Αποκτήστε απροσπέλαστη αυτοπεποίθηση ξεκινώντας από σήμερα, με τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιφέρει η Ανόρθωση Στήθους. Πρόκειται για μια επέμβαση που χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί αλλαγή στο σχήμα του στήθους και ταυτόχρονη ανόρθωση του, η οποία αποσκοπεί στην ανόρθωση του μαστού – ουσιαστικά του συμπλέγματος θηλής και θηλαίας άλω – επαναφέροντας το στήθος στη σωστή του θέση βάσει ανθρωπομετρικών μελετών, βελτιώνοντας συγχρόνως και το σχήμα του. Η Ανόρθωση Στήθους περιλαμβάνει την Απλή Ανόρθωση, την Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους, καθώς και την Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Απλής Ανόρθωσης Στήθους δεν επεμβαίνουμε καθόλου στο μέγεθος του μαστού, αλλά αντιθέτως αφαιρούμε μόνο την περίσσεια του δέρματος ώστε να βελτιώσουμε τη μορφή του. Η πτώση του γυναικείου μαστού προσδιορίζεται από τη θέση της θηλής του μαστού σε σχέση με την υπομάστιο πτυχή και χαρακτηρίζεται σε α΄, β΄, γ΄βαθμού και ψευδοπτώση. Η Απλή Ανόρθωση Στήθους είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αποκτήσει μια ονειρεμένη εξωτερική εμφάνιση και ανήκει σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πλαστικός χειρουργός για να κάνει την ανόρθωση στήθους ανάλογα με τον βαθμό της πτώσης του. Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η επανατοποθέτηση του συμπλέγματος θηλής – θηλαίας άλω πιο ψηλά, οπότε όλες οι τεχνικές έχουν τουλάχιστον μία ουλή γύρω από τη θηλαία άλω. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές της κάθετης μαστοπλαστικής που έχουν επιπρόσθετα μία ουλή κάθετη από τη θηλή ως την υπομάστιο και μία ακόμη μικρή σε κάποιο τμήμα μόνο της υπομαστίου. Μόνο σε περιπτώσεις εκσεσημασμένης γ΄βαθμού πτώσης χρησιμοποιούμε τεχνική που αφήνει πιο μεγάλες ουλές.

Όσον αφορά την Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους, με αυτήν την επέμβαση επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μιας γυναίκας. Πρόκειται ουσιαστικά για δύο επεμβάσεις που, παρόλο που πολλοί πλαστικοί χειρουργοί στον κόσμο προτιμούν να κάνουν σε δύο χρόνους, μπορούν να γίνουν στον ίδιο χειρουργικό χρόνο με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι σε όφελος της ασθενούς που αποφεύγει την δεύτερη χειρουργική επέμβαση, αλλά απαιτεί μεγάλη εμπειρία από τον χειρουργό που πρέπει να προβλέψει με ακρίβεια πόσο δέρμα θα αφαιρέσει ανάλογα με την αύξηση του μεγέθους του μαστού.

Η Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επέμβαση για τις γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος και επιθυμούν να δουν μια βελτιωτική αλλαγή πάνω στο σώμα τους, ώστε να νιώθουν άνεση και αυτοπεποίθηση. Το πολύ μεγάλο στήθος, εξαιτίας της πτώσης που ξεκινάει σχεδόν μετά την εφηβεία, δεν ικανοποιεί αισθητικά αρκετές γυναίκες. Επιπλέον με την πάροδο των ετών δημιουργεί και άλλα προβλήματα κυρίως μυοσκελετικά (στην σπονδυλική στήλη και τους ώμους), καθώς και δερματικά (ερεθισμούς, παράτριμμα, φλεγμονές). Η μόνη λύση στα παραπάνω είναι η χειρουργική Σμίκρυνση Στήθους και η ταυτόχρονη Ανόρθωσή του.

Το να είμαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια που δομούν την καθημερινή μας διάθεση. Το στήθος αποτελεί ένα κύριο χαρακτηριστικό της θηλυκότητας μια γυναίκας, επομένως το να νιώθετε πλήρεις με το αισθητικό αποτέλεσμα σας ωθεί στο να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αποκτήσει το στήθος που πάντα ονειρευόταν με την Ανόρθωση Στήθους. Εμπιστευτείτε μας.

Ανόρθωση Στήθους

Απλή Ανόρθωση Στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι μία επέμβαση που αποσκοπεί μόνο στην ανόρθωση του μαστού στη σωστή του θέση βάσει ανθρωπομετρικών μελετών και την βελτίωση του.

Ανόρθωση & Αύξηση Στήθους

Ανόρθωση & Αύξηση Στήθους

Αύξηση και ανόρθωση στήθους είναι η επέμβαση με την οποία επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μίας γυναίκας.

Ανόρθωση & Σμίκρινση Στήθους

Ανόρθωση & Σμίκρινση Στήθους

Η σμίκρυνση και ανόρθωση στήθους είναι μια, δύο σε ένα, επέμβαση που στόχο έχει την καλύτερη καθημερινότητα για την γυναίκα που έχει πολύ μεγάλο στήθος.