Η επανορθωτική χειρουργική αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής, το οποίο συχνά επισκιάζεται από την αισθητική χειρουργική. Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που χρειάζεται να γίνει αποκατάσταση του δέρματος και των μαλακών μορίων, βελτίωση της λειτουργικότητας της αισθητικής εμφάνισης και γενικότερα βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Στο Kallisti Medical καλύπτουμε όλο το φάσμα της επανορθωτικής χειρουργικής, το οποίο περιλαμβάνει την Αποκατάσταση των Μαστών έπειτα από Μαστεκτομή, αποκαθιστώντας τον όγκο και το σχήμα  του γυναικείου στήθους ή/και αναπλάθοντας τη θηλή και τη θηλαία άλω στην περίπτωση που έχουν αφαιρεθεί, τις Κακοήθεις Δερματικές Βλάβες που οφείλονται στην υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, σε γενετική προδιάθεση ή σε ατομικά χαρακτηριστικά (φωτότυπος) και τις Καλοήθεις Δερματικές Βλάβες όπως κύστεις, μελαχρωματικές κηλίδες, καλοήθη νεοπλάσματα ή προκαρκινωματώδεις καταστάσεις.

Η αποκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί με δερματικά μοσχεύματα, τοπικούς κρημνούς ή ελεύθερους κρημνούς, στα πλαίσια της μικροχειρουργικής.