Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Ενέσιμες Θεραπείες

Διατηρήστε τον όμορφο εαυτό σας με τις ενέσιμες θεραπείες που προσφέρονται στο Kallisti medical by Dr. Kerastaris. Αποτελούν αποδεδειγμένες επιλογές για αισθητικό αποτέλεσμα με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο. Το δέρμα σας θα γίνει πιο νεανικό χωρίς ρυτίδες με θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, νευροτοξίνη και voluma για πιο βαθιές ρυτίδες. Για ένα υπέροχο και φυσικό αποτέλεσμα ανανέωσης προτείνουμε τη θεραπεία με ellanse. Δράση και ουσιαστική αλλαγή με τα δικά σας κύτταρα και συστατικά μπορεί να γίνει με την αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες. Βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί επιτυγχάνουμε με τη σύριγγα είτε με roller με τη βοήθεια της κλασικής μεσοθεραπείας.

Με χρόνια εμπειρίας στο Kalisti Medical μπορούμε να σας εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα στο λιγότερο χρόνο και με τις πιο διάσημες επιλογές ενέσιμης θεραπείας. Ο dr. Δημήτριος Κεραστάρης έχοντας ασχοληθεί εδώ και 20 χρόνια με όλη την γκάμα των επεμβάσεων, αισθητικές και επανορθωτικές, στα πλαίσια της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής, δημιούργησε το Kallisti Medical, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, γίνεται σχεδιασμός της θεραπείας πάντα με βάση τις αρχές της ιατρικής επιστήμης, την ασφάλεια και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο.

Θεραπεία μείωσης ρυτίδων προσώπου

Θεραπεία μείωσης ρυτίδων προσώπου

Η πιο κοινή μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης στον κόσμο είναι η θεραπεία ρυτίδων προσώπου με νευροτοξίνη. Είναι μια εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία με εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ από χημικής άποψης είναι γλυκοζάμινογλυκάνη, ένα υδρόφιλο μόριο, που αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Το ενέσιμο υαλουρονικό,

Voluma για τις πιο βαθιές ρυτίδες

Voluma για τις πιο βαθιές ρυτίδες

Το Voluma πρόκειται για μία μορφή υαλουρονικού οξέως που είναι πιο “παχύρευστο” και είναι φτιαγμένο για να δίνει όγκο και να γεμίζει βαθιές μόνο ρυτίδες

Ellanse για φυσική ομορφιά

Ellanse για φυσική ομορφιά

Ellanse. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο (από το 2009) υλικό, που ανήκει στην μεγάλη κατηγορία των fillers, αλλά είναι μοναδικό στον τρόπο δράσης του.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες

Αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες

Platelet Rich Plasma: Πρόκειται για μία νέα θεραπεία, που χρησιμοποιεί κύτταρα και συστατικά του ίδιου μας του οργανισμού και επιτυγχάνει σημαντικού

Μεσοθεραπεία

Profhilo

Το profhilo , ανήκει σε μια νέα κατηγορία ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων. Πρόκειται για το πρώτο σταθεροποιημένο συνεργατικό υβριδικό σύμπλεγμα, που αναπτύχθηκε με τη μοναδική και καινοτόμο θερμική διαδικασία παραγωγής Nahyco, κατοχυρωμένη από την IBSA.

Πλαστικός Χειρουργός
Dr. Δημήτρης Κεραστάρης

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης Κεραστάρης με πάνω απο 20 χρόνια Εμπειρίας σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, σας εγγυάται ένα Άριστο Κοσμητικό Αποτέλεσμα, απόλυτα ασφαλείς και σύγχρονες Τεχνικές, εξατομικευμένη προσέγγιση, υψηλής αισθητικής Ιατρικές Υπηρεσίες με σκοπό της βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Επικοινωνία

© 2023 All rights reserved​

Web Design by WebOptimy