Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

εξωσώματα

Εξωσώματα

Εξωσώματα: Ότι πιο σύγχρονο στην Αναγεννητική Αισθητική Ιατρική!

Ζούμε σε μια συναρπαστική εποχή ταχείας επέκτασης της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων όσον αφορά τις θεραπείες αντιγήρανσης.

Ο Δρ. Κεραστάρης ακολουθώντας πιστά όλες τις εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής αισθητικής, καλωσορίζει στην κλινική του Kallisti Medical τα Εξωσώματα.

Τα εξωσώματα (exosomes) άρχισαν να παράγονται τα τελευταία χρόνια σε ειδικά εργαστήρια μετά από πολυετή έρευνα και συνεργασία πολλών επιστημόνων και με τη χρήση της σύγχρονης βιοτεχνολογίας. Είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο έχει παραχθεί για την αναγεννητική και αισθητική ιατρική.

Τα Εξωσώματα επαναπροσδιορίζουν την κυτταρική δραστηριότητα και ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Είναι οργανικά, πανίσχυρα και απολύτως ασφαλή.

Τι είναι τα Εξωσώματα;

Τα εξωσώματα είναι νανοκυστίδια, που μεταφέρουν ειδικό κυτταρικό φορτίο λιπιδίων, νουκλεϊκών οξέων και πρωτεϊνών όπως κυτοκίνες και αυξητικούς παράγοντες, ενισχύοντας τη διείσδυση στο δέρμα.

Τα αποτελέσματα των ερευνών απέδειξαν ότι τα εξωσώματα καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης διευκολύνοντας την κυτταρική ανάπλαση.
Παράγονται από ζωικό (οργανικό βοοειδές πρωτόγαλα) ή φυτικό υλικό με τη χρήση της τεχνολογίας AMPEX plus. Η τελευταία είναι πατενταρισμένη επιστημονική τεχνολογία που παραδίδει υψηλής καθαρότητας και απόδοσης, εξωσώματα και ισχυρούς GF (αυξητικούς παράγοντες).

Η θεραπεία με εξωσώματα μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο και είναι συγκρίσιμη με την αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες, αλλά τα εξωσώματα είναι 100 φορές πιο ισχυρά!

Τα εξωσώματα περιέχουν περισσότερους από 300 αυξητικούς παράγοντες, ενώ η αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες περιέχει περίπου 12 και τα αποτελέσματα είναι ορατά πολύ πιο γρήγορα!

Εξωσώματα

Εξωσώματα – Πως γίνεται η θεραπεία;

Τα ειδικά συμπλέγματα (Skin Nutri Complex & Skin Glow Complex) που χρησιμοποιούμε στο Kallisti Medical αποτελούν ένα συνδυασμό 20 Δισεκατομμυρίων Εξωσωμάτων υψηλής καθαρότητας και 20 ισχυρών GF (αυξητικών παραγόντων).

Αποτελούν πατενταρισμένα προϊόντα που δεν περιέχουν paraben και στεροειδή, είναι υποαλλεργικά και κλινικά αποδεδειγμένα ότι αναζωογονούν και αναπλάθουν το δέρμα.

Το ιδανικό κανάλι για να ξεκινήσουν τα εξωσώματα την αναπλαστική τους δράση εισχωρώντας βαθιά μέσα στο δέρμα αποτελεί το DERMAPEN 4!

Η απόλυτα κάθετη διάτρηση του δέρματος καθώς και η ταχύτητα του DERMAPEN 4, μεταφέρουν δια μέσω των νυγμών έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας. Το DERMAPEN 4 μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση του δερματικού τόνου, των ουλών της ακμής, της υπερμελάγχρωσης, των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Απολαύστε τη βέλτιστη εμπειρία θεραπείας με αποτελέσματα μακράς διάρκειας με τον συνδυασμό DERMAPEN 4 και εξωσωμάτων!

Πως επιδρούν στο δέρμα;

Η θεραπεία εξωσωμάτων:

 • Παρεμποδίζει την σύνθεση μελανίνης, δηλαδή ουσιαστικά καταπολεμά τις πανάδες.
 • Δημιουργείται προστατευτικός δερματικός φραγμός έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας.
 • Βοηθά στη μείωση του Οξειδωτικού Στρες.
 • Χαρίζει ομοιόμορφο δερματικό τόνο.
 • Διεγείρει την αναπαραγωγή των νέων και γηρασμένων ανθρώπινων ινοβλαστών, γεγονός που ευνοεί την κυτταρική ανανέωση.
 • Αναζωογονείται το δέρμα και ενισχύεται η φωτεινότητα και η λάμψη του.
 • Παρεμποδίζεται η δημιουργία των ελεύθερων ριζών.
 • Βελτιώνεται η ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.
 • Βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών & ρυτίδων.
 • Προσφέρει σύσφιξη, ενυδάτωση & θρέψη του δέρματος.
 • Μειώνει δραστικά την φλεγμονή (ροδοχρους, εκζεμα).
 • Μειώνει σημαντικά το χρόνο επούλωσης μιας επεμβατικής θεραπείας ή ενός χειρουργείου (πχ facelift, αφαίρεση βλάβης).

Θεραπεία Εξωσωμάτων:

Ποια Είναι τα Σημεία εφαρμογής

Τα εξωσώματα βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος και προάγουν μια πιο νεανική, λαμπερή εμφάνιση. Αποδίδουν τα μέγιστα όταν συνδυάζονται με θεραπείες σύσφιξης του δέρματος, όπως το DERMAPEN4, ή το Fractional Laser, επιταχύνοντας την επούλωση και ενισχύοντας τα αποτελέσματα μετά από αυτές τις αναζωογονητικές θεραπείες.
Τα πιο κοινά σημεία εφαρμογής τους είναι:

 • Το πρόσωπο
 • Ο λαιμός
 • Το ντεκολτέ
 • Τα χέρια
 • Γόνατα
 • Κοιλιά

Προετοιμασία πριν τη θεραπεία

Είναι σημαντικό να ληφθούν μερικές προφυλάξεις πριν την εφαρμογή με microneedling ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στην θεραπεία.

Ο ασθενής πρέπει να αποφύγει 3 μέρες με 1 εβδομάδα πριν το ραντεβού για τη θεραπεία προϊόντα με ενεργά συστατικά όπως τοπικά ρετινοειδή, τοπικά οξέα, τοπικά απολεπιστικά.

Μετά το πέρας της θεραπείας, ο ασθενής χρησιμοποιεί απαραιτήτως αντιηλιακή κρέμα, ενώ μπορεί να συνεχίσει κανονικά την εφαρμογή ρουτίνας φροντίδας δέρματος (ενυδατική, κρέμα ματιών, ενυδατικός ορός, κρέμα νυκτός, αντηλιακή κρέμα κλπ.)

Η Θεραπεία με Εξωσώματα είναι ανώδυνη με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ