fbpx

Fractional laser

Το Fractional Laser πρόκειται για μία ολόκληρη ομάδα laser διαφορετικών τύπων (με διάφορα μήκη κύματος) που έκαναν την εμφάνισή τους την τελευταία δεκαετία και κύριο σκοπό είχαν να μειώσουν τον χρόνο αποθεραπείας από τα επεμβατικά laser προηγούμενης γενιάς.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Fractional laser

Fractional co2 & erbium glass laser

Το Fractional Laser πρόκειται για μία ολόκληρη ομάδα laser διαφορετικών τύπων (με διάφορα μήκη κύματος) που έκαναν την εμφάνισή τους την τελευταία δεκαετία και κύριο σκοπό είχαν να μειώσουν τον χρόνο αποθεραπείας από τα επεμβατικά laser προηγούμενης γενιάς.

Πρόκειται λοιπόν για μία νέα τεχνολογία στα laser και όχι για ένα συγκεκριμένο μηχάνημα όπως λανθασμένα πιστεύουν αρκετοί.

Τι είναι το Fractional co2 & erbium glass laser;

Το προηγμένο, 3ης γενιάς fractional Co2 laser & erbium glass, αποτελεί το νέο gold standard στην αισθητική και επανορθωτική Ιατρική, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα κατηγορία laser. Αποτελεί το μοναδικό laser, που  συνδυάζει 2 μήκη  κύματος – 1540nm erbium glass & 10600 nm fractional Co2, με ταυτόχρονη ή εναλλάξ εκπομπή. Με αυτόν τον τρόπο, επωφελούμαστε διπλά από τα πλεονεκτήματα και των 2 τύπων laser και οι ανεπιθύμητες ενέργειες/ αντιδράσεις , συγκριτικά με άλλα laser ανάπλασης, σχεδόν εκμηδενίζονται.

Σε τι υπερτερεί έναντι άλλων laser;

Το εύρος των θεραπειών που καλύπτει το fractional Co2 laser & erbium glass  είναι πολύ μεγάλο, με ξεχωριστά πρωτόκολλα ανά περίπτωση. Η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής αυξάνεται στο μέγιστο, λόγω του διπλού μήκους κύματος, με σχεδόν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και σαφώς λιγότερες συνεδρίες.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το fractional Co2 laser & erbium glass ;

Είναι ιδανικό, ακόμη και προληπτικά, για την ανάπλαση του δέρματος καθώς με τον μηχανισμό δράσης του ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες, ώστε να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο και ελαστίνη. Σε κάθε περίπτωση, ο ιατρός ρυθμίζει το ποσοστό εκπομπής του κάθε laser για πιο στοχευμένη δράση, η οποία, ανάλογα με το είδος της θεραπείας, φτάνει σε απόλυτα ελεγχόμενο βάθος. Στις περιπτώσεις φωτογηρασμένου δέρματος, δυσχρωμιών, ρυτίδωσης, ουλών ακμής και ραγάδων τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αποτελεί επίσης, εξαιρετική μέθοδος αποκατάστασης εγκαυμάτων & μετεγχειρητικών ουλών.

Πόσο συχνά μπορούν να γίνουν οι θεραπείες;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό και σημεία του σώματος όπως τα ντεκολτέ, χέρια, κοιλιά, μηροί, γλουτοί. Η συχνότητα των εφαρμογών είναι περίπου ανά 30 ημέρες. Ιδανικά, εφαρμόζεται τους μήνες χωρίς μεγάλη ηλιοφάνεια (Οκτώβρη – Μάϊο).

Είναι επώδυνη θεραπεία;

Το fractional Co2 laser & erbium glass έχει την δράση και την ακρίβεια ενός αμιγώς χειρουργικού laser, χωρίς να είναι ιδιαίτερα επώδυνο ή περιοριστικό για τις ημέρες μετά τη θεραπεία. Επιπλέον, δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία από τον ασθενή. Στη κλινική μας  εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα για περίπου 30 λεπτά, παρότι πρόκειται για σχεδόν ανώδυνη εφαρμογή.

Οι διαφορές είναι ορατές μετά το τέλος των θεραπειών;

Ο τόνος του δέρματος γίνεται ομοιόμορφος, καθώς οι πανάδες, οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες υποχωρούν. Το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται και αντιμετωπίζονται οι βλάβες που είναι απόρροια της φωτογήρανσης, οι ουλές και τα σημάδια ακμής.

Το δέρμα είναι πιο λείο και σφριγηλό. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες του προσώπου (περιστοματικά, περικογχικά κλπ) απαλύνονται αισθητά.

Τέλος, με το surgical mode του you laser, μπορούν πολύ εύκολα στον χώρο του Ιατρείου, να αφαιρεθούν με ακρίβεια και χωρίς ουλές υπερκερατώσεις, σπίλοι  και άλλες καλοήθεις δερματικές βλάβες.

Φωτογραφικό Άλμπουμ «πριν-μετά»

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

LASER ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ