Πλαστική χειρουργική είναι η ειδικότητα της ιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση της λειτουργίας μιας σειράς ιατρικών προβλημάτων, τα οποία είτε δημιουργούνται εκ γενετής ή είναι επίκτητα ως αποτέλεσμα τραύματος, εκφύλισης, ασθένειας,  ή ηλικιακής φθοράς. Ο όρος «πλαστική» έχει τις ρίζες του στην αρχαία ελληνική λέξη πλάθω, η οποία σημαίνει δίδω μορφή, διαμορφώνω. Κάθε πλαστική χειρουργική επέμβαση έχει ως σκοπό τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργική αρμονία και χωρίζεται σε δυο κατηγορίες: Την αισθητική και την επανορθωτική πλαστική χειρουργική. 

Αντικείμενο της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, αποτελεί η βελτίωση της εμφάνισης και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του ατόμου, ενώ μέσω της  επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής  έχουμε ως στόχο να βοηθήσουμε ασθενείς κάθε ηλικίας και φύλου για τη βελτίωση της λειτουργικότητας ενός μέλους είτε την αισθητική αποκατάστασή του.  

Στην κλινική μας Kallisti Medical, σας παρέχουμε μια σειρά από διαδικασίες χειρουργικής επέμβασης σώματος όπως η PAL Λιποαναρρόφηση, η υπερσύγχρονη τεχνική λιποαναρρόφησης High Definition Vaser Lipo, η Κοιλιοπλαστική, η Λιποπλαστικη/Λιποανακύκλωση, η Ανόρθωση Μηρών και η Βραχιονοπλαστική που αποσκοπούν στη βελτίωση των σωματικών αναλογιών και την επαναφορά των αρμονικών καμπυλών του σώματος. 

Η αισθητική πλαστική χειρουργική προσώπου επικεντρώνεται στη βελτίωση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου, των ορατών σημείων γήρανσης, καθώς και στην εξάλειψη της περίσσειας δέρματος και του υποδορίου λίπους μέσω χειρουργικών και μη τεχνικών, όπως είναι το Lifting Προσώπου, η λιποαναρρόφηση PAL λαιμού, η βλεφαροπλαστική, η ρινοπλαστική, η ωτοπλαστική κλπ, ώστε να αναδείξει την πιο όμορφη εκδοχή μας!

Η Πλαστική Στήθους είναι μία επέμβαση που πραγματοποιείται με σκοπό να διορθωθούν τυχόν προβλήματα στο σχήμα και στον όγκο των μαστών. Πρόκειται για μία πολύ ασφαλή μέθοδο, η οποία ενδείκνυται είτε σε ιατρικά περιστατικά είτε για αισθητικούς λόγους. Περιλαμβάνει την αυξητική στήθους, την ανόρθωση στήθους, τη σμίκρυνση και ανόρθωση στήθους, καθώς και την αύξηση και ανόρθωση μαστών. 

Ο dr. Δημήτριος Κεραστάρης έχοντας ασχοληθεί εδώ και 20 χρόνια με όλη την γκάμα των επεμβάσεων, αισθητικές και επανορθωτικές, στα πλαίσια της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής, δημιούργησε το Kallisti Medical, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα!