ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι ένα εντυπωσιακής δράσης μείγμα οξέων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο. Αποτελείται από μείγμα γλυκολικού, λακτικού, σαλυκιλικού και κοχικού οξέος. Η σύσταση του το κάνει δραστικό είτε ως θεραπεία flash πριν από κάποιο επίσημο γεγονός, είτε σε συνδυασμό με ενέσιμες θεραπείες (θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη, fillers, boosters, μεσοθεραπείες), είτε ακόμη ως εξατομικευμένο πρωτόκολλο ανάπλασης και λάμψης.

Ως μεμονωμένη θεραπεία πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός. Ως συνεχόμενο πρωτόκολλο ανάπλασης (είναι ασφαλές όλο το χρόνο) με συχνότητα κάθε δεύτερη εβδομάδα για 4-6 θεραπείες. Τέλος, ως προετοιμασία πριν από ενέσιμες θεραπείες.

Σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, στον λαιμό, το ντεκολτέ, την πλάτη, την ραχιαία επιφάνεια των χεριών και γύρω από τα μάτια.

Υπάρχει μια ήπια αίσθηση καύσου στην περιοχή εφαρμογής η οποία υποχωρεί κατά την εξουδετέρωση του. Τυχόν ερύθημα υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες. Μετά το peeling είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε αναπλαστική κρέμα σε συνδυασμό με αντιηλιακή προστασία καθημερινά.

Είναι ένα επιφανειακό peeling αποτελούμενο από μείγμα μανδελικού, λακτικού, αζελαϊκού και σαλικυλικού οξέως. Η δράση του είναι ιδανική για λιπαρά, ακνεϊκά ή με τάση για ακμή δέρματα. Επίσης, δρα πολύ αποτελεσματικά σε επιφανειακά σημάδια ακμής.

Λόγω του ότι είναι ήπιο αλλά πολύ αποτελεσματικό, μπορεί να εφαρμόζεται αρκετά συχνά (κάθε δεύτερη εβδομάδα για 4-6 συνεδρίες). Σε συνδυασμό με δερμοαπόξεση εφαρμόζεται εναλλάξ ανά 15ήμερο. Το ίδιο ισχύει εάν συνδυαστεί με mesopen . Σε περίπτωση που το πρωτόκολλο θεραπείας περιλαμβάνει Fractional laser CO2, η εφαρμογή γίνεται περίπου 1 φορά ανά μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης Παρατηρώντας τα πρόσωπα γύρω μας θα δούμε αρκετές φορές ανθρώπους να συνοφρυώνουν […]

Θεραπείες αισθητικής: Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Τι θεραπείες αισθητικής να κάνω πριν τις διακοπές; Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε; Το Kallisti […]

Time to customize your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου!

Time to customise your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες […]