Τα νήματα προσώπου silhouette soft νήματα προσώπου αποτελούν την καλύτερη, μετά το lifting, λύση για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου.

Είναι μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που όμως μπορεί, ειδικά σε επιλεγμένα περιστατικά, να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα, με μηδαμινή ταλαιπωρία και ρίσκο για τον ασθενή.

Πρόκειται για απορροφήσιμα ράμματα από πολυγαλακτικό οξύ που περιέχουν μικρούς κώνους από το ίδιο υλικό.

Διορθώνουν τη χαλάρωση στο πρόσωπο και το λαιμό και γίνονται σε λίγα λεπτά με τοπική αναισθησία στο ιατρείο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο τρόπος δράσης τους είναι διπλός.

Αρχικά προκαλούν άμεσα «τράβηγμα» του χαλαρωμένου δέρματος, μέσω της ανάρτησης των υποδόριων ιστών με τη βοήθεια των κώνων που διαθέτουν προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Σε δεύτερο χρόνο, εξαιτίας της δράσης του πολυγαλακτικού οξέως, τα νήματα silhouette soft ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι όσοι έχουν μέτριου βαθμού χαλάρωση στο μέσο πρόσωπο, στο όριο της κάτω γνάθου που τους αλλοιώνει το περίγραμμα ή στην περιοχή του λαιμού.

Επίσης όσοι έχουν μεγαλύτερου βαθμού χαλάρωση στο πρόσωπο αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Όχι, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον δύο χρόνια, μετά την πάροδο των οποίων επανέρχεται το πρόσωπο στην πρότερη κατάσταση.

Αν κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να προσθέσει και άλλα νήματα silhouette soft ακόμα και πριν την παρέλευση των δύο ετών, στις ίδιες ή σε άλλες περιοχές του προσώπου για να επιτύχει το αποτέλεσμα που θέλει.

Η θεραπεία δεν εφαρμόζεται σε εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες, σε όσους πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα ή από οξείες ή χρόνιες φλεγμονές του δέρματος και σε όσους έχουν αλλεργία στο υλικό.

Επίσης δεν εφαρμόζεται σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Τα silhouette soft μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα άλλων αισθητικών θεραπειών, όπως laser, peeling, Αυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες, μεσοθεραπεία, Θεραπεία με βουτολινική τοξίνη, υαλουρονικό κ.α. Ανάλογα με τη θεραπεία όμως, πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ως προς τη σειρά και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των θεραπειών.

Οι επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν είναι μελανιές, οίδημα και πτύχωση του δέρματος που όμως μπορεί να έχουν διάρκεια μόνο λίγες ημέρες.

Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί παρέμβαση του γιατρού είναι η θραύση του νήματος, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, που εύκολα μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί.

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Δείτε φωτογραφίες πριν και μετά που δείχνουν πραγματικά αποτελέσματα ασθενών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης Παρατηρώντας τα πρόσωπα γύρω μας θα δούμε αρκετές φορές ανθρώπους να συνοφρυώνουν […]

Θεραπείες αισθητικής: Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Τι θεραπείες αισθητικής να κάνω πριν τις διακοπές; Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε; Το Kallisti […]

Time to customize your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου!

Time to customise your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες […]