fbpx

Boosters

Tα Skin Boosters είναι η ενδιάμεση κατηγορία από τα fillers υαλουρονικού οξέως και τις μεσοθεραπείες.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Boosters

Tα Skin Boosters είναι η ενδιάμεση κατηγορία από τα fillers υαλουρονικού οξέως και τις μεσοθεραπείες. Πρόκειται για ενα νέο τύπο υαλουρονικού οξέως που εγχύεται μέσα στο δέρμαστο βαθύτερο χόριο, αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας του και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου .

Το υαλουρονικό οξύ λόγω των ιδιοτήτων του προσφέρει έντονη εν τω βάθει ενυδάτωση. Εκτός αυτού, έχει άλλη μια πολύ σημαντική ιδιότητα, μπορεί να διεγείρει τους ινοβλάστες και να προάγει έτσι την σύνθεση νέου κολλαγόνου. Η ιδιότητα αυτή βελτιώνει το πάχος της επιδερμίδας, την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του.
boosters-kallisti-medical-πλαστικός-χειρουργός-κεραστάρης-δημήτρης-αθήνα-1

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει με δυο τρόπους. Είτε διάχυτα με ειδική πολύ λεπτή βελόνα μεσοθεραπείας, είτε με μικροκάνουλα. Και στις 2 περιπτώσεις παρότι τα υλικά περιέχουν λιδοκαϊνη που κάνει πολύ καλα ανεκτή την εφαρμογή, μπορούμε να εφαρμόσουμε αναισθητική κρέμα ή τοπική αναισθησία αντίστοιχα.
Το αποτέλεσμα είναι ορατό μόλις μετά από λίγες ημέρες. Το δέρμα είναι πιο λείο και σφριγηλό. Η λεπτή ρυτίδωση έχει αποκατασταθεί, η πάχυνση του μέχρι πρότινος λεπτού δέρματος και ο τόνος του διορθώνονται αισθητά. Η εικόνα του προσώπου είναι λαμπερή , πιο νεανική και ξεκούραστη
Το αποτέλεσμα, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος πριν από την θεραπεία , διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Ωστόσο , τα boosters δρουν αθροιστικά. Λόγω της κολλαγονογένεσης που δημιουργείται, παρότι το αποτέλεσμα έχει μακροχρόνια διάρκεια, αν κανείς επαναλάβει την θεραπεία πιο σύντομα, ουσιαστικά αυξάνει την βελτίωση και το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Τα boosters μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και των τύπων δέρματος, σε όλη την διάρκεια του έτους.

  • Σε νεαρές ηλικίες για βελτίωση της υφής του δέρματος, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση

  • Σε πιο ώριμες ηλικίες για αναζωογόνηση, πάχυνση και τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος.

  • Σε ατέλειες της επιφάνειας του δέρματος ή σε κάποιους τύπους ουλών

  • Σε λεπτά και φωτογηρασμένα δέρματα

  • Σε ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα

  • Στις ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος

  • Στα “δακτυλίδια” του λαιμού

  • Στις λεπτές ρυτίδες του ντεκολτέ

  • Στα χέρια

Η εφαρμογή γίνεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας στον χώρο του ιατρείου, χωρίς τομές ή αναισθησία. Πρόκειται για μια πολύ καλά ανεκτή θεραπεία, επομένως ακόμη και η χρήση αναισθητικής κρέμας είναι προαιρετική.
Το αποτέλεσμα αρχίζει να είναι ορατό άμεσα οπότε και το δέρμα δείχνει πιο σφριγηλό. Λίγες ημέρες μετά την θεραπεία είναι εμφανής η διαφορά.
Το αποτέλεσμα διαρκεί 3-6 μήνες , χάρη στην ενυδατική δράση του plenyage, που συμβάλλει στη δημιουργία βέλτιστων συνθηκών για την ανάπτυξη των ινοβλαστών, διευκολύνοντας την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βέλτιστη προετοιμασία του δέρματος ή σε συνδυασμό με άλλες μεσοθεραπείες, fractional laser, fillers και νήματα.

Διαβάστε επίσης: Medical peelsFractional laser

Gdpr

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ