Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Πλαστική σώματος

Στην κλινική μας Kallisti Medical, σας παρέχουμε μια σειρά από επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής σώματος όπως η PAL Λιποαναρρόφηση, η υπερσύγχρονη τεχνική λιποαναρρόφησης High Definition Vaser Lipo, η Κοιλιοπλαστική, η Λιποπλαστικη / Λιποανακύκλωση, η Ανόρθωση Μηρών και η Βραχιονοπλαστική που αποσκοπούν στη βελτίωση των σωματικών αναλογιών και την επαναφορά των αρμονικών καμπυλών του σώματος. Επιπλέον, παρέχουμε μια σειρά από επανορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις για ασθενείς που επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους μετά από βαριατρικές εγχειρήσεις, αφαίρεση όγκων και τραυματισμούς.

Ο dr. Δημήτριος Κεραστάρης είναι από τους πρώτους πλαστικούς χειρουργούς στην Ελλάδα που χρησιμοποίησαν τη PAL και τη Vaser τεχνική στη λιποαναρρόφηση. Έχοντας ασχοληθεί εδώ και 20 χρόνια με όλη την γκάμα των επεμβάσεων, αισθητικές και επανορθωτικές, στα πλαίσια της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής, δημιούργησε το Kallisti Medical, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, γίνεται σχεδιασμός της θεραπείας πάντα με βάση τις αρχές της ιατρικής επιστήμης, την ασφάλεια και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο.

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να μας αρέσει η εικόνα που βλέπουμε. Η  λιποαναρρόφηση είναι εδώ ώστε να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για το σώμα μας.

Κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση

Κοιλιοπλαστική

Η πλαστική στην κοιλιά (κοιλιοπλαστική) είναι η επέμβαση μέσω της οποίας μπορούμε να αποκτήσουμε επίπεδη και καλοσχηματισμένη κοιλιά, αφαιρώντας περίσσεια δέρματος και λίπους.

Ανόρθωση βραχιόνων

Ανόρθωση Βραχιόνων

Η ανόρθωση βραχιόνων ή βραχιοπλαστική είναι μία επέμβαση που σκοπό έχει να διορθώσει τη χαλάρωση, που συχνά εμφανίζεται κυρίως σε γυναίκες μετά από μία ηλικία ή πιo νωρίς μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, στην περιοχή των «μπράτσων».

Λιποπλαστική - Λιποανακύκλωση

Λιποπλαστική – Λιποανακύκλωση

Λιποπλαστική ονομάζεται η επέμβαση κατά την οποία μέρος ή όλο το λίπος που αφαιρούμε από τις περιοχές του σώματος που είναι συσσωρευμένο το επανατοποθετούμε.

Ανόρθωση μηρών

Ανόρθωση Μηρών

Η ανόρθωση μηρών είναι η επέμβαση που λύνει το πρόβλημα με τη χαλάρωση στους μηρούς. Η χαλάρωση στους μηρούς είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε γυναίκες μετά τη μέση ηλικία που μπορεί να συνυπάρχει με τοπικό λίπος ή και κυτταρίτιδα.

Πλαστικός Χειρουργός
Dr. Δημήτρης Κεραστάρης

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης Κεραστάρης με πάνω απο 20 χρόνια Εμπειρίας σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, σας εγγυάται ένα Άριστο Κοσμητικό Αποτέλεσμα, απόλυτα ασφαλείς και σύγχρονες Τεχνικές, εξατομικευμένη προσέγγιση, υψηλής αισθητικής Ιατρικές Υπηρεσίες με σκοπό της βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Επικοινωνία

© 2023 All rights reserved​

Web Design by WebOptimy