Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Profhilo

Profhilo

Profhilo. Το super booster της επιδερμίδας σας!

Το profhilo, ανήκει σε μια νέα κατηγορία ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων. Πρόκειται για το πρώτο σταθεροποιημένο συνεργατικό υβριδικό σύμπλεγμα, που αναπτύχθηκε με τη μοναδική και καινοτόμο θερμική διαδικασία παραγωγής Nahyco, κατοχυρωμένη από την IBSA. Έχει διακριθεί ως το καλύτερο προϊόν σε παγκοσμίου εμβέλειας διαγωνισμούς και διατίθεται σε περισσότερες από 56 χώρες. Έχει ένδειξη για χορήγηση στην επιφανειακή υποδόρια στιβάδα και φέρει πιστοποίηση CE.

Πως λειτουργεί το profhilo;

Η λειτουργία του profhilo βασίζεται στην προώθηση της πολυεπίπεδης και δυναμικής αναδιαμόρφωσης των ιστών. Το profhilo μπορεί και ενισχύει την ελαστικότητα και τη στήριξη του εξωκυτταρικού στρώματος, προωθώντας και διατηρώντας την βιωσιμότητα των ινοβλαστών, των κερατινοκυττάρων και των λιποκυττάρων. Αυτό το καθιστά ιδανική θεραπεία για την ανάπλαση της επιδερμίδας και την αισθητή βελτίωση της χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το profhilo;

Μιας και παρεμβαίνει στη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης των ιστών και στην παρουσία αλλοιώσεων στο κολλαγόνο και τις ελαστικές ίνες, η θεραπεία ενδείκνυται για :

  • φωτογηρασμένο δέρμα
  • δέρμα με λεπτή ρυτίδωση
  • χαλάρωση περιγράμματος προσώπου και λαιμού
  • αφυδατωμένη, λεπτή, ανελαστική επιδερμίδα
  • δακτυλίδια του λαιμού

Που εφαρμόζεται, πότε και με ποια συχνότητα;

Η εφαρμογή του profhilo γίνεται στη επιφανειακή υποδόρια στιβάδα, με την τεχνική Βιο-Αισθητικών σημείων (BAP). Γίνεται έγχυση δηλαδή 0,2ml σε δέκα συγκεκριμένα ανατομικά σημεία. H συγκεκριμένη τεχνική, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα εκχυμώσεων, μεγιστοποιεί τη ρευστότητα του προϊόντος και καθιστά τη θεραπεία ανώδυνη. Το βασικό πρωτόκολλο αποτελείται από 2 εως 3 θεραπείες με μεσοδιάστημα ενός μήνα και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την διάρκεια του έτους.

Τι είναι η τεχνική βιο-αισθητικών σημείων (BAP);

Η τεχνική BAP, αρχικά δημιουργήθηκε για την ζυγωματική και υποζυγωματική περιοχή, λόγω της προδιάθεσης τους για δερματική ατροφία που προκαλείται από τα φαινόμενα της γήρανσης. Χάρη στην υψηλή ρευστότητα του profhilo, το οποίο δεν αφήνει ανωμαλίες στους ιστούς, αναπτύχθηκε μια ειδική τεχνική BAP και για τον λαιμό. Ουσιαστικά, γίνεται έγχυση σε 5 στρατηγικά ανατομικά σημεία, σε κάθε πλευρά του προσώπου. Έτσι, χωρίς εκχυμώσεις και ανώδυνα, το profhilo διαχέεται ομοιογενώς.

Τι περιέχει το profhilo;

Συσκευασμένο σε προγεμισμένη σύριγγα των 2 ml, το profhilo περιέχει 64 mg/2ml υαλουρονικού οξέως. Από αυτά τα: 32 mg είναι υψηλού μοριακού βάρους και τα υπόλοιπα 32mg χαμηλού μοριακού βάρους. Έχει, δηλαδή, από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού. Αυτό του προδίδει πέρα από την ικανότητα της ενυδάτωσης και την ικανότητα της ανόρθωσης. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, υπόκεινται σε κατοχυρωμένη θερμική διαδικασία παραγωγής, όπου δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικοί διασυνδεδεμένοι παράγοντες. Αυτός ο συνδυασμός διαφορετικού μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέως, μας δίνει σταθεροποιημένα υβριδικά συνεργατικά συμπλέγματα, ένα νέο υλικό με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Με ποιες θεραπείες συνδυάζεται;

Είναι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να συνδυαστεί με θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης, με fillers υαλουρονικού οξέως, αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες, dermapen 4 καθώς και με κάθε θεραπεία ανάπλασης και αναζωογόνησης.

Γιατί να το επιλέξω;

  • για την υψηλή συγκέντρωση HA (64mg/2ml)
  • γιατί είναι απόλυτα διαχειρίσιμο χωρίς BDDE ή άλλους χημικούς παράγοντες
  • για τη διάρκεια του αποτελέσματος του
  • για τη βέλτιστη ικανότητα αφομοίωσης του από τους ιστούς
  • γιατί είναι γρήγορο, ασφαλές, ανώδυνο και εξαιρετικά αποτελεσματικό τόσο στο πρόσωπο όσο και στην εξαιρετικά δύσκολη περιοχή του λαιμού.
Profhilo
Η θεραπεία profhilo - ένα booster που διεγείρει τη φυσιολογική παραγωγή ελαστίνης και τεσσάρων διαφορετικών τύπων κολλαγόνου βοηθώντας στην ανάπλαση της επιδερμίδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ