Η κοιλιοπλαστική ή πλαστική κοιλιάς, είναι η επέμβαση μέσω της οποίας μπορούμε να αποκτήσουμε επίπεδη και καλοσχηματισμένη κοιλιά, αφαιρώντας περίσσεια δέρματος. Η επίπεδη κοιλιά δεν είναι μόνο ελκυστική, αλλά είναι και ένα αδιαμφισβήτητο σημάδι υγείας και ευεξίας, ενώ παράλληλα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή καθώς έχουμε το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα.

Με την κοιλιοπλαστική μπορεί να μειωθεί το μέγεθος της κοιλιάς και να βελτιωθεί η συνολική εικόνα του σώματος, βοηθώντας έτσι να αποκτήσετε το αψεγάδιαστο σμιλεμένο κορμί που πάντα ονειρευόσασταν. Ο απώτερος σκοπός είναι να μείνετε και να παραμείνετε άκρως ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

H επέμβαση της κοιλιοπλαστικής απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που έχουν υποστεί χαλάρωση των κοιλιακών μυών λόγω μίας ή περισσοτέρων κυήσεων, όπως επίσης και σε άτομα που έχουν χάσει πολλά κιλά – συνήθως μετά από βαριατρικές εγχειρήσεις – και αντιμετωπίζουν προβλήματα χαλάρωσης στην περιοχή της κοιλιάς.

Επιπροσθέτως, την κοιλιοπλαστική επιλέγουν και άτομα που δεν καταφέρνουν να χάσουν κιλά παρά τις επανειλημμένες δίαιτες και την εντατική άσκηση, παρουσιάζοντας συνήθως και χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς.

Με την κοιλιοπλαστική επιτυγχάνεται ένα μοναδικό τελικό αποτέλεσμα, που προσδίδει μια όμορφη και καλαίσθητη εικόνα σε εσάς και το σώμα σας. Για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα η κοιλιοπλαστική μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες αισθητικές επεμβάσεις. όπως είναι η λιποαναρρόφηση PAL, η vaser lipo (high definition), ή οι επεμβάσεις στο στήθος. Η βαρύτητα της επέμβασης εξαρτάται από την ποσότητα του δέρματος που πρέπει να αφαιρεθεί, ενώ συνολικά διαρκεί δύο με τέσσερις ώρες και είναι απόλυτα ασφαλής, ακόμα σε περιπτώσεις αφαίρεσης μεγάλης ποσότητας δέρματος.

Τέλος, η κοιλιοπλαστική ενδέχεται να παρουσιάσει κάποιες επιπλοκές, αν και είναι σπάνιες. Αν το τραύμα εμφανίσει κάποια φλεγμονή σε μικρή έκταση, αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά και συχνές αλλαγές. Συστήνεται η διακοπή του καπνίσματος ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο προβλημάτων κατά την επούλωση των τραυμάτων, ενώ η μορφή που θα πάρουν οι ουλές ποικίλει, ανάλογα την ικανότητα επούλωσης του δέρματος.

Η κοιλιοπλαστική είναι μια απαραίτητη για κάποια άτομα επέμβαση, η οποία ενισχύει τη συνολικά άρτια και αψεγάδιαστη εμφάνιση και βοηθάει τα άτομα να αποκτήσουν το σμιλεμένο κορμί που πάντα ονειρεύονταν. Για οποιαδήποτε απορία τυχόν έχετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πλαστική στην κοιλιά. Επειδή το σώμα σας σας ανήκει, ίσως είναι καιρός να κάνετε το βήμα και να αποκτήσετε την εξωτερική εμφάνιση που θα σας απογειώσει.