Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Contra.gr – Λιποαναρρόφηση με vaser & Γυναικομαστία

Σε τι αναφέρεται η γυναικομαστία;

Ένα από τα ζητήματα που οδηγούν πολύ συχνά έναν άνδρα στον πλαστικό χειρουργό είναι η γυναικομαστία. Παρότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν επηρεάζει την υγεία του ατόμου, έχει κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις, καθώς άνδρες με γυναικομαστία παρουσιάζουν μειωμένη αυτοεκτίμηση, έντονο άγχος και συναισθήματα ντροπής. Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Κεραστάρης Δημήτρης, ο όρος γυναικομαστία περιγράφει την αύξηση του μεγέθους του ανδρικού μαστού σε τέτοιο βαθμό που μοιάζει με τον γυναικείο. Η αιτία εμφάνισης μπορεί να είναι ιδιοπαθής ή να οφείλεται σε προβλήματα υγείας, παχυσαρκία, λήψη συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, ορμονικές διαταραχές, γονιδιακές ανωμαλίες κ.α..

Λιποαναρρόφηση με Vaser για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας

Η γυναικομαστία είναι μια ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση διότι διαφοροποιεί τα χαρακτηριστικά του ανδρικού φύλου και δημιουργεί μια πιο θηλυπρεπή εικόνα. Το Vaser lipo αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο διόρθωσης αυτού του προβλήματος. Το Vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων 3η γενιάς, το οποίο διοχετεύει παλλόμενη ενέργεια στους ιστούς, επιτυγχάνοντας ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους και σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή εφαρμογής. Στην περίπτωση που υφίσταται και υπερτροφία μαζικού αδένα, τμήμα του αφαιρείται είτε από την τομή 4 χιλιοστών της λιποαναρρόφησης, είτε μέσω μικρής τομής που γίνεται γύρω από τη θηλή.

Ποιοι είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας;

Ιδανικοί υποψήφιοι για την επέμβαση αντιμετώπισης της γυναικομαστίας είναι ενήλικες που δεν πάσχουν από κάποιο νόσημα, έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες για το αποτέλεσμα της επέμβασης και θέλουν να αλλάξουν την εικόνα του σώματός τους.

Αποθεραπεία και αποτέλεσμα

Η περίοδος αποθεραπείας είναι σύντομη. Συνήθως από την επόμενη ημέρα το άτομο μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στις καθημερινές του δραστηριότητες. Αυτό που θα του ζητηθεί, είναι να φορά ένα ειδικό ελαστικό γιλέκο για περίπου ένα μήνα. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και άμεσα. To άτομο αποκτά πιο αρρενωπή εμφάνιση και την εικόνα ενός γυμνασμένου ανδρικού στήθους. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι η ικανοποίηση που νιώθει, καθώς βελτιώνοντας την όψη του σώματός του, βελτιώνεται η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή του.

4,9 /5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
GOOGLE REVIEWS

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4,9 60 reviews

 • Avatar eleni varipati ★★★★★ 2 years ago
  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τις θεραπείες που εκανα. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο και o Dr Κερασταρης είναι πολυ φιλικός και πάρα πολυ προσεκτικός στη δουλειά του.
  Ένας σωστος επαγγελματίας που εμπνεει εμπιστοσύνη στον πελάτη. Εξαιρετικό
  … More και πολύ ευγενικο και το προσωπικο του Kallisti Medical. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4,9 60 reviews

 • Avatar Rosalia ★★★★★ πριν από 4 μήνες
  Εξαιρετικος γιατρος
  Αρτια οργανωση το ιατρειο
  Εμπιστοσυνη,ασφαλεια και απολυτη συνεπεια
  (σε πανω απο μια επεμβασεις )

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4,9 60 reviews

 • Avatar Valentina Bafa ★★★★★ πριν από 10 μήνες
  Συγχρονο και πολυ καθαρο ιατρειο, οι ανθρωποι…εκπληκτικοι!! Ο κ. Κερασταρης καταρτισμενος, ευγενεστατος και επεξηγηματικος αλλα πανω απ'ολα ειναι διπλα σου σαν Ανθρωπος!! Τα κοριτσια ειναι ενα και ενα!! Ευγενεστατες, γλυκητατες και … More χαμογελαστες!! Η Αναστασια διαθεσιμη παντα να σου λυσει καθε απορια και να προτεινει τη καταλληλη θεραπεια για το θεμα σου!! Ειστε ωραιο team παιδια μπραβο σας! 🤗