Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Πλαστική Στήθους

Η Πλαστική Στήθους είναι μία επέμβαση που πραγματοποιείται με σκοπό να διορθωθούν τυχόν προβλήματα στο σχήμα και στον όγκο των μαστών. Πρόκειται για μία πολύ ασφαλή μέθοδο, η οποία ενδείκνυται είτε σε ιατρικά περιστατικά είτε για αισθητικούς λόγους. Η πλαστική στήθους περιλαμβάνει την Αυξητική Στήθους, κατά την οποία ο χειρουργός διορθώνει το μέγεθος ή το σχήμα του στήθους επεμβαίνοντας σε περιπτώσεις μικρομαστίας ή μετά από μαστεκτομή, την Ανόρθωση Στήθους με την οποία επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μιας γυναίκας και την Επέμβαση για Ανισομαστία, που διορθώνει το διαφορετικό μέγεθος των μαστών και προσδίδει ένα συμμετρικό και ομοιόμορφο τελικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά, αρχικά, την αυξητική στήθους με χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, ξεκίνησε τη δεκαετία του ’60 και αποτελεί ενδεχομένως την ιδανική μέθοδο για να αποκτήσετε το στήθος που επιθυμείτε. Από τότε μέχρι σήμερα, πολλές κυρίες έχουν προχωρήσει στην επέμβαση αυξητικής στήθους για να αποκτήσουν πιο πλούσιο μπούστο, ενώ είναι η δεύτερη πιο συχνή αισθητική επέμβαση παγκοσμίως μετά τη λιποαναρρόφηση. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος για αυξητική στήθους είναι η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης. Τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί και το λίπος για την αύξηση του όγκου των μαστών, τεχνική που δεν ενδείκνυται για τους περισσότερους ασθενείς. Πολύ συχνά μαζί με την αυξητική γίνεται και ανόρθωση στήθους στην ίδια επέμβαση. Στην αυξητική στήθους τα ενθέματα που χρησιμοποιούνται χωρίζονται σε αυτά που περιέχουν σιλικόνη και αυτά που περιέχουν φυσιολογικό ορό. Και τα δύο είναι εξίσου ασφαλή. Επιπλέον χωρίζονται σε στρογγυλά και σε ανατομικά.

Σχετικά με την ανόρθωση στήθους, η επέμβαση χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί αλλαγή στο σχήμα των μαστών και ταυτόχρονη ανόρθωση τους και περιλαμβάνει την απλή ανόρθωση, την ανόρθωση και αύξηση, καθώς και την ανόρθωση και σμίκρυνση στήθους. Η ανόρθωση στήθους τονώνει την αυτοπεποίθηση αφού μέσα από αυτήν πετυχαίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ανόρθωση στήθους είναι μία επέμβαση που αποσκοπεί μόνο στην ανόρθωση του μαστού – ουσιαστικά του συμπλέγματος θηλής και θηλαίας άλω – ώστε να επανέλθει στη σωστή του θέση, βάσει ανθρωπομετρικών μελετών, καθώς επίσης και την βελτίωση του σχήματός του. Με την ανόρθωση δεν επεμβαίνουμε καθόλου στο μέγεθος του μαστού, αφαιρούμε μόνο την περίσσεια του δέρματος για να βελτιώσουμε τη μορφή του.

Επιπροσθέτως, με την πλαστική στήθους μπορεί να διορθωθεί και η ανισομαστία, η κατάσταση δηλαδή κατά την οποία οι μαστοί της γυναίκας έχουν διαφορετικό μέγεθος ή σχήμα. Η ανισομαστία αποτελεί μια όχι σπάνια αλλά κατά κύριο λόγο μια μη γνωστή στους περισσότερους ανθρώπους “κατασκευαστική” ανωμαλία των μαστών, η οποία μπορεί να διορθωθεί μέσω της επιστήμης, προβαίνοντας σε μια πλαστική στήθους.

Η πλαστική στήθους είναι μια από τις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις αισθητικής, λόγω του ότι σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε το μέγεθος και το σχήμα μαστών που θέλετε. Το καλλίγραμμο και άρτια σμιλεμένο κορμί είναι γνωστό ότι σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και σας προσδίδει έναν άλλον αέρα, ωθώντας σας να βγάλετε στην επιφάνεια τον καλύτερό σας εαυτό. Δώστε στο σώμα σας την ευκαιρία να αναδειχθεί, επιλέγοντας την πλαστική στήθους ως την επόμενη επέμβασή σας.

Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους

Η αυξητική μαστού με χρήση ενθεμάτων σιλικόνης ξεκίνησε τη δεκαετία του ’60. Από τότε μέχρι σήμερα πολλές κυρίες έχουν προχωρήσει στην επέμβαση αυξητικής στήθους για να αποκτήσουν πιο πλούσιο μπούστο.

Ανόρθωση Στήθους

ανόρθωση στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι μία επέμβαση που αποσκοπεί μόνο στην ανόρθωση του μαστού στη σωστή του θέση βάσει ανθρωπομετρικών μελετών και την βελτίωση του.

Ανισομαστία

ανισομαστία

Διορθώστε την ανισομαστία και δώστε στο στήθος σας τέλειο συμμετρικό σχήμα.Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μικροδιαφορές ανάμεσα στο δεξί και αριστερό στήθος.

Πλαστικός Χειρουργός
Dr. Δημήτρης Κεραστάρης

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης Κεραστάρης με πάνω απο 20 χρόνια Εμπειρίας σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, σας εγγυάται ένα Άριστο Κοσμητικό Αποτέλεσμα, απόλυτα ασφαλείς και σύγχρονες Τεχνικές, εξατομικευμένη προσέγγιση, υψηλής αισθητικής Ιατρικές Υπηρεσίες με σκοπό της βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Επικοινωνία

© 2023 All rights reserved​

Web Design by WebOptimy