fbpx

Desobody – desoface

To DESOBODY, είναι η πλέον ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος για την εξάλειψη του τοπικού πάχους σε περιοχές όπως τα ψωμάκια, το εσωτερικό του γονάτου, την κοιλιά, τα πλαϊνά της κοιλιάς, την πλάτη και τα μπράτσα.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Desobody – desoface

To DESOBODY, είναι η πλέον ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος για την εξάλειψη του τοπικού πάχους σε περιοχές όπως τα ψωμάκια, το εσωτερικό του γονάτου, την κοιλιά, τα πλαϊνά της κοιλιάς, την πλάτη και τα μπράτσα. Είναι ένα διάλυμα δεσοξυχολικού οξέως , με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, που εφαρμόζεται τοπικά όπου υπάρχει περίσσεια λίπους.

Το σκεύασμα εγχύεται υποδόρια στον λιπώδη ιστό με συγκεκριμένη τεχνική (ειδικά σχεδιασμένες βελόνες lipoinject) , επιτυγχάνοντας έτσι την υγροποίηση των λιποκυττάρων που αφού καταστραφούν εν συνεχεία αποβάλλονται φυσικά μέσω της λέμφου. Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος. Αναλόγως με το πόσο εκτεταμένη είναι η εκάστοτε λιποαποθήκη, υπολογίζεται και ο αριθμός συνεδριών (συνήθως 3-6 συνεδρίες) που επαναλαμβάνονται περίπου κάθε τρεις εβδομάδες.

Μέτα το τέλος της θεραπείας ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του. Η εμφάνιση οιδήματος και εκχυμώσεων είναι φυσιολογική, λόγω της φύσης της θεραπείας (υποδερμική). Μετά από λίγες ημέρες υποχωρούν. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το desobody δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά μέθοδο εξάλειψης της τοπικής εναπόθεσης λίπους.

Διαβάστε επίσης: HIFUΜεσοθεραπεία σώματος

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ