Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Αφαίρεση tattoo (Evo Q Plus)

Αφαίρεση tattoo (Evo Q Plus)

Το Kallisti Medical, πρωτοπορεί και έχει στην διάθεση σας το EVO Q PLUS STAR By QUANTA LASER SYSTEMS, ένα από τα πιο αποτελεσματικά laser στην αφαίρεση tattoo σε παγκόσμιο επίπεδο. Εξαλείφει όλα τα χρώματα σε λίγες συνεδρίες, ανώδυνα, με ασφάλεια , χωρίς να αφήνει ουλές ή σκιάσεις στο δέρμα.

Αφαίρεση tattoo – Ποιά η λειτουργία του laser;

Το EVO Q PLUS STAR, με τον ισχυρό παλμό του και την ομοιόμορφα κατανεμημένη ενέργεια του(optibeam technology), διασπά σε μικροσκοπικά σωματίδια τα μόρια της μελάνης του tattoo και έτσι τα καταστρέφει. Μέσω του φωτοακουστικού φαινομένου, τα μόρια της μελάνης κατακερματίζονται, χωρίς να επηρεάζονται οι παρακείμενοι ιστοί. Μετά την εφαρμογή, ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης και το δέρμα αναπλάθεται.

 

Σταδιακά , φτάνοντας στο τέλος των απαιτούμενων εφαρμογών , το δέρμα που κάποτε ήταν καλυμμένο από το tattoo , είναι καθαρό, υγιές και χωρίς σημάδια.

Το EVO Q PLUS STAR , συνδυάζει διαφορετικά μήκη κύματος ώστε να έχει την μέγιστη απορρόφηση σε διαφορετικά χρώματα.

Το Nd YAG 1064 QS ,απορροφάται καλύτερα από τα μαύρα, τα μπλε και τα πράσινα χρώματα.

Το KTP 532 QS, απορροφάται καλύτερα από τα κόκκινα, πορτοκαλί, βιολετί και καφέ χρώματα.

Λαμβάνοντας υπόψιν το χρώμα, το βάθος , το σημείο και την παλαιότητα του tattoo, ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του, εφαρμόζει τις κατάλληλες παραμέτρους κατά περίπτωση.

Στο Kallisti Medical, προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόζουμε ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ fractional laser. Έτσι, ο ασθενής κάνει ουσιαστικά 2 τύπους laser στην ίδια συνεδρία. Το fractional laser ,που προηγείται πάντα της αφαίρεσης , είναι ανώδυνη και γρήγορη εφαρμογή. Με αυτό το διπλό πρωτόκολλο, επιτυγχάνουμε γρηγορότερη διάσπαση των tattoo, καλύτερη ανάπλαση του δέρματος και συνεπώς βέλτιστη αφαίρεση.

Κατά μέσο όρο χρειάζονται 6-10 συνεδρίες, αριθμός που εξαρτάται από το χρώμα, το σημείο και το είδος του tattoo. H κάθε συνεδρία γίνεται ανά 4-6 εβδομάδες και δίνονται λεπτομερείς οδηγίες στον ασθενή για το διάστημα της επούλωσης. Το EVO Q PLUS STAR είναι ενδεδειγμένο για εφαρμογές αφαίρεσης tattoo τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο, όπου συνήθως χρειάζονται ελάχιστες συνεδρίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ