Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

boosters

Boosters

Skin Boosters είναι η ενδιάμεση κατηγορία από τα fillers υαλουρονικού οξέως και τις μεσοθεραπείες. Πρόκειται για ένα νέο τύπο υαλουρονικού οξέως που εγχύεται μέσα στο δέρμα, στο βαθύτερο χόριο, αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας του και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Τρόπος δράσης των boosters

Το υαλουρονικό οξύ λόγω των ιδιοτήτων του προσφέρει έντονη εν τω βάθει ενυδάτωση. Εκτός αυτού, έχει άλλη μια πολύ σημαντική ιδιότητα, μπορεί να διεγείρει τους ινοβλάστες και να προάγει έτσι την σύνθεση νέου κολλαγόνου. Η ιδιότητα αυτή βελτιώνει το πάχος της επιδερμίδας, την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του.

Πως εφαρμόζονται τα boosters;

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει με δυο τρόπους. Είτε διάχυτα με ειδική πολύ λεπτή βελόνα μεσοθεραπείας, είτε με μικροκάνουλα. Πρόκειται για πολύ καλά ανεκτές θεραπείες και παρότι είναι σχεδόν ανώδυνες, μπορεί να προηγηθεί εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.

Πότε είναι ορατό το αποτέλεσμα μετά τη θεραπεία με boosters;

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μόλις μετά από λίγες ημέρες. Το δέρμα είναι πιο λείο και σφριγηλό. Η λεπτή ρυτίδωση έχει αποκατασταθεί, η πάχυνση του μέχρι πρότινος λεπτού δέρματος και ο τόνος του διορθώνονται αισθητά. Η εικόνα του προσώπου είναι λαμπερή , πιο νεανική και ξεκούραστη

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα και πότε πρέπει να επαναληφθεί η θεραπεία με boosters;

Το αποτέλεσμα, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος πριν από την θεραπεία, διαρκεί από κάποιους μήνες έως και ένα χρόνο. Ωστόσο, τα boosters δρουν αθροιστικά. Λόγω της κολλαγονογένεσης που δημιουργείται, παρότι το αποτέλεσμα έχει μακροχρόνια διάρκεια, αν κανείς επαναλάβει την θεραπεία πιο σύντομα, ουσιαστικά αυξάνει την βελτίωση και το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα boosters;

Τα boosters μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και των τύπων δέρματος, σε όλη την διάρκεια του έτους.

  • Σε νεαρές ηλικίες για βελτίωση της υφής του δέρματος, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση
  • Σε πιο ώριμες ηλικίες για αναζωογόνηση, πάχυνση και τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Σε ατέλειες της επιφάνειας του δέρματος ή σε κάποιους τύπους ουλών
  • Σε λεπτά και φωτογηρασμένα δέρματα
  • Σε ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα
  • Στις ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος
  • Στα “δακτυλίδια” του λαιμού
  • Στις λεπτές ρυτίδες του ντεκολτέ
  • Στα χέρια

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Τα boosters μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπεία για τη βελτίωση και ανάπλαση του δέρματος ή σε συνδυασμό με άλλες μεσοθεραπείες, Fractional laser, fillers, νήματα και βοτουλινική τοξίνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ