Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Θεραπεία Carboxy (καρβοξυθεραπεία) για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, των ραγάδων, των ουλών αλλά και της χαλάρωσης του δέρματος.

Θεραπεία Carboxy

Εντυπωσιακά αποτελέσματα με σύμμαχο ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας!

Τι είναι η Θεραπεία Carboxy;

Η Carboxy (καρβοξυθεραπεία) είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, των ραγάδων των ουλών αλλά και της χαλάρωσης του δέρματος.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, που εκμεταλλεύεται μια φυσική λειτουργία του οργανισμού.

Η τοποθέτηση αερίου διοξειδίου του άνθρακα σε συγκεκριμένο σημείο, πυροδοτεί την έναρξη της διαδικασίας για την αποβολή του από τον οργανισμό.

Κατά τη διαδικασία αυτή, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για αναγέννηση των κυττάρων και επούλωση πιθανών πληγών, με αποτέλεσμα να υπάρχει βελτίωση στην υφή αλλά και την εικόνα του δέρματος.

Για το λόγο αυτό η θεραπεία Carboxy καταλαμβάνει περίοπτη θέση σε δερματολογικές και αισθητικές θεραπείες και είναι πιστοποιημένη από τον FDA.

Θεραπείες Laser / Mhxanhmata

Θεραπεία Carboxy

ΠΡΙΝ / ΜΕΤΑ

Εφαρμογή Θεραπείας Carboxy

Στο Kallisti Medical, μέσω ειδικής πιστοποιημένης ιατρικής συσκευής, διοχετεύουμε ελεγχόμενα στο υποδόριο και στο δέρμα αέριο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) με ρύθμιση της δοσολογίας και του βάθους της έγχυσης.

Ουσιαστικά, με την έγχυση του CO2, ενισχύουμε τον οργανισμό μας να παράγει περισσότερο οξυγόνο, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος στους ιστούς και κατ’ επέκταση την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Η διαφορά της συσκευής που χρησιμοποιούμε στη κλινική μας με τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, είναι ότι μπορεί να ρυθμιστεί η θερμοκρασία του αερίου καθώς η ροή του από τον αυλό της βελόνας κάτι το οποίο κάνει τη θεραπεία καλά ανεκτή έως ανώδυνη.

Σημεία εφαρμογής που αντιμετωπίζει η Carboxy Therapy:

 • Κυτταρίτιδα.
 • Τοπικό πάχος.
 • Χαλάρωση.
 • Ραγάδες.
 • Σημάδια προσώπου και λαιμού.
 • Ουλές.

 

Προγράμματα θεραπείας Carboxy

Η Carboxy therapy μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στο κεφάλι, τα βλέφαρα, το πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια, το στομάχι, τους γλουτούς και τα πόδια. Πιο συγκεκριμένα:

Με το Πρόγραμμα Προσώπου επιτυγχάνουμε:

 • Δερματική αναγέννηση σε όλο το πρόσωπο.
 • Άμεση βελτίωση των μαύρων κύκλων.
 • Αντιμετώπιση του puffy eye εφέ (πρησμένα μάτια).
 • Σύσφιξη και βελτίωση ελαστικότητας του λαιμού.
 • Ανανέωση του ντεκολτέ.
 • Συρρίκνωση του περίσσιου λίπους στο διπλοσάγονο.
 • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
 • Ελάττωση των σημαδιών ακμής.
Θεραπεία Carboxy (καρβοξυθεραπεία) για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, των ραγάδων, των ουλών αλλά και της χαλάρωσης του δέρματος.
Θεραπεία Carboxy (καρβοξυθεραπεία) για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, των ραγάδων, των ουλών αλλά και της χαλάρωσης του δέρματος.

Με το Πρόγραμμα Σώματος επιτυγχάνουμε:

 • Σύσφιξη δερματικού ιστού σε όλο το σώμα.
 • Απώλεια λίπους στην κοιλιακή χώρα, στα άνω και κάτω άκρα.
 • Αναδιαμόρφωση γλουτών.
 • Μείωση της κυτταρίτιδας.
 • Θεραπεία ραγάδων.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Απαιτούνται από 2 έως 3 επισκέψεις ανά εβδομάδα, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της επιδερμίδας του ασθενή. Η αραιότερη χρονικά εφαρμογή δεν περιορίζει την αποτελεσματικότητα αλλά καθυστερεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από 4 – 6 συνεδρίες θα φέρουν πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία Carboxy;

Όταν πρόκειται για θεραπεία προσώπου η διάρκεια είναι από 10 έως 20 λεπτά και όταν αφορά στο σώμα η διάρκεια είναι από 20 έως 40 λεπτά.

 

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να ξεπεράσει και τους 12 μήνες, όμως, αυτό εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό και από τον ασθενή είτε οργανικά είτε από τις επιλογές του σε ότι αφορά στις διατροφικές συνήθεις και τη συχνότητα της άσκησης.

 

Τι αίσθημα δημιουργείται με τη θεραπεία Carboxy;

Η Carboxy therapy δεν πονάει, υπάρχει μια ελάχιστη ενόχληση για μερικά λεπτά. Η αίσθηση είναι λίγο διαφορετική ανάλογα με το ποιο σημείο είναι υπό θεραπεία, λόγω των διαφορών τεχνικών που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των βλεφάρων, ραγάδων, ουλών, και λίπους. Κατά τη θεραπεία των βλεφάρων υπάρχει η αίσθηση του πρηξίματος το οποίο υποχωρεί σε 5 με 10 λεπτά.

Στη θεραπεία ραγάδων ή ουλών η ενόχληση είναι σχεδόν ανύπαρκτη καθώς τα σημεία αυτά έχουν μειωμένη αίσθηση ίσως υπάρξει αίσθημα πίεσης ή φαγούρας που όμως υποχωρεί σε 5 με 10 λεπτά.

Στη θεραπεία της κυτταρίτιδας και του συσσωρευμένου λίπους στα χέρια, τη κοιλιά και τα πόδια δημιουργείται αίσθηση πίεσης παρόμοια με αυτή του πιεσόμετρου επειδή μία μεγαλύτερη ποσότητα αερίου εγχέεται απευθείας εντός του λίπους και διαστέλλεται.

Οι περιοχές αυτές νιώθουν ζεστές και με μυρμήγκιασμα για έως και 24 ώρες μετά την αγωγή ενώ βελτιώνεται η κυκλοφορία στην περιοχή. Οι ασθενείς μετά την carboxy θεραπεία μπορούν να επιστρέψουν στις δραστηριότητες τους.

 

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι. Το διοξείδιο του άνθρακα παράγεται φυσιολογικά από τα κύτταρα στο σώμα μας καθημερινά. Είναι παραπροϊόν του μεταβολισμού. Μεταφέρεται στο αίμα και εκπνέεται μέσω των πνευμόνων. Η μόνη πιθανή παρενέργεια της carboxy είναι η πιθανότητα μελανιάς στο σημείο της ένεσης.

 

Σε ποιες περιπτώσεις δεν ενδείκνυται η θεραπεία Carboxy;

Η carboxy δεν ενδείκνυται στις εξής παθήσεις ή καταστάσεις: Νεφρική Ανεπάρκεια, Επιληψία, Θρομβοφλεβίτιδα, Μυοκαρδίτιδα, Στηθάγχη, Άπνοιες, Γάγγραινα, Μολύνσεις, Εγκυμοσύνη και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ