Εδώ και πολλά χρόνια, η λιποαναρρόφηση και συγκεκριμένα η λιποαναρρόφηση Vaser Lipo είναι για αμέτρητους ανθρώπους το μέσο ώστε να αποκτήσουν το σώμα και την εμφάνιση που πάντα ονειρεύονταν. Όντας μια από τις δημοφιλέστερες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, η λιποαναρρόφηση Vaser Lipo σας βοηθάει να δημιουργήσετε ένα αψεγάδιαστο κορμί χωρίς “ψωμάκια” και “κοιλίτσα”, παρέχοντας τη δυνατότητα να απομακρυνθεί το συσσωρευμένο λίπος. Η τελική εικόνα δίνει την αίσθηση ενός σμιλεμένου, γυμνασμένου και μυώδες σώματος που προκαλεί τις εντυπώσεις. Η λιποαναρρόφηση Vaser Lipo αποτελεί ιδανική λύση για όσους θα ήθελαν να προχωρήσουν σε λιποαναρρόφηση αλλά διστάζουν, καθώς πρόκειται για μια ήπια επέμβαση που επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα..

Το vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων τρίτης γενιάς το οποίο χρησιμοποιείται στη διάρκεια της λιποαναρρόφησης και διοχετεύει παλλόμενη ενέργεια στους ιστούς, επιτυγχάνοντας έτσι ρευστοποίηση του λίπους και προκαλώντας αγγειοσύσπαση. Το λίπος που απομακρύνεται ενδέχεται να εγχυθεί σε άλλα σημεία ώστε να προστεθεί όγκος, είτε τονίζοντας το μυϊκό σύστημα είτε προσδίδοντας ιδανικό σχήμα στους γλουτούς. Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και ιδανικοί υποψήφιοι είναι υγιή άτομα που έχουν επίμονο τοπικό πάχος, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται με δίαιτα ή γυμναστική.

Πρόκειται για μια καινοτόμο επεμβατική διαδικασία, η οποία ενδεχομένως υπερέχει σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση, καθώς δεν απομακρύνει απλά το λίπος, αλλά παράλληλα προσφέρει σύσφιξη στην περιοχή και βελτιώνει ουσιαστικά το περίγραμμα του σώματος. Επιπροσθέτως, η λιποαναρρόφηση Vaser Lipo αποτελεί μια ανώδυνη διαδικασία, ενώ τυχόν δυσφορία τις πρώτες ημέρες μπορεί να αντιμετωπιστεί με απλά αναλγητικά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά το χειρουργείο και βελτιώνονται συνεχώς μέσα σε ένα διάστημα τριών μηνών, ενώ η διαδικασία σύσφιξης συνεχίζεται για ένα διάστημα έξι μηνών μετά την επέμβαση. Οι τομές είναι τόσο μικρές που με την πάροδο του χρόνου, σχεδόν δεν είναι ορατές. Να τονίσουμε, επίσης, πως το αποτέλεσμα είναι μόνιμο εφόσον το άτομο συνεχίσει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή.

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει ένα κομψό, καλοσχηματισμένο, αψεγάδιαστο κορμί, ώστε να νιώθετε πλήρεις και ικανοποιημένοι κάθε μέρα, όλη μέρα. Είμαστε εδώ σε κάθε σας βήμα για την επίτευξη ενός ονειρεμένου σώματος, όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Εμπιστευτείτε μας.

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo για γυναίκες

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo Για Γυναίκες

Το Vaser lipo αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή της, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να απομακρύνουμε το συσσωρευμένο λίπος από διάφορα σημεία, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, ενώ παράλληλα σμιλεύει το κορμί, δίνοντας την εικόνα ενός πιο γυμνασμένου και μυώδους σώματος.

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo για άνδρες

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo Για Άνδρες

Το Vaser lipo αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή της, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να απομακρύνουμε το συσσωρευμένο λίπος από διάφορα σημεία, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, ενώ παράλληλα σμιλεύει το κορμί, δίνοντας την εικόνα ενός πιο γυμνασμένου και μυώδους σώματος.