Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

DERMAPEN4

DERMAPEN4®

DERMAPEN4® – Η κορυφαία εξέλιξη των τελευταίων δεκαετιών στον τομέα του microneedling, αποτελεί τη πιο must have ατραυματική θεραπεία αναδόμησης και αναζωογόνησης των ιστών. Με την νέα καινοτόμο τεχνολογία της κεφαλής του, σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας κανάλια (νυγμούς) έως και 104% πιο γρήγορα από παλαιότερες συσκευές.

Πως λειτουργεί το Dermapen4®;

Η απόλυτα κάθετη διάτρηση του δέρματος καθώς και η ταχύτητα του, μεταφέρουν δια μέσω των νυγμών έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας. Έτσι, διεγείρεται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης του οργανισμού. Ως αποτέλεσμα έχει την ιδιαίτερα αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, την βελτίωση της επιφάνειας και της υφής του δέρματος. Με το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο εφαρμογής Dermapen 4® και Dp Dermaceuticals, οι θεραπείες πλέον είναι εντελώς ανώδυνες, πιο γρήγορες ασφαλείς και μας δίνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται το DERMAPEN4®;

 • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • Χαλαρωμένο δέρμα
 • Ουλές
 • Κάποιες περιπτώσεις αλωπεκίας
 • Διεσταλμένους πόρους
 • Λιπαρότητα
 • Ακμή και ουλές ακμής
 • Λεύκανση
 • Υπερμελαγχρώσεις
 • Λάμψη
 • Ραγάδες
 • Αντιοξειδωτική δράση
 • Μετεγχειρητικές ουλές
 • Ανάπλαση

Που εφαρμόζεται;

Η θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και στο σώμα. Επιπλέον είναι εξαιρετική επιλογή για πιο δύσκολα σημεία όπως η περιοχή των ματιών, τα βλέφαρα, τα αυτιά, τα χείλη, η μύτη, τα μπράτσα, η κοιλιά, τα πόδια ή όπου υπάρχουν ραγάδες, ουλές και δυσχρωμίες. Τέλος, στο τριχωτό της κεφαλής εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε περιπτώσεις αλωπεκίας.

Είναι ανώδυνο;

Οι παλαιότερες τεχνικές (roller, microneedling κ.λ.π) ήταν πολύ τραυματικές και αιματηρές, γι’ αυτό η χρήση αναισθητικής κρέμας ήταν απαραίτητη. Τώρα πλέον δεν υπάρχει καμιά σύγκριση, το Dermapen4® αποτελεί την πιο ανώδυνη θεραπεία και δεν χρειάζεται κανενός είδους αναισθητικό.

Ποια είναι η συχνότητα εφαρμογής του dermapen4®;

Ανάλογα με το είδος της θεραπείας και την πάσχουσα περιοχή συνήθως συστήνουμε 3-8 συνεδρίες, σε διάστημα 2-8 εβδομάδων. Πριν την πρώτη συνεδρία γίνεται προσεκτική αξιολόγηση. Με βάση την αξιολόγηση αυτή καταλήγουμε πάντοτε σε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο συνολικής αντιμετώπισης των βλαβών που υπάρχουν.

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα της εφαρμογής του;

Από την πρώτη συνεδρία και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επούλωσης. Ωστόσο τα μακροπρόθεσμα και πιο αισθητά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από την 3η συνεδρία. Η κατάσταση του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται στην διάρκεια των επόμενων 6-12 μηνών. Σημαντικές για την διατήρηση του αποτελέσματος είναι ενδεχομένως και κάποιες θεραπείες συντήρησης.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Σε γενικά πλαίσια όχι. Ενδεχομένως να υπάρχει ήπιο ερύθημα ερυθρότητα για 1-2 ημέρες. Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις δραστηριότητες τους άμεσα μετά την θεραπεία. Η χρήση αναπλαστικής και αντηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη για την γρήγορη επούλωση και προστασία του δέρματος.

Μπορεί το Dermapen4® να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Το Dermapen 4® μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα θεραπειών. Είναι ιδανικό σε συνδυασμό με medical peels, αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες, Fractional laser και εξωσώματα

Πόσο σύντομα μετά από ενέσιμα (βοτουλινική τοξίνη/υαλουρονικό οξύ) μπορώ να κάνω Dermapen4®;

Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός σε αυτό. Ωστόσο, καλό θα είναι ο συνδυασμός των θεραπειών όπως και ο προγραμματισμός τους να γίνονται πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό.

Ποια εποχή είναι η πιο κατάλληλη για εφαρμογή του;

Το Dermapen4® μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Επωφεληθείτε από το Dermapen4. Θωρακίστε το δέρμα σας ενάντια στην φωτογήρανση, τις ελεύθερες ρίζες και τις υπερμελαγχρώσεις με μόλις μία συνεδρία. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Λείο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα χωρίς σημεία φωτογήρανσης τελείως ανώδυνα.

DERMAPEN4®

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ