Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Κοιλιοπλαστική και φωτογραφίες

Κοιλιοπλαστική και φωτογραφίες

Η κοιλιοπλαστική είναι μια δημοφιλής επέμβαση όπου μας χαρίζει επίπεδη και καλοσχηματισμένη κοιλιά. Με την κοιλιοπλαστική μπορούμε να μειώσουμε το μέγεθος της κοιλιάς καθώς και να αφαιρέσουμε τα περίσσεια δέρματος έτσι ώστε να βελτιώσουμε τη συνολική εικόνα του σώματος. Ο ασθενής μετά την επέμβαση θα έχει βελτιώσει στο μέγιστο την όψη της κοιλιάς καθώς και την αυτοπεποίθηση του. Η εύκολη εφαρμογή ρούχων, η μεγαλύτερη ευελιξία και η καλύτερη διάθεση είναι λίγα απο τα πολλά θετικά που μπορεί να δώσει σε γυναίκες και άνδρες.

Με τη χρήση φωτογραφιών, από δικά μας περιστατικά, μπορούμε έμπρακτα να σας δείξουμε τα πραγματικά αποτελέσματα της κοιλιοπλαστικής. Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας μπορούμε να διαμορφώσουμε το αποτέλεσμα αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Είναι κατάλληλη για την περίπτωση μου η κοιλιοπλαστική;

Η κοιλιοπλαστική αποτελεί ιδανική επιλογή για γυναίκες και άνδρες που είναι στη διαδικασία μείωσης τους βάρους τους. Είτε έχουν χάσει τα κιλά είτε προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα, η πλαστική στη κοιλιά θα βοηθήσει στη χαλάρωση του δέρματος της κοιλιάς και του επιθυμητού αποτελέσματος.

Για τις γυναίκες μπορεί να βοηθήσει και από τη χαλάρωση της περιοχής μετά απο εγκυμοσύνες καθώς και με τη χαλάρωση των ιστών σε μεγαλύτερες ηλικίες.  Μπορεί επίσης να βοηθήσει στις ραγάδες και στις ουλές από άλλες επεμβάσεις. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης δίνεται προσοχή και στη θέση του ομφαλού και μπορεί να διορθωθεί.

Με τη βοήθεια των φωτογραφιών από αληθινά περιστατικά, μπορείτε να έχετε γνώση τι αποτελέσματα δίνει, ανάλογα με την αρχική περίπτωση, καθώς και την εντυπωσιακή αλλαγή που προσφέρει σε όλο το σώμα.

 

Κοιλιοπλαστική

Μετά την πρώτη συνάντηση με τον πλαστικό χειρουργό και τις προεγχειρητικές εξετάσεις, σχεδιάζονται το που θα γίνουν οι τομές στη διάρκεια του χειρουργείου. Η κοιλιοπλαστική γίνεται με ολική νάρκωση και η τομή που κάνει ο πλαστικός χειρουργός εκτείνεται από το ένα λαγόνιο οστό στο άλλο. Η τεχνική που θα ακολουθηθεί  καθώς και η ποιότητα του δέρματος, παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική όψη της περιοχής που έγιναν οι τομές. Η θέση της τομής είναι σημαντική για να μπορεί να καλυφθεί πιο εύκολα μιας και μοιάζει με αυτή της καισαρικής.

Η ανάρρωση είναι γρήγορη, το εξιτήριο συνήθως την επόμενη μέρα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του το αργότερο σε 10 ημέρες. Μετά από δύο εβδομάδες, αρχίζει να υποχωρεί μέρος του οιδήματος, ενώ για ένα μήνα ο ασθενής δεν επιτρέπεται να κάνει γυμναστική.  

Mini Κοιλιοπλαστική

Η mini κοιλιοπλαστική συνιστάται σε άτομα με χαμηλό βάρος που όμως αντιμετωπίζουν περίσσιο δέρμα κάτω από την κοιλιά τους. Εφαρμόζεται σε άτομα πιο αδύνατα που η χαλάρωση εντοπίζεται στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και μικρότερη τομή. Ο ασθενής μπορεί την ίδια κιόλας ημέρα να γυρίσει στο σπίτι του.

Κοιλιοπλαστική για άνδρες

Η κοιλιοπλαστική για άνδρες είναι ιδανική για περιπτώσεις που υπάρχει κοιλίτσα μιας και αφαιρεί την περίσσεια λίπους και δέρματος. Είναι μια επέμβαση που βοηθά σε ένα από τα συχνότερα προβλήματα την ανδρική κοιλίτσα. Με την κοιλιοπλαστική επιτυγχάνεται ένα επίπεδο και σφιχτό στομάχι, το μπροστινό προφίλ του κορμού δείχνει ανανεωμένο με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αυτοπεποίθηση.