fbpx

Medical peels

Είναι ένα εντυπωσιακής δράσης μείγμα οξέων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο. Αποτελείται από μείγμα γλυκολικού, λακτικού, σαλυκιλικού και κοχικού οξέος.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Είναι ένα εντυπωσιακής δράσης μείγμα οξέων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο. Αποτελείται από μείγμα γλυκολικού, λακτικού, σαλυκιλικού και κοχικού οξέος. Η σύσταση του το κάνει δραστικό είτε ως θεραπεία flash πριν από κάποιο επίσημο γεγονός, είτε σε συνδυασμό με ενέσιμες θεραπείες (θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη, fillers, boosters, μεσοθεραπείες), είτε ακόμη ως εξατομικευμένο πρωτόκολλο ανάπλασης και λάμψης.
Ως μεμονωμένη θεραπεία πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός. Ως συνεχόμενο πρωτόκολλο ανάπλασης (είναι ασφαλές όλο το χρόνο) με συχνότητα κάθε δεύτερη εβδομάδα για 4-6 θεραπείες. Τέλος, ως προετοιμασία πριν από ενέσιμες θεραπείες.
Σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, στον λαιμό, το ντεκολτέ, την πλάτη, την ραχιαία επιφάνεια των χεριών και γύρω από τα μάτια.
Υπάρχει μια ήπια αίσθηση καύσου στην περιοχή εφαρμογής η οποία υποχωρεί κατά την εξουδετέρωση του. Τυχόν ερύθημα υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες. Μετά το peeling είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε αναπλαστική κρέμα σε συνδυασμό με αντιηλιακή προστασία καθημερινά.
Είναι ένα επιφανειακό peeling αποτελούμενο από μείγμα μανδελικού, λακτικού, αζελαϊκού και σαλικυλικού οξέως. Η δράση του είναι ιδανική για λιπαρά, ακνεϊκά ή με τάση για ακμή δέρματα. Επίσης, δρα πολύ αποτελεσματικά σε επιφανειακά σημάδια ακμής.
medical-peel-kallisti-medical-πλαστικός-χειρουργός-κεραστάρης-δημήτρης-αθήνα

Λόγω του ότι είναι ήπιο αλλά πολύ αποτελεσματικό, μπορεί να εφαρμόζεται αρκετά συχνά (κάθε δεύτερη εβδομάδα για 4-6 συνεδρίες). Σε συνδυασμό με δερμοαπόξεση εφαρμόζεται εναλλάξ ανά 15ήμερο. Το ίδιο ισχύει εάν συνδυαστεί με mesopen . Σε περίπτωση που το πρωτόκολλο θεραπείας περιλαμβάνει Fractional laser CO2, η εφαρμογή γίνεται περίπου 1 φορά ανά μήνα.

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ