fbpx

Fractional laser

Το Fractional Laser πρόκειται για μία ολόκληρη ομάδα laser διαφορετικών τύπων (με διάφορα μήκη κύματος) που έκαναν την εμφάνισή τους την τελευταία δεκαετία και κύριο σκοπό είχαν να μειώσουν τον χρόνο αποθεραπείας από τα επεμβατικά laser προηγούμενης γενιάς.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Fractional laser

Το Fractional Laser πρόκειται για μία ολόκληρη ομάδα laser διαφορετικών τύπων (με διάφορα μήκη κύματος) που έκαναν την εμφάνισή τους την τελευταία δεκαετία και κύριο σκοπό είχαν να μειώσουν τον χρόνο αποθεραπείας από τα επεμβατικά laser προηγούμενης γενιάς.

Πρόκειται λοιπόν για μία νέα τεχνολογία στα laser και όχι για ένα συγκεκριμένο μηχάνημα όπως λανθασμένα πιστεύουν αρκετοί.

Όπως φανερώνει και η ονομασία της, πρόκειται ουσιαστικά για κατακερματισμό της ακτίνας του laser σε πολλές, πολύ μικρότερης διαμέτρου, ακτίνες που έχουν κενό μεταξύ τους.
Το αποτέλεσμα στο δέρμα είναι πολύ μικρότερη βλάβη από κάθε μικροσκοπική ακτίνα laser ξεχωριστά, αλλά και συνολικά, αφού κάθε φορά ένα ποσοστό 10-20% της επιφάνειας του δέρματος αλληλεπιδρά με το laser ενώ το υπόλοιπο μένει ανέπαφο.
Με τον τρόπο αυτό θεραπείας η επούλωση είναι σημαντικά γρηγορότερη αφού οι ασθενείς που κάνουν fractional laser έχουν μία ήπια ερυθρότητα και οίδημα για 2-3 ημέρες μόνο και μπορούν από την επόμενη να επανέλθουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς.
Με την ολοκλήρωση των συνεδριών ουσιαστικά αναπλάθεται όλο το δέρμα του προσώπου, φεύγουν τα γερασμένα ή νεκρά κύτταρα και αντικαθίστανται με νέα, αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστικών ινών.
Λεπτές ρυτίδες, κηλίδες και δυσχρωμίες εξαφανίζονται, οι διευρυμένοι πόροι του δέρματος μικραίνουν, σημάδια και ουλές βελτιώνονται σημαντικά. Συνολικά το δέρμα γίνεται πιο στιλπνό και φωτεινό και το πρόσωπο πολύ νεώτερο και ανανεωμένο.
Επίσης βελτιώνει υπερτροφικές, ατροφικές, μετεγχειρητικές ουλές όπως και χηλοειδή και ραγάδες.
Επειδή, όπως προαναφέρθηκε, κάθε φορά ένα ποσοστό περίπου 10-20% της συνολικής επιφάνειας του δέρματος μίας περιοχής αλληλεπιδρά με το laser, απαιτούνται 5-7 συνεδρίες για να καλυφθεί όλη η έκταση που μας ενδιαφέρει. Μετά από κάθε θεραπεία, που πρέπει να απέχουν 3-4 εβδομάδες μεταξύ τους, το αποτέλεσμα της προστίθεται σε αυτό των προηγούμενων.
Aποφεύγουμε να κάνουμε fractional laser στην διάρκεια του καλοκαιριού. Ο λόγος είναι η αυξημένη ηλιοφάνεια στη χώρα μας που μπορεί να δημιουργήσει στο δέρμα αντιδραστική υπερμελάχρωση.
Μπορούμε να συνδυάσουμε τα fractional laser με πληθώρα άλλων θεραπειών για να επιτύχουμε για πιο ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα, πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες και επιθυμίες κάθε ανθρώπου.
Εξαιρετικό αποτέλεσμα έχει ο συνδυασμός με Αυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες αλλά και με μεσοθεραπεία, Θεραπεία με βουτολινική τοξίνη, υαλουρονικό οξύ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει η σειρά των θεραπειών να είναι συγκεκριμένη ανά περίπτωση και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ τους επίσης.

Φωτογραφικό Άλμπουμ «πριν-μετά»

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

LASER ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ