Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4.9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους

Ανόρθωση Στήθους

Τι είναι η Ανόρθωση Στήθους ;

Αποκτήστε απροσπέλαστη αυτοπεποίθηση ξεκινώντας από σήμερα, με τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιφέρει η Ανόρθωση Στήθους. Πρόκειται για μια επέμβαση που χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί αλλαγή στο σχήμα του στήθους και ταυτόχρονη ανόρθωση του, η οποία αποσκοπεί στην ανόρθωση του μαστού – ουσιαστικά του συμπλέγματος θηλής και θηλαίας άλω – επαναφέροντας το στήθος στη σωστή του θέση βάσει ανθρωπομετρικών μελετών, βελτιώνοντας συγχρόνως και το σχήμα του. Η Ανόρθωση Στήθους περιλαμβάνει την Απλή Ανόρθωση, την Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους, καθώς και την Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους.

Τι διορθώνουμε με την Ανόρθωση Στήθους;

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Απλής Ανόρθωσης Στήθους δεν επεμβαίνουμε καθόλου στο μέγεθος του μαστού, αλλά αντιθέτως αφαιρούμε μόνο την περίσσεια του δέρματος ώστε να βελτιώσουμε τη μορφή του. Η πτώση του γυναικείου μαστού προσδιορίζεται από τη θέση της θηλής του μαστού σε σχέση με την υπομάστιο πτυχή και χαρακτηρίζεται σε α΄, β΄, γ΄βαθμού και ψευδοπτώση. Η Απλή Ανόρθωση Στήθους είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αποκτήσει μια ονειρεμένη εξωτερική εμφάνιση και ανήκει σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες.

Τι τεχνικές χρησιμοποιούνται;

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πλαστικός χειρουργός για να κάνει την ανόρθωση στήθους ανάλογα με τον βαθμό της πτώσης του. Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η επανατοποθέτηση του συμπλέγματος θηλής – θηλαίας άλω πιο ψηλά, οπότε όλες οι τεχνικές έχουν τουλάχιστον μία ουλή γύρω από τη θηλαία άλω. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές της κάθετης μαστοπλαστικής που έχουν επιπρόσθετα μία ουλή κάθετη από τη θηλή ως την υπομάστιο και μία ακόμη μικρή σε κάποιο τμήμα μόνο της υπομαστίου. Μόνο σε περιπτώσεις εκσεσημασμένης γ΄βαθμού πτώσης χρησιμοποιούμε τεχνική που αφήνει πιο μεγάλες ουλές.

Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους

Όσον αφορά την Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους, με αυτήν την επέμβαση επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μιας γυναίκας. Πρόκειται ουσιαστικά για δύο επεμβάσεις που, παρόλο που πολλοί πλαστικοί χειρουργοί στον κόσμο προτιμούν να κάνουν σε δύο χρόνους, μπορούν να γίνουν στον ίδιο χειρουργικό χρόνο με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι σε όφελος της ασθενούς που αποφεύγει την δεύτερη χειρουργική επέμβαση, αλλά απαιτεί μεγάλη εμπειρία από τον χειρουργό που πρέπει να προβλέψει με ακρίβεια πόσο δέρμα θα αφαιρέσει ανάλογα με την αύξηση του μεγέθους του μαστού.

Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους

Η Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επέμβαση για τις γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος και επιθυμούν να δουν μια βελτιωτική αλλαγή πάνω στο σώμα τους, ώστε να νιώθουν άνεση και αυτοπεποίθηση. Το πολύ μεγάλο στήθος, εξαιτίας της πτώσης που ξεκινάει σχεδόν μετά την εφηβεία, δεν ικανοποιεί αισθητικά αρκετές γυναίκες. Επιπλέον με την πάροδο των ετών δημιουργεί και άλλα προβλήματα κυρίως μυοσκελετικά (στην σπονδυλική στήλη και τους ώμους), καθώς και δερματικά (ερεθισμούς, παράτριμμα, φλεγμονές). Η μόνη λύση στα παραπάνω είναι η χειρουργική Σμίκρυνση Στήθους και η ταυτόχρονη Ανόρθωσή του.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το να είμαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια που δομούν την καθημερινή μας διάθεση. Το στήθος αποτελεί ένα κύριο χαρακτηριστικό της θηλυκότητας μια γυναίκας, επομένως το να νιώθετε πλήρεις με το αισθητικό αποτέλεσμα σας ωθεί στο να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αποκτήσει το στήθος που πάντα ονειρευόταν με την Ανόρθωση Στήθους. Εμπιστευτείτε μας.

Πόσο κοστίζει η ανόρθωση στήθους

Κάθε πλαστικός χειρουργός εκτιμά τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει, με βάση τα ιδιαίτερα, προσωπικά του κριτήρια, χωρίς να αποκλίνει πολύ από τις μέσες τιμές της αγοράς. Η τιμή που δίνει για μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής στήθους αφορά όχι μόνο στην δικιά του αμοιβή, αλλά σε ένα σύνολο χρεώσεων (το είδος επέμβασης, το κόστος των υλικών, το είδος της εφαρμοζόμενης αναισθησίας, το κόστος του χειρουργείου, το κόστος της κλινικής), οι οποίες συνήθως αποτελούν και την ολοκλήρωση όλων των βασικών οικονομικών υποχρεώσεων του ενδιαφερομένου μέχρι να ολοκληρωθεί το κύριο κομμάτι της επέμβασης.

Πλαστική Χειρουργική

Ανόρθωση & Σμίκρινση Στήθους

ΠΡΙΝ / ΜΕΤΑ

Πλαστική Χειρουργική

Ανόρθωση & Αύξηση Στήθους

ΠΡΙΝ / ΜΕΤΑ

Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους

Ανόρθωση & Αύξηση Στήθους

Αύξηση και ανόρθωση στήθους είναι η επέμβαση με την οποία επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μίας γυναίκας.

Ανόρθωση Στήθους

Ανόρθωση & Σμίκρινση Στήθους

Η σμίκρυνση και ανόρθωση στήθους είναι μια, δύο σε ένα, επέμβαση που στόχο έχει την καλύτερη καθημερινότητα για την γυναίκα που έχει πολύ μεγάλο στήθος.

Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους
4.9 /5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
GOOGLE REVIEWS

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 48 reviews

 • Avatar eleni varipati ★★★★★ 2 years ago
  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τις θεραπείες που εκανα. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο και o Dr Κερασταρης είναι πολυ φιλικός και πάρα πολυ προσεκτικός στη δουλειά του.
  Ένας σωστος επαγγελματίας που εμπνεει εμπιστοσύνη στον πελάτη. Εξαιρετικό
  … More και πολύ ευγενικο και το προσωπικο του Kallisti Medical. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 48 reviews

 • Avatar Rosalia ★★★★★ πριν από 4 μήνες
  Εξαιρετικος γιατρος
  Αρτια οργανωση το ιατρειο
  Εμπιστοσυνη,ασφαλεια και απολυτη συνεπεια
  (σε πανω απο μια επεμβασεις )

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 48 reviews

 • Avatar Valentina Bafa ★★★★★ πριν από 10 μήνες
  Συγχρονο και πολυ καθαρο ιατρειο, οι ανθρωποι…εκπληκτικοι!! Ο κ. Κερασταρης καταρτισμενος, ευγενεστατος και επεξηγηματικος αλλα πανω απ'ολα ειναι διπλα σου σαν Ανθρωπος!! Τα κοριτσια ειναι ενα και ενα!! Ευγενεστατες, γλυκητατες και … More χαμογελαστες!! Η Αναστασια διαθεσιμη παντα να σου λυσει καθε απορια και να προτεινει τη καταλληλη θεραπεια για το θεμα σου!! Ειστε ωραιο team παιδια μπραβο σας! 🤗