Το  profhilo , ανήκει σε μια νέα κατηγορία ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων. Πρόκειται για το πρώτο σταθεροποιημένο συνεργατικό υβριδικό σύμπλεγμα, που αναπτύχθηκε με τη μοναδική και καινοτόμο θερμική διαδικασία παραγωγής Nahyco, κατοχυρωμένη από την IBSA. Έχει διακριθεί ως το καλύτερο προϊόν σε παγκοσμίου εμβέλειας διαγωνισμούς και διατίθεται σε περισσότερες από 56 χώρες. Έχει ένδειξη για χορήγηση στην επιφανειακή υποδόρια στιβάδα και φέρει πιστοποίηση CE.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η λειτουργία του βασίζεται στην προώθηση της πολυεπίπεδης και  δυναμικής αναδιαμόρφωσης των ιστών. Ενισχύει την ελαστικότητα και τη στήριξη του εξωκυτταρικού στρώματος, προωθώντας και διατηρώντας την βιωσιμότητα των ινοβλαστών, των κερατινοκυττάρων και των λιποκυττάρων. Αυτό το καθιστά ιδανική θεραπεία για την ανάπλαση της επιδερμίδας και την αισθητή βελτίωση της χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.

Μιας και παρεμβαίνει στη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης των ιστών και στην παρουσία αλλοιώσεων στο κολλαγόνο και τις ελαστικές ίνες, ενδείκνυται για :

  • φωτογηρασμένο δέρμα
  • δέρμα με λεπτή ρυτίδωση
  • χαλάρωση περιγράμματος προσώπου και λαιμού
  • αφυδατωμένη ,λεπτή,ανελαστική επιδερμίδα 
  • δακτυλίδια του λαιμού 

Η εφαρμογή του γίνεται στη επιφανειακή υ ποδόρια στιβάδα, με την τεχνική Βιο- Αισθητικών σημείων (BAP). Γίνεται έγχυση δηλαδή 0,2ml σε δέκα συγκεκριμένα ανατομικά σημεία. H συγκεκριμένη τεχνική, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα εκχυμώσεων, μεγιστοποιεί τη  ρευστότητα του προϊόντος και καθιστά τη θεραπεία ανώδυνη. Το βασικό πρωτόκολλο αποτελείται από 2 εως 3 θεραπείες με μεσοδιάστημα ενός μήνα και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την διάρκεια του έτους. 

Η τεχνική BAP, αρχικά δημιουργήθηκε για την ζυγωματική και υποζυγωματική περιοχή, λόγω της προδιάθεσης τους για δερματική ατροφία που προκαλείται από τα φαινόμενα της γήρανσης. Χάρη στην υψηλή ρευστότητα του profhilo, το οποίο δεν αφήνει ανωμαλίες στους ιστούς, αναπτύχθηκε μια ειδική τεχνική BAP και για τον λαιμό. Ουσιαστικά, γίνεται έγχυση σε 5 στρατηγικά ανατομικά σημεία, ανά πλευρά. Έτσι, χωρίς εκχυμώσεις και ανώδυνα, το profhilo διαχέεται ομοιογενώς.

Συσκευασμένο σε προγεμισμένη σύριγγα των 2 ml, το profhilo περιέχει 64 mg/2ml υαλουρονικού οξέως. Από αυτά τα: 32 mg είναι υψηλού μοριακού βάρους και  τα υπόλοιπα 32mg χαμηλου μοριακού βαρους. Αυτό του προδίδει πέρα από την ικανότητα της ενυδάτωσης και την ικανότητα της ανόρθωσης. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, υπόκεινται σε κατοχυρωμένη θερμική διαδικασία παραγωγής, όπου δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικοί διασυνδεδεμένοι παράγοντες. Αυτός ο συνδυασμός διαφορετικού μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέως, μας δίνει σταθεροποιημένα υβριδικά συνεργατικά συμπλέγματα, ένα νέο υλικό με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Μπορεί να συνδυαστεί με θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης, με fillers υαλουρονικού οξέως, prp, dermapen 4 καθως και με κάθε θεραπεία ανάπλασης και αναζωογόνησης . 

  • για την υψηλή συγκέντρωση HA (64mg/2ml)
  • γιατί είναι απόλυτα διαχειρίσιμο χωρίς BDDE ή άλλους χημικούς παράγοντες
  • για τη διάρκεια του αποτελέσματος του
  • για τη βέλτιστη ικανότητα αφομοίωσης του από τους ιστούς
  • γιατί είναι γρήγορο, ασφαλές, ανώδυνο και εξαιρετικά αποτελεσματικό τόσο στο πρόσωπο όσο και στην εξαιρετικά δύσκολη περιοχή του λαιμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης Παρατηρώντας τα πρόσωπα γύρω μας θα δούμε αρκετές φορές ανθρώπους να συνοφρυώνουν […]

Θεραπείες αισθητικής: Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Τι θεραπείες αισθητικής να κάνω πριν τις διακοπές; Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε; Το Kallisti […]

Time to customize your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου!

Time to customise your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες […]