Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Vaser Lipo – High Definition Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo: Ποιοι Είναι οι Στόχοι

Η Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo – High Definition είναι μια από τις δημοφιλέστερες επεμβάσεις και αποτελεί για πολλούς ανθρώπους την ιδανική λύση για να αποκτήσουν το σώμα που πάντα επιθυμούσαν. Συμβάλλει στη δημιουργία ενός αψεγάδιαστου κορμιού, δίχως “ψωμάκια” και “κοιλίτσα”, δίνοντας τη δυνατότητα να απομακρυνθεί το συσσωρευμένο λίπος. Μέσω αυτής της ασφαλούς επέμβασης, ο ασθενής αποκτά ένα σμιλεμένο και γυμνασμένο κορμί.

Το Vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης. Διοχετεύει παλλόμενη ενέργεια στους ιστούς, επιτυγχάνοντας ρευστοποίηση του λίπους και προκαλώντας αγγειοσύσπαση. Το λίπος που απομακρύνεται μπορεί να εγχυθεί σε άλλα σημεία, προκειμένου να προστεθεί όγκος και να τονιστεί το μυϊκό σύστημα, δημιουργώντας το ιδανικό σχήμα.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία. Υποψήφιοι είναι τα υγιή άτομα που έχουν επίμονο τοπικό πάχος το οποίο επιμένει, παρά τις δίαιτες και την άθληση. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή επεμβατική διαδικασία, η οποία δεν απομακρύνει απλά το λίπος, αλλά συγχρόνως προσφέρει και σύσφιξη στην περιοχή και βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος. Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία με ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά το χειρουργείο και βελτιώνονται συνεχώς μέσα σε ένα διάστημα τριών μηνών. Η διαδικασία της σύσφιξης συνεχίζεται για ένα διάστημα έξι μηνών μετά την επέμβαση, ενώ οι τομές είναι τόσο μικρές που σταδιακά σχεδόν δεν φαίνονται. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, με την προϋπόθεση ο ασθενής να συνεχίσει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή.

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo: Ποια Είναι η Διαδικασία και οι Πιθανές Επιπλοκές

Αρχικά, ο πλαστικός χειρουργός πραγματοποιεί μικροσκοπικές τομές στην περιοχή που πρόκειται να γίνει η επέμβαση, η οποία γίνεται με γενική αναισθησία, ή τοπική αναισθησία και μέθη. Έπειτα, με τη βοήθεια της συσκευής υπερήχων vaser οι μεμβράνες των λιποκυττάρων διασπώνται και το περιεχόμενό τους υγροποιείται. Στο τελικό στάδιο, το λίπος αναρροφάται μέσω ειδικής ατραυματικής μικροκάνουλας.

Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία του σώματος όπως είναι η κοιλιά, οι γοφοί, οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα, το πιγούνι, ο λαιμός και άλλα. Η διαδικασία της επέμβασης δεν είναι επώδυνη, καθώς ο ιστικός τραυματισμός είναι ελάχιστος κι έτσι και ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος, ενώ η ανάρρωση είναι ταχύτερη. Πιθανή δυσφορία τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση αντιμετωπίζεται με απλά αναλγητικά.
Δεν υπάρχουν επιπλοκές, εφόσον η επέμβαση εφαρμόζεται άρτια από έναν έμπειρο χειρουργό. Σε κάθε περίπτωση, ο πλαστικός χειρουργός κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και λαμβάνεται υπόψη το ιατρικό ιστορικό του ενδιαφερομένου.

Στη λιποαναρροφηση vaser lipo high definition το άτομο μπορεί να επιστρέψει την επόμενη ημέρα σπίτι του, εφόσον έχει γίνει γενική αναισθησία. Από την 2-3 ημέρα μετά την επέμβαση, ο ασθενής ξεκινά λεμφικό μασάζ και φορά έναν ειδικό κορσέ για έναν μήνα. Σε λίγες μόλις ημέρες, μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo για άνδρες

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo – High Definition για άνδρες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ