Η ηλεκτρική ή ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο σίγουρη, μόνιμη μέθοδος απαλλαγής από την εστιασμένη ανεπιθύμητη τριχοφυϊα. Με μία πολύ λεπτή βελόνα, διοχετεύουμε στον τριχικό θύλακα, ελεγχόμενα, ηλεκτρικό ρεύμα καταστρέφοντας έτσι τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Η κάθε βελόνα είναι αποστειρωμένη και ατομική.

Η ριζική αποτρίχωση είναι ιδανική μέθοδος για τριχοφυϊα που στερείται μελανίνης. Αποτελεί επομένως τη μοναδική λύση για τρίχες ξανθές και λευκές που δεν μπορούν να καταστραφούν αποτελεσματικά με laser.
Εναλλακτική μέθοδο αποτελεί η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη. Το συγεκριμένο laser δίνει πολύ καλά αποτελέσματα ακόμη και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες με απόλυτη ασφάλεια.

Ενδείκνυται για μικρές περιοχές όπως το πρόσωπο, το στήθος και η κοιλιά. Το σημαντικότερο όλων είναι πως δρα εντοπισμένα στις έντονες τρίχες χωρίς να ενεργοποιεί την παρακείμενη τριχοφυΐα ή το χνούδι στη γύρω περιοχή.

Μετά τη θεραπεία, μπορεί να παρατηρηθεί κάποιος ερεθισμός στην περιοχή, που υποχωρεί σύντομα ακολουθώντας τις οδηγίες του θεραπευτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης Παρατηρώντας τα πρόσωπα γύρω μας θα δούμε αρκετές φορές ανθρώπους να συνοφρυώνουν […]

Θεραπείες αισθητικής: Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Τι θεραπείες αισθητικής να κάνω πριν τις διακοπές; Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε; Το Kallisti […]

Time to customize your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου!

Time to customise your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες […]