fbpx

Νήματα COGS

Υπάρχουν σε διάφορους τύπους και ο τρόπος δράσης τους είναι η ενεργοποίηση των ινοβλαστών και η παράγωγή κολλαγόνων και ελαστικών ινών στο δέρμα.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Νήματα COGS

Tι είναι το lifting με νήματα ανάρτησης COG;

Τα νήματα COG αποτελούν την πλέον πρωτοποριακή μέθοδο μη χειρουργικής ανόρθωσης. Η εφαρμογή τους πραγματοποιείται εύκολα, αναίμακτα και ανώδυνα στο ιατρείο, χωρίς τομές, μόνο με λίγη τοπική αναισθησία. Τα νήματα είναι προσαρτημένα σε ειδικές μικροκάνουλες που μετά την εισαγωγή και την αφαίρεσή τους από το δέρμα, αφήνουν το εσωτερικό νήμα στην προκαθορισμένη θέση.

Τα νήματα αποτελούνται από μικρές ακίδες σε όλο τους το μήκος ώστε να συγκρατούν αποτελεσματικά το δέρμα στα σημεία που επιθυμούμε να ανορθώσουμε. Παράλληλα, λόγω  του ελεγχόμενου μικροτραυματισμού και του υλικού (πολυδιοξανόνη )από το οποίο είναι φτιαγμένα τα νήματα, ενεργοποιείται ο μηχανισμός παραγωγής ελαστίνης & κολλαγόνου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αισθητή βελτίωση της υφής του δέρματος.

 

Σε ποιες περιοχές και πως εφαρμόζονται τα Νήματα COG;

Έπειτα από λεπτομερή εξέταση του σημείου εφαρμογής , πραγματοποιείται ο σχεδιασμός των σημείων όπου θα τοποθετηθούν τα νήματα. Συνήθως τοποθετούνται σε ζεύγη ανά πλευρά, από ένα σημείο εισόδου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να ανορθώσουμε τα πτωτικά σημεία και να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες που υπάρχουν από πλευρά σε πλευρά.

Ανάλογα με την ένδειξη του περιστατικού στο πρόσωπο και στο σώμα, τα νήματα ανάρτησης COG  μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.

Στο πρόσωπο εφαρμόζονται στο μέτωπο, στις παρειές  και τον λαιμό , ενώ στο σώμα μπορούν να εφαρμοστούν στην κοιλιά , στους βραχίονες, σ τους προσαγωγούς, στους μηρούς και τους γλουτούς.

Νήματα COG : Τι ακολουθεί μετά την εφαρμογή;

Αμέσως μετά την εφαρμογή και για τις επόμενες 2-3 ημέρες υπάρχει μια μικρή πτύχωση, η οποία – αναλόγως το σημείο- μπορεί να καλυφθεί με τα μαλλιά η τα ρούχα. Στο σημείο εισόδου των νημάτων τις πρώτες ημέρες εφαρμόζουμε αντιβιοτική κρέμα.

Ποια θα είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής νημάτων COG;

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής νημάτων άμεσης ανόρθωσης COG είναι άμεσα ορατά και εντυπωσιακά. Τα συγκεκριμένα νήματα προκαλούν ισχυρότατη διέγερση των ινοβλαστών που παράγουν κολλαγόνο, με αποτέλεσμα οι ιστοί να ανορθώνονται εμφανώς!  Τα σημεία χαλάρωσης εξαλείφονται, η υφή του δέρματος είναι πολύ πιο νεανική και το αποτέλεσμα διαρκεί για 12-16 μήνες.

Τα νήματα COG είναι ασφαλή;

Όλα τα νήματα COG φέρουν πιστοποίηση CE  και είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Είναι απολύτως ασφαλή και πλήρως απορροφήσιμα. Τα νήματα COG προωθούν την παραγωγή κολλαγόνου εσωτερικά κάτω από το δέρμα, η οποία έμμεσα διορθώνει και προλαμβάνει τη χαλάρωση.

Μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες θεραπείες;

Τα νήματα ανόρθωσης pull cogs μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα άλλων αισθητικών θεραπειών, όπως laserpeelingΑυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς  παράγοντεςμεσοθεραπεία ,  Θεραπεία με βουτολινική τοξίνηυαλουρονικό κ.α. Ανάλογα με τη θεραπεία όμως, πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ως προς τη σειρά και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των θεραπειών.

Φωτογραφικό Άλμπουμ «πριν-μετά»

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

NHMATA-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ