fbpx

Νήματα PLLA

Υπάρχουν σε διάφορους τύπους και ο τρόπος δράσης τους είναι η ενεργοποίηση των ινοβλαστών και η παράγωγή κολλαγόνων και ελαστικών ινών στο δέρμα.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Νήματα PLLA

ΝΗΜΑΤΑ PLLA

Τα νήματα ανόρθωσης PLLA αποτελούν παγκοσμίως την  τελευταία τάση στην αισθητική ιατρική. Η τεχνική της εφαρμογής των νημάτων PLLA είναι τόσο αποτελεσματική και εύκολη, που έχει κερδίσει ιατρούς και ασθενείς που ασχολούνται με την αισθητική ιατρική και εφαρμόζεται σε ευρεία κλίμακα τα τελευταία χρόνια.

Τι είναι τα νήματα PLLA;

Ανήκουν στην κατηγορία των νημάτων ανάρτησης και το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα νήματα είναι το poly-L lactid acid. Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη ως προς το πάχος και το μήκος του νήματος, ανάλογα με το σημείο εφαρμογής. Αρχικά, είναι πολύ σταθερά και απορροφώνται  σταδιακά  πλήρως από τον οργανισμό.

Στην αισθητική ιατρική, τα νήματα PLLA τοποθετούνται ακριβώς κάτω από το δέρμα,  τεντώνοντας το. Γύρω από τα νήματα παράγονται κολλαγόνο και ελαστικές ίνες που δημιουργούν ένα ισχυρό φυσικό πλέγμα, το οποίο διατηρείται για καιρό  ακόμα και όταν τα νήματα απορροφηθούν.  Τα νήματα PLLA που χρησιμοποιούνται στο Kallisti Medical , είναι ασφαλή, εγκεκριμένα και φέρουν πιστοποίηση CE.

Πως εφαρμόζονται;

Αυτά τα νήματα διαθέτουν προεξοχές σαν αγκύλες στην επιφάνεια τους είτε στη μία τους πλευρά, είτε και στις 2 αντικριστά, είτε τρισδιάστατα. Με τα νήματα αυτά πετυχαίνουμε άμεσα την ανόρθωση  (lifting) του δέρματος, διότι  οι προεξοχές τους κολλούν σφιχτά στους ιστούς και έτσι μπορούμε πολύ εύκολα τραβώντας το νήμα,  να τραβήξουμε και το δέρμα προς την κατεύθυνση που θέλουμε.

Συνήθως χρησιμοποιούνται λίγα νήματα PLLA στην κάθε περιοχή που θέλουμε να σηκώσουμε. Για παράδειγμα, για την ανύψωση του μέσου τριτημόριου του προσώπου χρησιμοποιούμε 2-6 νήματα σε κάθε πλευρά, ενώ για την ανύψωση τοθ φρυδιού χρησιμοποιούμε συνήθως ένα μόνο νήμα. Τέλος, για το στήθος ή τους γλουτούς χρησιμοποιούμε περισσότερα νήματα PLLA.  

Τα νήματα PLLA βρίσκονται προσαρτημένα στο εσωτερικό μιας πολύ λεπτής κάνουλας. Για να τοποθετήσουμε το νήμα στο δέρμα, κάνουμε μία πολύ λεπτή τρύπα με βελόνα και απλά εισχωρούμε τη κάνουλα στην περιοχή που θέλουμε και στη συνέχεια την αφαιρούμε. Έτσι το νήμα παραμένει μέσα στο δέρμα και ξεκινούν οι διεργασίες που θα κάνουν το δέρμα  πιο ομοιόμορφο, πιο σφιχτό, πιο νεανικό και λείο.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζουμε θεραπεία με νήματα PLLA;

Σε πρόσωπο και  λαιμό

 • Στο φρύδι (ανύψωση του φρυδιού, άνοιγμα του βλέμματος)
 • Στα ζυγωματικά (ανόρθωση προσώπου, τονισμός ζυγωματικών )
 • Στις παρειές (δηλαδή στα μάγουλα για σύσφιξη & ανόρθωση του δέρματος)
 • Γύρω από το στόμα (μείωση γραμμών μαριονέτας  και ρυτίδων καπνιστή)
 • Στο διπλοσάγονο (δηλαδή προγούλι για σύσφιξη, ανόρθωση και μείωση του)
 • Στο λαιμό (σύσφιξη, ανόρθωση και μείωση ρυτίδων)

Στο υπόλοιπο σώμα

 • Στο στήθος
 • Στα μπράτσα
 • Στην κοιλιά
 • Στους γλουτούς
 • Στους μηρούς
 • Στα γόνατα

Η τοποθέτηση των νημάτων PLLA είναι επώδυνη;

Στο Kallisti Medical πραγματοποιείται τοπική αναισθησία στη περιοχή  πριν την τοποθέτηση στα σημεία εισόδου των νημάτων ανάρτησης. H αναισθησία  δρα άμεσα και δε χρειάζεται να έχουμε χρόνο αναμονής. Επιπλέον, οι κάνουλες που ενσωματώνουν τα νήματα είναι πολύ λεπτές, γεγονός που καθιστά την εφαρμογή τους σχεδόν ανώδυνη.

Πόσο άμεσα ορατό είναι το αποτέλεσμα και πόσο διαρκεί;

Το 70-80% του αποτελέσματος της τοποθέτησης νημάτων ανόρθωσης PLLA είναι άμεσα ορατό και συνεχώς θα βελτιώνεται στο επόμενο διάστημα. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει 1,5 εως 2 έτη.

Τα νήματα PLLA, μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες θεραπείες ;

Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός προσφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και αυξάνει τη διάρκεια τους. Μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις θεραπείες, όπως το BOTOX, το υαλουρονικό οξύ, την απλή μεσοθεραπεία και το PRP.

Φωτογραφικό Άλμπουμ «πριν-μετά»

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

NHMATA - ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ