fbpx

DERMAPEN4®

Το DERMAPEN4® αποτελεί εναλλακτική μορφή μεσοθεραπείας. Βοηθάει στην διείσδυση δραστικών ουσιών,δημιουργώντας πύλες εισόδου στον δερματικό φραγμό με την δημιουργία ελεγχόμενων μικρονυγμών, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή του (pen με 12 μικροσκοπικές ακίδες τιτανίου), χωρίς εμφανή τραυματισμό του δέρματος.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

DERMAPEN4®

Το DERMAPEN4® αποτελεί εναλλακτική μορφή μεσοθεραπείας. Βοηθάει στην διείσδυση δραστικών ουσιών,δημιουργώντας πύλες εισόδου στον δερματικό φραγμό με την δημιουργία ελεγχόμενων μικρονυγμών, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή του (pen με 12 μικροσκοπικές ακίδες τιτανίου), χωρίς εμφανή τραυματισμό του δέρματος. Μέσω αυτού του μηχανισμού δράσης αυξάνεται η διεισδυτική ικανότητα των δραστικών ουσιών.

- Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
- Διεσταλμένους πόρους
- Ακμή και ουλές ακμής
- Υπερμελαγχρώσεις
- Ραγάδες
- Μετεγχειρητικές ουλές
- Χαλαρωμένο δέρμα
- Κάποιες περιπτώσεις αλωπεκίας
- Λιπαρότητα
- Λεύκανση
- Λάμψη
- Αντιοξειδωτική δράση
- Ανάπλαση
mesopen-kallisti-medical-πλαστικός-χειρουργός-κεραστάρης-δημήτρης-αθήνα-1 Το Dermapen 4® εφαρμόζεται στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και στο σώμα. Επιπλέον είναι εξαιρετική επιλογή για πιο δύσκολα σημεία όπως η περιοχή των ματιών, τα βλέφαρα, τα αυτιά , τα χείλη, η μύτη, τα μπράτσα, η κοιλιά, τα πόδια ή όπου υπάρχουν ραγάδες, ουλές  και δυσχρωμίες. Τέλος, στο τριχωτό της κεφαλής εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε περιπτώσεις  αλωπεκίας.
Οι παλαιότερες τεχνικές (roller, microneedling κ.λ.π) ήταν πολύ τραυματικές και αιματηρές, γι αυτό η χρήση αναισθητικής κρέμας ήταν απαραίτητη. Τώρα πλέον δεν υπάρχει καμιά σύγκριση, το Dermapen 4® αποτελεί την πιο ανώδυνη θεραπεία. Οι θεραπείες με το Dermapen 4® δεν χρειάζονται κανενός είδους αναισθητικό.
Ανάλογα με το είδος της θεραπείας και την πάσχουσα περιοχή συνήθως συστήνουμε 3-8 συνεδρίες, σε διάστημα 2-8 εβδομάδων. Πριν την πρώτη συνεδρία γίνεται προσεκτική αξιολόγηση. Με βάση την αξιολόγηση αυτή καταλήγουμε πάντοτε σε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο συνολικής αντιμετώπισης των βλαβών που υπάρχουν.
Από την πρώτη συνεδρία και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επούλωσης. Ωστόσο τα μακροπρόθεσμα και πιο αισθητά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από την 3η  συνεδρία. Η κατάσταση του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται στην διάρκεια των επόμενων 6-12 μηνών. Σημαντικές για την διατήρηση του αποτελέσματος είναι ενδεχομένως και κάποιες θεραπείες συντήρησης.
Σε γενικά πλαίσια όχι. Ενδεχομένως να υπάρχει ήπιο ερύθημα ερυθρότητα για 1-2 ημέρες.  Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις δραστηριότητες τους  άμεσα μετά την θεραπεία. Η χρήση αναπλαστικής και αντηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη για την γρήγορη επούλωση και προστασία του δέρματος.
Το Dermapen 4® μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα θεραπειών. Είναι ιδανικό σε συνδυασμό με medical peels, αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες και Fractional laser.
Το Dermapen 4® μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια καθ’όλη την διάρκεια του έτους.

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ