Το DERMAPEN4® αποτελεί την κορυφαία εξέλιξη των τελευταίων δεκαετιών στον τομέα του microneedling. Με την νέα καινοτόμο τεχνολογία της κεφαλής του, σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας κανάλια (νυγμούς) έως και 104% πιο γρήγορα από παλαιότερες συσκευές.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η απόλυτα κάθετη διάτρηση του δέρματος καθώς και η ταχύτητα του, μεταφέρουν δια μέσω των νυγμών έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας. Έτσι, διεγείρεται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης του οργανισμού. Ως αποτέλεσμα έχει την ιδιαίτερα αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, την βελτίωση της επιφάνειας και της υφής του δέρματος. Με το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο εφαρμογής Dermapen 4® και Dp Dermaceuticals, οι θεραπείες πλέον είναι εντελώς ανώδυνες, πιο γρήγορες ασφαλείς και μας δίνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

 • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • Χαλαρωμένο δέρμα
  Ουλές
 • Κάποιες περιπτώσεις
  αλωπεκίας
 • Διεσταλμένους πόρους
 • Λιπαρότητα
 • Ακμή και ουλές ακμής
 • Λεύκανση
 • Υπερμελαγχρώσεις
 • Λάμψη
 • Ραγάδες
 • Αντιοξειδωτική δράση
 • Μετεγχειρητικές ουλές
 • Ανάπλαση

dermapen 4Το Dermapen 4® εφαρμόζεται  στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και στο σώμα. Επιπλέον είναι εξαιρετική επιλογή για πιο δύσκολα σημεία όπως η περιοχή των ματιών, τα βλέφαρα, τα αυτιά, τα χείλη, η μύτη, τα μπράτσα, η κοιλιά, τα πόδια ή όπου υπάρχουν ραγάδες, ουλές  και δυσχρωμίες. Τέλος, στο τριχωτό της κεφαλής εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε περιπτώσεις  αλωπεκίας.

Οι παλαιότερες τεχνικές (roller, microneedling κ.λ.π) ήταν πολύ τραυματικές και αιματηρές, γι’ αυτό η χρήση αναισθητικής κρέμας ήταν απαραίτητη. Τώρα πλέον δεν υπάρχει καμιά σύγκριση, το Dermapen 4® αποτελεί την πιο ανώδυνη θεραπεία. Οι θεραπείες με το Dermapen 4® δεν χρειάζονται κανενός είδους αναισθητικό.

Ανάλογα με το είδος της θεραπείας και την πάσχουσα περιοχή συνήθως συστήνουμε 3-8 συνεδρίες, σε διάστημα 2-8 εβδομάδων. Πριν την πρώτη συνεδρία γίνεται προσεκτική αξιολόγηση. Με βάση την αξιολόγηση αυτή καταλήγουμε πάντοτε σε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο συνολικής αντιμετώπισης των βλαβών που υπάρχουν.

Από την πρώτη συνεδρία και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επούλωσης. Ωστόσο τα μακροπρόθεσμα και πιο αισθητά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από την 3η  συνεδρία. Η κατάσταση του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται στην διάρκεια των επόμενων 6-12 μηνών.

Σημαντικές για την διατήρηση του αποτελέσματος είναι ενδεχομένως και κάποιες θεραπείες συντήρησης.

Σε γενικά πλαίσια όχι. Ενδεχομένως να υπάρχει ήπιο ερύθημα ερυθρότητα για 1-2 ημέρες.  Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις δραστηριότητες τους  άμεσα μετά την θεραπεία.

Η χρήση αναπλαστικής και αντηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη για την γρήγορη επούλωση και προστασία του δέρματος.

Το Dermapen 4® μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα θεραπειών. Είναι ιδανικό σε συνδυασμό με medical peels, αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες και Fractional laser.

Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός σε αυτό. Ωστόσο, καλό θα είναι ο συνδυασμός των θεραπειών όπως και ο προγραμματισμός τους να γίνονται πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό.

Το Dermapen 4® μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια καθ’όλη την διάρκεια του έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης Παρατηρώντας τα πρόσωπα γύρω μας θα δούμε αρκετές φορές ανθρώπους να συνοφρυώνουν […]

Θεραπείες αισθητικής: Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Τι θεραπείες αισθητικής να κάνω πριν τις διακοπές; Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε; Το Kallisti […]

Time to customize your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου!

Time to customise your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες […]