Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Ηλεκτρική – Ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Ηλεκτρική – Ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Ηλεκτρική – Ριζική αποτρίχωση με βελόνα – Απαλλαγή από ανεπιθύμητη τριχοφυία 

Η Ηλεκτρική – Ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο σίγουρη, μόνιμη μέθοδος απαλλαγής από την εστιασμένη ανεπιθύμητη τριχοφυϊα. Με μία πολύ λεπτή βελόνα, διοχετεύουμε στον τριχικό θύλακα, ελεγχόμενα, ηλεκτρικό ρεύμα καταστρέφοντας έτσι τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Η κάθε βελόνα είναι αποστειρωμένη και ατομική.

Η Ηλεκτρική – Ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι ιδανική μέθοδος για τριχοφυϊα που στερείται μελανίνης. Αποτελεί επομένως τη μοναδική λύση για τρίχες ξανθές και λευκές που δεν μπορούν να καταστραφούν αποτελεσματικά με laser.

Εναλλακτική μέθοδο αποτελεί η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη. Το συγεκριμένο laser δίνει πολύ καλά αποτελέσματα ακόμη και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες με απόλυτη ασφάλεια.

Ενδείκνυται για μικρές περιοχές όπως το πρόσωπο, το στήθος και η κοιλιά. Το σημαντικότερο όλων είναι πως δρα εντοπισμένα στις έντονες τρίχες χωρίς να ενεργοποιεί την παρακείμενη τριχοφυΐα ή το χνούδι στη γύρω περιοχή.

Μετά τη Ηλεκτρική – Ριζική αποτρίχωση με βελόνα, μπορεί να παρατηρηθεί κάποιος ερεθισμός στην περιοχή, που υποχωρεί σύντομα ακολουθώντας τις οδηγίες του θεραπευτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ