές του δραστηριότητες, ενώ γυμναστική μπορεί να κάνει μετά από ένα μήνα.

Σε  λιποαναρρόφηση pal  μπορούν να προχωρήσουν άτομα σε καλή φυσική κατάσταση, ή και άτομα των οποίων το βάρος υπερβαίνει τα φυσιολογικά επίπεδα,  που δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και θέλουν να απαλλαγούν από τη συσσώρευση τοπικού λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. 

Μπορεί να αφαιρεθεί όλο το λίπος από την επίμαχη περιοχή;

Όλο το λίπος δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθεί .

Η P.A.L. λιποαναρρόφηση στοχεύει στην να αφαίρεση του λίπους  που περισσεύει έτσι ώστε το σώμα να αποκτήσει αρμονία και συμμετρία, δίχως ατέλειες. Συνολικά μπορεί να αφαιρεθεί ποσότητα λίπους που δεν υπερβαίνει τα τέσσερα λίτρα.  Στην περίπτωση που η περίσσεια είναι μεγαλύτερη, μπορεί να αφαιρεθεί σε δύο επεμβάσεις με μεσοδιάστημα λίγων μηνών.

Όσο αφορά περιοχές όπως η κοιλιά η λιποαναρρόφηση pal μπορεί να γίνει τόσο σε αδύνατα αλλά και σε άτομα με παραπανίσια κιλά και αυτό που αλλάζει είναι η ποσότητα του λίπους που αφαιρείται. Το συνολικό ποσό του λίπους που μπορεί να αφαιρεθεί σε μία επέμβαση από την κοιλιά είναι περίπου 3,5-4 λίτρα.

Πρέπει να τονιστεί ότι η λιποαναρρόφηση pal κοιλιάς και η κοιλιοπλαστική δεν αποτελούν μέθοδο αδυνατίσματος. Το ίδιο ισχύει για την λιποαναρρόφηση στις υπόλοιπες περιοχές του σώματος όπως οι μηροί, οι βραχίονες, η μέση κ.α. Η PAL λιποαναρρόφηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσουμε το σχήμα του σώματος.

Χαλαρώνει το δέρμα μετά την λιποαναρρόφηση pal;

Αν η επέμβαση γίνει όπως πρέπει δεν χαλαρώνει το δέρμα. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός ξέρει πόσο λίπος χρειάζεται να αφαιρεθεί από μία περιοχή του σώματος ώστε να μην χαλαρώσει το δέρμα.

Αν χρειάζεται να βγει περισσότερο λίπος από μία περιοχή, μπορεί αυτό να γίνει σε μία δεύτερη επέμβαση ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα να χαλαρώσει το δέρμα.

Σε περίπτωση που προϋπάρχει χαλάρωση του δέρματος, ο πλαστικός χειρουργός θα το επισημάνει στον ενδιαφερόμενο και θα τον καθησυχάσει ότι αυτή δεν θα επιδεινωθεί.

Σε τι διαφέρουν η P.A.L Λιποαναρρόφηση και η λιπογλυπτική ;

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί μέθοδο απομάκρυνσης του επίμονου λίπους, ενώ η  λιπογλυπτική θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί τη συνέχεια της λιποαναρρόφησης, αφού το λίπος που έχει αφαιρεθεί από μια περιοχή του σώματος, μπορεί να μεταμοσχευτεί σε άλλα σημεία όπως το πρόσωπο, οι γοφοί ή οι γλουτοί, προκειμένου να βελτιώσουμε την εικόνα τους.

Τα αποτελέσματα της pal λιποαναρρόφησης είναι μόνιμα;

 Τα λιποκύτταρα των ενηλίκων είναι σταθερά σε αριθμό, δεν πολλαπλασιάζονται. Όταν παχαίνουμε ή αδυνατίζουμε αυξομειώνεται απλά ο όγκος τους. Τα λιποκύτταρα λοιπόν που αφαιρούνται με την λιποαναρρόφηση δεν επανέρχονται, άρα το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Το σχήμα του σώματος που επιτυγχάνεται με την επέμβαση διατηρείται και στο μέλλον. Σε περίπτωση που κάποιος παχύνει πολύ μετά την λιποαναρρόφηση θα παχύνει ομοιόμορφα σε όλο το σώμα αλλά η συμμετρία του δεν θα αλλάξει.  

Η P.A.L λιποαναρρόφηση είναι ασφαλής;

Η λιποαναρρόφηση είναι απόλυτα ασφαλής όπως και όλες οι αισθητικές επεμβάσεις.

Προεγχειρητικά γίνεται πάντα ένας έλεγχος για να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να σχετίζονται με την αναισθησία ή την επέμβαση.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της  πρώτης επίσκεψης στον πλαστικό χειρουργό, ο τελευταίος θα ζητήσει από τον ενδιαφερόμενο το πλήρες ιστορικό και θα προχωρήσει σε κλινική εξέταση και μια λεπτομερή συζήτηση για την επέμβαση.

Οι πιθανές επιπλοκές είναι πρακτικά ανύπαρκτες.

ΣΩΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ