Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Θεραπείες Αισθητικής

Αναδείξτε το καλύτερο σας εαυτό με τις θεραπείες αισθητικής στο Kallisti medical by Dr. Kerastaris. Αποτελούν γρήγορες επιλογές για άμεση αλλαγή στο πρόσωπο και σώμα χωρίς επέμβαση.Το πρόσωπο σας θα λάμψει με δραστικά medical peels, δερμοαπόξεση με μικροκρύσταλλους και ενυδατικά boosters. To καινοτόμο Dermapen4 και η μεσοθεραπεία προσώπου θα βοηθήσουν στη βαθιά διείσδυση δραστικών συστατικών για αποτελεσματική ανανέωση του δέρματος. Τo desobody θα σας δώσει μια ουσιαστική λύση για τα ψωμάκια και η ριζική αποτρίχωση το βελούδινο δέρμα που σας αξίζει.

Στο Kalisti Medical επενδύουμε στις νέες και σύγχρονες θεραπείες αισθητικής για να σας δώσουμε σιγουριά και άμεσο αποτέλεσμα αναζωογόνησης. Ο dr. Δημήτριος Κεραστάρης έχοντας ασχοληθεί εδώ και 20 χρόνια με όλη την γκάμα των επεμβάσεων, αισθητικές και επανορθωτικές, στα πλαίσια της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής, δημιούργησε το Kallisti Medical, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, γίνεται σχεδιασμός της θεραπείας πάντα με βάση τις αρχές της ιατρικής επιστήμης, την ασφάλεια και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο.

boosters

Boosters

Tα Skin Boosters είναι η ενδιάμεση κατηγορία από τα fillers υαλουρονικού οξέως και τις μεσοθεραπείες. Πρόκειται για ένα νέο τύπο υαλουρονικού οξέως που εγχύεται μέσα στο δέρμα, στο βαθύτερο χόριο, αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας του και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι η διαδερμική έγχυση δραστικών συστατικών στο κατώτερο χόριο, όπου δεν μπορούν να διεισδύσουν με άλλο τρόπο κρέμες, serums κλπ.

Μεσοθεραπεία σώματος

Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διόρθωσης των ατελειών του σώματος, με άμεσα ορατά αποτελέσματα ακόμη και από τη δεύτερη συνεδρία.

DERMAPEN4

DERMAPEN4®

Το DERMAPEN4® αποτελεί εναλλακτική μορφή μεσοθεραπείας. Βοηθάει στη διείσδυση δραστικών ουσιών, δημιουργώντας πύλες εισόδου στον δερματικό φραγμό με τη δημιουργία ελεγχόμενων μικρονυγμών.

Χημικά peelings

Medical Peels

Είναι ένα εντυπωσιακής δράσης μείγμα οξέων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο. Αποτελείται από μείγμα γλυκολικού, λακτικού, σαλυκιλικού και κοχικού οξέος.

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους – καθαρισμός προσώπου

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους  – καθαρισμός προσώπου

Με τη συσκευή ειδικών μικροκρυστάλλων και με σχεδόν ατραυματικό τρόπο, απομακρύνονται οι επιφανειακές στιβάδες του δέρματος. Με τον τρόπο αυτό, χωρίς τη χρήση ατμού, το δέρμα προετοιμάζεται για τη διάνοιξη.

Desobody – Desoface

Desobody – Desoface

To DESOBODY, είναι η πλέον ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος για την εξάλειψη του τοπικού πάχους σε περιοχές όπως τα ψωμάκια, το εσωτερικό του γονάτου, την κοιλιά, τα πλαϊνά της κοιλιάς, την πλάτη και τα μπράτσα.

Ηλεκτρική – Ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Ηλεκτρική – Ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Η ηλεκτρική ή ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο σίγουρη, μόνιμη μέθοδος απαλλαγής από την εστιασμένη ανεπιθύμητη τριχοφυϊα. Με μία πολύ λεπτή βελόνα, διοχετεύουμε στον τριχικό θύλακα και ελεγχόμενα.

beautif-eye nanosoft

Βeautifeye Νanosoft

Η θεραπεία βίο -αναζωογόνησης beautif- eye nanosoft βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος με το χαρακτηριστικό μεσοθεραπευτικό cocktail 59 ενεργών συστατικών ( new cellular treatment factor) σε συνδυασμό με την καινοτόμο συσκευή μικρο-έγχυσης nanosoft.

Πλαστικός Χειρουργός
Dr. Δημήτρης Κεραστάρης

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης Κεραστάρης με πάνω απο 20 χρόνια Εμπειρίας σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, σας εγγυάται ένα Άριστο Κοσμητικό Αποτέλεσμα, απόλυτα ασφαλείς και σύγχρονες Τεχνικές, εξατομικευμένη προσέγγιση, υψηλής αισθητικής Ιατρικές Υπηρεσίες με σκοπό της βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Επικοινωνία

© 2023 All rights reserved​

Web Design by WebOptimy