fbpx

Black doll laser treatment / carbon laser treatment

Η Black Doll Laser θεραπεία αποτελεί μια εξειδικευμένη, μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη εφαρμογή.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Black doll laser treatment / carbon laser treatment

Black-doll-laser-treatment-carbon-laser-treatment-πλαστικός-χειρουργός-κεραστάρης-δημήτρης-αθήνα

Η Black Doll Laser θεραπεία αποτελεί μια εξειδικευμένη, μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη εφαρμογή. Η συνδυαστική δράση του μείγματος ενεργού άνθρακα και του Nd:YAG laser, ελαχιστοποιεί τις μκροατέλειες του δέρματος, χαρίζοντας στο πρόσωπο εξαιρετική υφή και λάμψη, σε ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Η Black Doll Laser θεραπεία έγινε πολύ σύντομα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.


Γιατί να δοκιμάσετε την Black doll treatment :

 • συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους
 • είναι απόλυτα ανώδυνη
 • βοηθά στη ρύθμιση του ακνεϊκού δέρματος & στις βλάβες από ακμή
 • μειώνει την επανεμφάνιση λευκών και μαύρων στιγμάτων
 • αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας
 • ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
 • μειώνει τις επιφανειακές ρυτίδες
 • επαναφέρει τη φυσική δομή και τη λάμψη του δέρματος
 • βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας

 • Πώς ακριβώς εφαρμόζεται η Black Doll Treatment;

  Αφού εφαρμόσουμε μια λεπτή στρώση carbon gel στην επιδερμίδα, αφήνουμε λίγα λεπτά ώστε να ενσωματωθεί. Έπειτα, υψηλής έντασης και ταχύτητας παλμοί από το laser “χτυπούν “ την επιδερμίδα, καταστρέφοντας το σμήγμα από τις επιφανειακές στιβάδες της και τους φραγμένους πόρους. Καθώς το carbon gel αφαιρείται με το laser, παράγεται ήπια θερμότητα, η οποία εισχωρεί στο χόριο διεγείροντας τον φυσικό μηχανισμό παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου. Έτσι, ουσιαστικά προάγεται η ανάπλαση και αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας.

  Επιπροσθέτως, το laser στοχεύει επιλεκτικά ατέλειες στο δέρμα όπως δυσχρωμίες, διευρυμένους πόρους, σημάδια, ουλές, τραχύτητα και τις εξυγιαίνει. Έπειτα εφαρμόζεται στο πρόσωπο ειδική μάσκας προσώπου (nanomask) και το αντίστοιχο serum. Πάντοτε ολοκληρώνουμε την θεραπεία με αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας.


  Γιατί να εμπιστευτώ τη Black Doll Laser Θεραπεία στο Kallisti Medical;

  Γιατί στο Κallisti Medical, δεν πραγματοποιούμε απλώς μια εφαρμογή carbon mask με Nd:YAG Laser. Υπάρχει ειδικό ολοκληρωμένο πρωτόκολλο (QS,OP &PT MODE) μαζί με QS frac mode, και παρεμβαίνουμε κατά το μέγιστο δυνατό σε επίπεδο ανάπλασης, σύσφιξης, διόρθωσης χρώματος και λάμψης. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 50 λεπτά και αμέσως μετά μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμό. Απαραίτητη είναι η χρήση αντηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη προστασίας.


  Πόσο συχνά μπορεί να εφαρμοστεί;

  Η Black Doll Laser treatment αποτελεί μία θεραπεία χωρίς παρενέργειες, που μπορεί να γίνει είτε πριν από κάποια ειδική περίσταση, για μία εντυπωσιακή εμφάνιση, είτε ως πρωτόκολλο θεραπείας για συγκεκριμένο στόχο. Σε κάθε ο σχεδιασμός της θεραπείας γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό. Εκείνος καθορίζει τον αριθμό και την συχνότητα της. Συνήθως μια ακολουθία 4-6 θεραπειών δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ οι θεραπείες μπορούν να συνεχιστούν με διαφορετική συχνότητα ώστε να διατηρηθεί το πρόσωπο υγιές και λαμπερό.

LASER ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ