Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Desobody – Desoface

Desobody – Desoface

Τι είναι το desobody;

To DESOBODY, είναι η πλέον ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος για την εξάλειψη του τοπικού πάχους σε περιοχές όπως τα ψωμάκια, το εσωτερικό του γονάτου, την κοιλιά, τα πλαϊνά της κοιλιάς, την πλάτη και τα μπράτσα. Είναι ένα διάλυμα δεσοξυχολικού οξέως , με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, που εφαρμόζεται τοπικά όπου υπάρχει περίσσεια λίπους.

Πώς εφαρμόζεται;

Το σκεύασμα εγχύεται υποδόρια στον λιπώδη ιστό με συγκεκριμένη τεχνική (ειδικά σχεδιασμένες βελόνες lipoinject), επιτυγχάνοντας έτσι την υγροποίηση των λιποκυττάρων που αφού καταστραφούν εν συνεχεία αποβάλλονται φυσικά μέσω της λέμφου.

Που μπορεί να εφαρμοστεί;

Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος.

Πόσες συνεδρίες χρειαζονται;

Αναλόγως με το πόσο εκτεταμένη είναι η εκάστοτε λιποαποθήκη, υπολογίζεται και ο αριθμός συνεδριών (συνήθως 3-6 συνεδρίες) που επαναλαμβάνονται περίπου κάθε τρεις εβδομάδες.

Τι γίνεται μετά τη θεραπεία με desobody;

Μετά το τέλος της θεραπείας ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του. Η εμφάνιση οιδήματος και εκχυμώσεων είναι φυσιολογική, λόγω της φύσης της θεραπείας (υποδερμική). Μετά από λίγες ημέρες υποχωρούν. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το desobody δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά μέθοδο εξάλειψης της τοπικής εναπόθεσης λίπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ