Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Νήματα

Αποκτήστε ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς κόπο με Νήματα στο Kallisti medical by Dr. Kerastaris. Αποτελούν την τελευταία τάση στην αισθητική ιατρική με χρήση νημάτων, πλήρως απορροφήσιμα, και ήδη ξεχωρίζουν για το αποτέλεσμα που προσφέρουν. Γυρίστε το χρόνο πίσω με τα νήματα Silhouette Soft για καταπολέμηση της χαλάρωσης και Pdo για ενεργοποίηση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνων. Φυσική ανόρθωση προσώπου με τα ανώδυνα Cogs και ολική επαναφορά με τα υπερσύγχρονα Plla όπου δημιουργούν ένα ισχυρό φυσικό πλέγμα στο πρόσωπο.

Στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Kallisti medical μπορούμε να σας δώσουμε ένα πρόσωπο γεμάτο ανανέωση και σφριγηλότητα σαν να είχατε κάνει lifting με την επιλογή των νημάτων. Ο dr. Δημήτριος Κεραστάρης έχοντας ασχοληθεί εδώ και 20 χρόνια με όλη την γκάμα των επεμβάσεων, αισθητικές και επανορθωτικές, στα πλαίσια της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής, δημιούργησε το Kallisti Medical, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, γίνεται σχεδιασμός της θεραπείας πάντα με βάση τις αρχές της ιατρικής επιστήμης, την ασφάλεια και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο.

Silhouette soft νήματα προσώπου

Silhouette soft νήματα προσώπου

Τα νήματα προσώπου Silhouette Soft αποτελούν την καλύτερη, μετά το lifting, λύση για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου.

Νήματα PDO

Νήματα PDO

Τα νήματα PDO είναι βιο-απορροφήσιμα ράμματα από polydioxanone. Υπάρχουν σε διάφορους τύπους και ο τρόπος δράσης τους είναι η ενεργοποίηση των ινοβλαστών.

Κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση

Νήματα COGS

Τα νήματα COG αποτελούν την πλέον πρωτοποριακή μέθοδο μη χειρουργικής ανόρθωσης. Η εφαρμογή τους πραγματοποιείται εύκολα, αναίμακτα και ανώδυνα.

Νήματα PLLA

Νήματα PLLA

Τα νήματα ανόρθωσης PLLA αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση στην αισθητική ιατρική. Η τεχνική της εφαρμογής των νημάτων PLLA είναι τόσο αποτελεσματική και εύκολη.

Πλαστικός Χειρουργός
Dr. Δημήτρης Κεραστάρης

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης Κεραστάρης με πάνω απο 20 χρόνια Εμπειρίας σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, σας εγγυάται ένα Άριστο Κοσμητικό Αποτέλεσμα, απόλυτα ασφαλείς και σύγχρονες Τεχνικές, εξατομικευμένη προσέγγιση, υψηλής αισθητικής Ιατρικές Υπηρεσίες με σκοπό της βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Επικοινωνία

© 2023 All rights reserved​

Web Design by WebOptimy