Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4.9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Silhouette soft νήματα προσώπου

Silhouette soft νήματα προσώπου

Τα silhouette soft νήματα προσώπου αποτελούν την καλύτερη, μετά το lifting, λύση για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου.

Είναι μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που όμως μπορεί, ειδικά σε επιλεγμένα περιστατικά, να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα, με μηδαμινή ταλαιπωρία και ρίσκο για τον ασθενή.

Πρόκειται για απορροφήσιμα ράμματα από πολυγαλακτικό οξύ που περιέχουν μικρούς κώνους από το ίδιο υλικό.

Διορθώνουν τη χαλάρωση στο πρόσωπο και το λαιμό και γίνονται σε λίγα λεπτά με τοπική αναισθησία στο ιατρείο.

Με ποιο τρόπο δρουν τα silhouette soft νήματα;

Τα silhouette soft νήματα έχουν διπλό τρόπο δράσης.

Αρχικά προκαλούν άμεσα «τράβηγμα» του χαλαρωμένου δέρματος, μέσω της ανάρτησης των υποδόριων ιστών με τη βοήθεια των κώνων που διαθέτουν προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Σε δεύτερο χρόνο, εξαιτίας της δράσης του πολυγαλακτικού οξέως, τα νήματα silhouette soft ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Ποιοι είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι silhouette soft;

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι όσοι έχουν μέτριου βαθμού χαλάρωση στο μέσο πρόσωπο, στο όριο της κάτω γνάθου που τους αλλοιώνει το περίγραμμα ή στην περιοχή του λαιμού.

Επίσης αποτελούν μη επεμβατική λύση για την μεγαλύτερου βαθμού χαλάρωση. Όσοι δηλαδή, έχουν μεγαλύτερου βαθμού χαλάρωση στο πρόσωπο αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Υπάρχει ιδανική εποχή για να γίνει η θεραπεία;

Όχι, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα στα silhouette soft νήματα;

Το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον δύο χρόνια, μετά την πάροδο των οποίων επανέρχεται το πρόσωπο στην πρότερη κατάσταση.

Μετά από πόσο καιρό μπορώ να επαναλάβω τη θεραπεία;

Αν κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να προσθέσει και άλλα νήματα silhouette soft ακόμα και πριν την παρέλευση των δύο ετών, στις ίδιες ή σε άλλες περιοχές του προσώπου για να επιτύχει το αποτέλεσμα που θέλει.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους;

Η θεραπεία δεν εφαρμόζεται σε εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες, σε όσους πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα ή από οξείες ή χρόνιες φλεγμονές του δέρματος και σε όσους έχουν αλλεργία στο υλικό.

Επίσης δεν εφαρμόζεται σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Τα silhouette soft νήματα μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα άλλων αισθητικών θεραπειών, όπως laser, peeling, Αυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες, μεσοθεραπεία, Θεραπεία με βουτολινική τοξίνη, υαλουρονικό κ.α. Ανάλογα με τη θεραπεία όμως, πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ως προς τη σειρά και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των θεραπειών.

Υπάρχουν επιπλοκές στα silhouette soft;

Οι επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν είναι μελανιές, οίδημα και πτύχωση του δέρματος που όμως μπορεί να έχουν διάρκεια μόνο λίγες ημέρες.

Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί παρέμβαση του γιατρού είναι η θραύση του νήματος, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, που εύκολα μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Silhouette soft νήματα προσώπου
4.9 /5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
GOOGLE REVIEWS

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 53 reviews

 • Avatar eleni varipati ★★★★★ 2 years ago
  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τις θεραπείες που εκανα. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο και o Dr Κερασταρης είναι πολυ φιλικός και πάρα πολυ προσεκτικός στη δουλειά του.
  Ένας σωστος επαγγελματίας που εμπνεει εμπιστοσύνη στον πελάτη. Εξαιρετικό
  … More και πολύ ευγενικο και το προσωπικο του Kallisti Medical. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 53 reviews

 • Avatar Rosalia ★★★★★ πριν από 4 μήνες
  Εξαιρετικος γιατρος
  Αρτια οργανωση το ιατρειο
  Εμπιστοσυνη,ασφαλεια και απολυτη συνεπεια
  (σε πανω απο μια επεμβασεις )

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 53 reviews

 • Avatar Valentina Bafa ★★★★★ πριν από 10 μήνες
  Συγχρονο και πολυ καθαρο ιατρειο, οι ανθρωποι…εκπληκτικοι!! Ο κ. Κερασταρης καταρτισμενος, ευγενεστατος και επεξηγηματικος αλλα πανω απ'ολα ειναι διπλα σου σαν Ανθρωπος!! Τα κοριτσια ειναι ενα και ενα!! Ευγενεστατες, γλυκητατες και … More χαμογελαστες!! Η Αναστασια διαθεσιμη παντα να σου λυσει καθε απορια και να προτεινει τη καταλληλη θεραπεια για το θεμα σου!! Ειστε ωραιο team παιδια μπραβο σας! 🤗