Εναλλακτικές επιλογές ανανέωσης με θεραπείες laser στο Kallisti medical by Dr. Kerastaris. Αποτελούν τις τελευταίες σύγχρονες επιλογές στον κόσμο της αισθητικής και τα αποτελέσματα τους εντυπωσιάζουν. Δώστε στο δέρμα σας βαθιά ανάπλαση με το fractional laser και το black doll treatment. Αντιγήρανση τελευταίας γενιάς με το καινοτόμο HIFU. Τέλος, στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με το λέιζερ Αλεξανδρίτη και αντίο σε tattoo με το Evo Q Plus.

Με πιστοποίηση στη σωστή χρήση λέιζερ, στο Kallisti medical σας προσφέρουμε το μέλλον της αισθητικής στις θεραπείες laser για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα. Ο dr. Δημήτριος Κεραστάρης έχοντας ασχοληθεί εδώ και 20 χρόνια με όλη την γκάμα των επεμβάσεων, αισθητικές και επανορθωτικές, στα πλαίσια της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής, δημιούργησε το Kallisti Medical, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, γίνεται σχεδιασμός της θεραπείας πάντα  με βάση τις αρχές της ιατρικής επιστήμης, την ασφάλεια και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο. 

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη

Η αποτρίχωση με laser είναι η μοναδική εγκεκριμένη μέθοδος ριζικής αποτρίχωσης παγκοσμίως. Το laser Αλεξανδρίτη (755nm) είναι, αν όχι το πιο αποτελεσματικό.

Fractional laser

Fractional laser

Το Fractional Laser πρόκειται για μία ολόκληρη ομάδα laser διαφορετικών τύπων (με διάφορα μήκη κύματος) που έκαναν την εμφάνισή τους την τελευταία δεκαετία.

HIFU

HIFU

Το HIFU είναι μία από τις πιο πρόσφατες, καινοτόμες θεραπείες που αποτελεί εξαιρετική μη επεμβατική εναλλακτική επιλογή του χειρουργικού lifting.

Αφαίρεση tattoo (Evo Q Plus)

Αφαίρεση tattoo (Evo Q Plus)

Το Kallisti Medical, πρωτοπορεί και έχει στη διάθεση σας το EVO Q PLUS STAR By QUANTA LASER SYSTEMS, ένα από τα πιο αποτελεσματικά laser στην αφαίρεση tattoo σε παγκόσμιο επίπεδο.

Black Doll Laser Treatment

Black Doll Laser Treatment

Η Black Doll Laser θεραπεία αποτελεί μια εξειδικευμένη, μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη εφαρμογή.