Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Ανόρθωση Στήθους

Τι είναι η Ανόρθωση Στήθους ; 

Αποκτήστε απροσπέλαστη αυτοπεποίθηση ξεκινώντας από σήμερα, με τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιφέρει η Ανόρθωση Στήθους.

Πρόκειται για μια επέμβαση που χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί αλλαγή στο σχήμα του στήθους και ταυτόχρονη ανόρθωση του. Η ανόρθωση στήθους αποσκοπεί στην ανόρθωση του μαστού – ουσιαστικά του συμπλέγματος θηλής και θηλαίας άλω – και έχει ως στόχο να επαναφέρει το στήθος στη σωστή του θέση, βάσει ανθρωπομετρικών μελετών, βελτιώνοντας συγχρόνως και το σχήμα του.

Η Ανόρθωση Στήθους περιλαμβάνει:

 

 • Την απλή Ανόρθωση
 • Την Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους
 • Την Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους

 

Τι προσφέρουμε:

 • Δωρεάν πρώτο ραντεβού: Μελέτη και παρουσίαση των σχεδίων θεραπείας, τα οποία είναι εξατομικευμένα για κάθε ασθενή
 • Δωρεάν μετεγχειρητική παρακολούθηση του ασθενούς
 • Επεμβάσεις οικονομικά προσιτές
 • Πολυετή εμπειρία με περισσότερες από 3.500 χιλιάδες επεμβάσεις

 

Το να είμαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια που δομούν την καθημερινή μας διάθεση. Το στήθος αποτελεί ένα κύριο χαρακτηριστικό της θηλυκότητας μια γυναίκας, επομένως το να νιώθετε πλήρεις με το αισθητικό αποτέλεσμα σας ωθεί στο να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αποκτήσει το στήθος που πάντα ονειρευόταν με την Ανόρθωση Στήθους.

 

Τι διορθώνουμε με την Ανόρθωση Στήθους; 

 

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Απλής Ανόρθωσης Στήθους δεν επεμβαίνουμε καθόλου στο μέγεθος του μαστού. Αντιθέτως, αφαιρούμε μόνο την περίσσεια του δέρματος ώστε να βελτιώσουμε τη μορφή του.

 

Η πτώση του γυναικείου μαστού προσδιορίζεται από τη θέση της θηλής του μαστού σε σχέση με την υπομάστιο πτυχή και χαρακτηρίζεται σε α΄, β΄, γ΄βαθμού και ψευδοπτώση. Η Απλή Ανόρθωση Στήθους είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αποκτήσει μια ονειρεμένη εξωτερική εμφάνιση και ανήκει σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες.

 

Τι τεχνικές χρησιμοποιούνται; 

 

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πλαστικός χειρουργός για να κάνει την ανόρθωση στήθους ανάλογα με τον βαθμό της πτώσης του. Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Δημήτρη Κεραστάρη, κοινό χαρακτηριστικό όλων των τεχνικών είναι η επανατοποθέτηση του συμπλέγματος θηλής – θηλαίας άλω πιο ψηλά, οπότε όλες οι τεχνικές έχουν τουλάχιστον μία ουλή γύρω από τη θηλαία άλω.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές της κάθετης μαστοπλαστικής, που έχουν επιπρόσθετα μία ουλή κάθετη από τη θηλή ως την υπομάστιο και μία ακόμη μικρή σε κάποιο τμήμα μόνο της υπομαστίου. Μόνο σε περιπτώσεις εκσεσημασμένης γ΄βαθμού πτώσης χρησιμοποιούμε τεχνική που αφήνει πιο μεγάλες ουλές.

 

Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους

 

Όσον αφορά την Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους, για αυτή την επέμβαση ισχύουν τα εξής:

 • Επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μιας γυναίκας
 • Πρόκειται για δύο επεμβάσεις, που μπορούν να γίνουν στον ίδιο χειρουργικό χρόνο
 • Προσφέρει ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα
 • Το όφελος της ασθενούς είναι ότι αποφεύγει την δεύτερη χειρουργική επέμβαση
 • Απαιτεί μεγάλη εμπειρία από τον χειρουργό, καθώς πρέπει να προβλέψει με ακρίβεια πόσο δέρμα θα αφαιρέσει, ανάλογα με την αύξηση του μεγέθους του μαστού
 

Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους

 

Η Ανόρθωση και Σμίκρυνση Στήθους είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επέμβαση για τις γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος και επιθυμούν να δουν μια βελτιωτική αλλαγή πάνω στο σώμα τους, ώστε να νιώθουν άνεση και αυτοπεποίθηση.

Σχετικά με αυτή την επέμβαση, ισχύουν τα εξής:

 • Το πολύ μεγάλο στήθος, εξαιτίας της πτώσης που ξεκινάει σχεδόν μετά την εφηβεία, δεν ικανοποιεί αισθητικά αρκετές γυναίκες
 • Με την πάροδο των ετών δημιουργεί και κυρίως μυοσκελετικά προβλήματα (στην σπονδυλική στήλη και τους ώμους)
 • Δημιουργεί δερματικά προβλήματα (ερεθισμούς, παράτριμμα, φλεγμονές)

 

Η μόνη λύση στα παραπάνω είναι η χειρουργική Σμίκρυνση Στήθους και η ταυτόχρονη Ανόρθωσή του.

 

Πόσο κοστίζει η ανόρθωση στήθους

 

Κάθε πλαστικός χειρουργός εκτιμά τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει, με βάση τα ιδιαίτερα, προσωπικά του κριτήρια, χωρίς να αποκλίνει πολύ από τις μέσες τιμές της αγοράς.

Η τιμή που δίνει για μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής στήθους αφορά όχι μόνο στην δικιά του αμοιβή, αλλά σε ένα σύνολο χρεώσεων (το είδος επέμβασης, το κόστος των υλικών, το είδος της εφαρμοζόμενης αναισθησίας, το κόστος του χειρουργείου, το κόστος της κλινικής), οι οποίες συνήθως αποτελούν και την ολοκλήρωση όλων των βασικών οικονομικών υποχρεώσεων του ενδιαφερομένου, μέχρι να ολοκληρωθεί το κύριο κομμάτι της επέμβασης.

Ανόρθωση και Αύξηση Στήθους

Ανόρθωση & Αύξηση Στήθους

Αύξηση και ανόρθωση στήθους είναι η επέμβαση με την οποία επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μίας γυναίκας.

Ανόρθωση Στήθους

Ανόρθωση & Σμίκρινση Στήθους

Η σμίκρυνση και ανόρθωση στήθους είναι μια, δύο σε ένα, επέμβαση που στόχο έχει την καλύτερη καθημερινότητα για την γυναίκα που έχει πολύ μεγάλο στήθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ