Τι ακριβώς είναι η θεραπεία beautifeye nanosoft;

Η θεραπεία βίο -αναζωογόνησης beautif- eye nanosoft βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος με το χαρακτηριστικό μεσοθεραπευτικό cocktail 59 ενεργών συστατικών ( new cellular treatment factor) σε συνδυασμό με την καινοτόμο συσκευή μικρο-έγχυσης nanosoft. Η συσκευή αποτελείται από 3 μικρο-βελόνες οι οποίες είναι και οι πιο μικρές της αγοράς (0,6mm) ώστε να εξασφαλίζεται το βέλτιστο αποτέλεσμα με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η συσκευή κατασκευάστηκε για να παρέχει στον ασθενή μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία χωρίς μικροτραυματισμούς (μελανιές), μεγάλη ακρίβεια και ασφάλεια στην έγχυση στο κατάλληλο βάθος και χωρίς απώλεια υλικού. Κύριες ενδείξεις είναι οι μαύροι κύκλοι και οι μικρές ρυτίδες περιοφθαλμικά.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί παρέχει απόλυτη ασφάλεια, εύκολη εφαρμογή και είναι στοχευμένη θεραπεία για την

αντιμετώπιση της γήρανσης. Με εκατομμύρια εφαρμογές παγκοσμίως και έγκριση CE medical device, η beautif-eye nanosoft είναι η νούμερο 1 επιλογή που προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση, αύξηση της ελαστικότητας & σύσφιξη. Επιπλέον η βελτίωση της μικρο-κυκλοφορίας και η αλλαγή χρωματικού τόνου της επιδερμίδας είναι εμφανής από την πρώτη συνεδρία. Είναι η απόλυτη θεραπεία για κουρασμένα μάτια, με μαύρους κύκλους και λεπτή ρυτίδωση.

Το Nanosoft είναι μια καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή μικρο-έγχυσης, ειδικά σχεδιασμένη για την έγχυση της μεσοθεραπείας Nctf 135 HA, σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως περιοφθαλμικά, και στο “πόδι της χήνας” όπου απαιτείται η μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης.

To μεσοθεραπευτικό cocktail της θεραπείας beautif-eye βασίζεται σε υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογίας για απόλυτη ασφάλεια και βιοσυμβατότητα, ακολουθώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας CE. Αποτελεί ένα εξαιρετικό κοκτέιλ από θρεπτικά και επανορθωτικά συστατικά για την ενυδάτωση και την αναδόμηση της επιδερμίδας. Περιέχει υαλουρονικό οξύ(5 mg/ml) που είναι υποαλλεργικό, βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο, σε συνδυασμό με 59 ακόμη συστατικά.

  • Βιταμίνες –ανάμεσα στις οποίες οι A, B, C and E για την τόνωση ζωτικών λειτουργιών του κυττάρου
  • Μέταλλα – για να διορθωθούν οι δερματικές ανεπάρκειε
  • Νουκλεϊκά οξέα –για να ενεργοποιηθεί η κυτταρική επικοινωνία
  • Αμινοξέα – για την ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης
  • Συνένζυμα – για να αποτραπούν βιοχημικές αντιδράσεις
  • Αντιοξειδωτικά και ασκορβικό οξύ για τις ελεύθερες ρίζες

Το βασικό πρωτόκολλο της θεραπείας beautif-eye nanosoft είναι 3 εφαρμογές, μια κάθε 15 ημέρες. Έπειτα, μπαίνοντας σε καθεστώς συντήρησης, γίνεται μία εφαρμογή κάθε 3-4 μήνες. Ωστόσο, η συχνότητα των εφαρμογών, διαμορφώνεται κατά περίπτωση.

Συνδυάζεται εξαιρετικά με περιοφθαλμικά medical peels, που περιέχουν μείγματα οξέων για ανάπλαση, λεύκανση και λάμψη.

Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία, που δεν χρειάζεται προετοιμασία από τον ασθενή. Δεν χρειάζεται τοπική χρήση αναισθητικού. Τέλος, η beautyf-eye nanosoft μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του έτους με ασφάλεια. Γνώρισε την στο Kallisti Medical !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης Παρατηρώντας τα πρόσωπα γύρω μας θα δούμε αρκετές φορές ανθρώπους να συνοφρυώνουν […]

Θεραπείες αισθητικής: Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Τι θεραπείες αισθητικής να κάνω πριν τις διακοπές; Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε; Το Kallisti […]

Time to customize your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου!

Time to customise your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες […]