Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Kallisti Medical

Kallisti Medical

Το Kallisti Medical, δημιουργήθηκε από τον Πλαστικό Χειρουργό Δ. Κεραστάρη, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Αθηνών, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα.

Έπειτα από 20ετή πορεία στον χώρο της αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής ο ιατρός, καθώς και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Kallisti Medical, μπορούν να αφουγκραστούν και να μετατρέψουν την επίσκεψη σας σε μία κατεξοχήν ευχάριστη εμπειρία. 

Είτε πρόκειται για επεμβατική ή μη επεμβατική θεραπεία, η προσέγγιση είναι πάντα φιλική και με προσιτό χαρακτήρα.  Μετά από ενδελεχή συζήτηση με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, γίνεται σχεδιασμός της θεραπείας πάντα με βάση τις αρχές της ιατρικής επιστήμης, την ασφάλεια και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο.

Στο Kallisti Medical, υπάρχουν ιατρικά laser τελευταίας τεχνολογίας, από τις πλέον αξιόπιστες παγκοσμίου φήμης εταιρείες.  Όλα τα μηχανήματα αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής. Τέλος, τα προϊόντα και σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο είναι ιατροτεχνολογικά και φέρουν πιστοποιήσεις FDA /CE.