Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Black Doll Laser Treatment

Black Doll Laser Treatment

Η Black Doll Laser θεραπεία αποτελεί μια εξειδικευμένη, μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη εφαρμογή. Η συνδυαστική δράση του μείγματος ενεργού άνθρακα και του Nd:YAG laser, ελαχιστοποιεί τις μκροατέλειες του δέρματος, χαρίζοντας στο πρόσωπο εξαιρετική υφή και λάμψη, σε ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Η Black Doll Laser θεραπεία έγινε πολύ σύντομα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Γιατί να δοκιμάσετε την Black doll treatment :

  • συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους
  • είναι απόλυτα ανώδυνη
  • βοηθά στη ρύθμιση του ακνεϊκού δέρματος & στις βλάβες από ακμή
  • μειώνει την επανεμφάνιση λευκών και μαύρων στιγμάτων
  • αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας
  • ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
  • μειώνει τις επιφανειακές ρυτίδες
  • επαναφέρει τη φυσική δομή και τη λάμψη του δέρματος
  • βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας

Πώς ακριβώς εφαρμόζεται η Black Doll Treatment;

Αφού εφαρμόσουμε μια λεπτή στρώση carbon gel στην επιδερμίδα, αφήνουμε λίγα λεπτά ώστε να ενσωματωθεί. Έπειτα, υψηλής έντασης και ταχύτητας παλμοί από το laser “χτυπούν “ την επιδερμίδα, καταστρέφοντας το σμήγμα από τις επιφανειακές στιβάδες της και τους φραγμένους πόρους. Καθώς το carbon gel αφαιρείται με το laser, παράγεται ήπια θερμότητα, η οποία εισχωρεί στο χόριο διεγείροντας τον φυσικό μηχανισμό παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου. Έτσι, ουσιαστικά προάγεται η ανάπλαση και αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας. Επιπροσθέτως, το laser στοχεύει επιλεκτικά ατέλειες στο δέρμα όπως δυσχρωμίες, διευρυμένους πόρους, σημάδια, ουλές, τραχύτητα και τις εξυγιαίνει. Έπειτα εφαρμόζεται στο πρόσωπο ειδική μάσκας προσώπου (nanomask) και το αντίστοιχο serum. Πάντοτε ολοκληρώνουμε τη θεραπεία με αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας.

Γιατί να εμπιστευτώ τη Black Doll Laser Θεραπεία στο Kallisti Medical;

Γιατί στο Κallisti Medical, δεν πραγματοποιούμε απλώς μια εφαρμογή carbon mask με Nd:YAG Laser. Υπάρχει ειδικό ολοκληρωμένο πρωτόκολλο (QS,OP &PT MODE) μαζί με QS frac mode, και παρεμβαίνουμε κατά το μέγιστο δυνατό σε επίπεδο ανάπλασης, σύσφιξης, διόρθωσης χρώματος και λάμψης. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 50 λεπτά και αμέσως μετά μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμό. Απαραίτητη είναι η χρήση αντηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη προστασίας.

Πόσο συχνά μπορεί να εφαρμοστεί;

Η Black Doll Laser treatment αποτελεί μία θεραπεία χωρίς παρενέργειες, που μπορεί να γίνει είτε πριν από κάποια ειδική περίσταση, για μία εντυπωσιακή εμφάνιση, είτε ως πρωτόκολλο θεραπείας για συγκεκριμένο στόχο. Σε κάθε ο σχεδιασμός της θεραπείας γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό. Εκείνος καθορίζει τον αριθμό και τη συχνότητα της. Συνήθως μια ακολουθία 4-6 θεραπειών δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ οι θεραπείες μπορούν να συνεχιστούν με διαφορετική συχνότητα ώστε να διατηρηθεί το πρόσωπο υγιές και λαμπερό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ