Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4.8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Voluma για τις πιο βαθιές ρυτίδες

Voluma για τις πιο βαθιές ρυτίδες

Το Voluma είναι υλικό της εταιρίας Allergan, αλλά επειδή είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο, έχει επικρατήσει σαν ονομασία και για υλικά με παρόμοια χαρακτηριστικά άλλων εταιριών. Πρόκειται για μία μορφή υαλουρονικού οξέος, που είναι πιο “παχύρευστο” από το απλό και είναι φτιαγμένο για να δίνει όγκο και να γεμίζει βαθιές μόνο ρυτίδες.

Που τοποθετείται;


Το Voluma τοποθετείται κάτω από το δέρμα, στο υποδόριο, στους μυς ή στο περιόστεο. Αν τοποθετηθεί στο χόριο του δέρματος είναι ορατό και δημιουργεί αισθητική δυσμορφία στην περιοχή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι κατάλληλο για γέμισμα λεπτών, πιο επιφανειακών ρυτίδων.

Ποιοί είναι ιδανικοί υποψήφιοι;


Δύο είναι οι μηχανισμοί με τους οποίους γερνάει το πρόσωπό μας όσο μεγαλώνουμε. Ο πρώτος είναι η χαλάρωση του δέρματος και η μετακίνηση ιστών (κυρίως υποδορίου λίπους) προς τα κάτω με την επίδραση της βαρύτητας και ο δεύτερος είναι η απώλεια όγκου από όλους τους ιστούς του προσώπου (δέρμα, λίπος, μυς και οστά). Αυτή η ανακατανομή αλλά και η μείωση του όγκου του προσώπου του δίνει μια πιο γερασμένη όψη που οι περισσότεροι την περιγράφουν ως χαλάρωση.

Τι πετυχαίνουμε;


Με το Voluma προσθέτουμε ουσιαστικά όγκο στα σημεία του προσώπου στα οποία έχει μετακινηθεί το υποδόριο (όπως είναι τα ζυγωματικά, οι παρειές, η περιοχή κάτω από τα μάτια, οι γωνίες της κάτω γνάθου, τα tear trough κ.α.) και στα σημεία που έχουν απολέσει όγκο (όπως οι κρόταφοι, το μέτωπο, τα ζυγωματικά κ.α.).
Ουσιαστικά λοιπόν με το Voluma “ξαναχτίζουμε” το πρόσωπο και του δίνουνε τη μορφή και το σχήμα που είχε πριν από χρόνια, χωρίς όμως να το “παραφουσκώνουμε”. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και το πρόσωπο φαίνεται ξεκούραστο και ανανεωμένο. Γυναίκες αλλά και άντρες, συνήθως πάνω από 40 ετών, που εμφανίζουν τέτοιου είδους αλλαγές στο πρόσωπο είναι ιδανικοί υποψήφιοι για το Voluma.

Η διάρκειά του είναι ίδια με το απλό υαλουρονικό;


Όχι, η διάρκεια του Voluma είναι σχεδόν διπλάσια από τα απλά υαλουρονικά. Απορροφάται και αυτό πλήρως από τον οργανισμό μας αλλά αυτό ολοκληρώνεται περίπου σε 18-24 μήνες.

Ποιές είναι οι πιθανές επιπλοκές του Voluma;


Οι επιπλοκές του Voluma είναι εξαιρετικά σπάνιες και όχι ιδιαίτερα σοβαρές όπως και των υπολοίπων υαλουρονικών. Μπορεί να εμφανιστούν εκχυμώσεις, οίδημα ή ήπια φλεγμονή που είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες και παροδικές. Αλλεργική αντίδραση στο υαλουρονικό είναι ακόμα πιο σπάνια. Πρακτικά οι πιο συχνές επιπλοκές είναι αισθητικές και κατά κανόνα οφείλονται σε κακή εφαρμογή από τον γιατρό.

Voluma για τις πιο βαθιές ρυτίδες
4.8 /5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
GOOGLE REVIEWS

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.8 26 reviews

 • Avatar eleni varipati ★★★★★ 2 years ago
  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τις θεραπείες που εκανα. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο και o Dr Κερασταρης είναι πολυ φιλικός και πάρα πολυ προσεκτικός στη δουλειά του.
  Ένας σωστος επαγγελματίας που εμπνεει εμπιστοσύνη στον πελάτη. Εξαιρετικό
  … More και πολύ ευγενικο και το προσωπικο του Kallisti Medical. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.8 26 reviews

 • Avatar Rosalia ★★★★★ πριν από 2 μήνες
  Εξαιρετικος γιατρος
  Αρτια οργανωση το ιατρειο
  Εμπιστοσυνη,ασφαλεια και απολυτη συνεπεια
  (σε πανω απο μια επεμβασεις )

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.8 26 reviews

 • Avatar Valentina Bafa ★★★★★ πριν από 7 μήνες
  Συγχρονο και πολυ καθαρο ιατρειο, οι ανθρωποι…εκπληκτικοι!! Ο κ. Κερασταρης καταρτισμενος, ευγενεστατος και επεξηγηματικος αλλα πανω απ'ολα ειναι διπλα σου σαν Ανθρωπος!! Τα κοριτσια ειναι ενα και ενα!! Ευγενεστατες, γλυκητατες και … More χαμογελαστες!! Η Αναστασια διαθεσιμη παντα να σου λυσει καθε απορια και να προτεινει τη καταλληλη θεραπεια για το θεμα σου!! Ειστε ωραιο team παιδια μπραβο σας! 🤗