Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo για άνδρες

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo – High Definition για Άντρες: Ποιος Είναι ο Στόχος

Με τη λιποαναρρόφηση Vaser Lipo – High Definition για άντρες αποτελεί μια εξελιγμένη μορφή της κλασικής λιποαναρρόφησης και είναι η ιδανική λύση για την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους από διάφορα σημεία του σώματος. Κατά τη διαδικασία, δεν τραυματίζονται οι ιστοί και συγχρόνως σμιλεύεται το κορμί. Έτσι, το άτομο αποκτά την εικόνα ενός γυμνασμένου και μυώδους σώματος που πάντα επιθυμούσε.

Το μηχάνημα vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης, διοχετεύοντας παλλόμενη ενέργεια στους ιστούς. Έτσι, πραγματοποιείται ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους και αγγειοσύσπαση. Με αυτήν την μέθοδο ελαχιστοποιείται το οίδημα και οι μετεγχειρητικές εκχυμώσεις, ενώ συγχρόνως ενεργοποιείται η παραγωγή ινοβλαστών λόγω της θερμικής ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι η σύσφιξη της περιοχής του δέρματος.

 

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo για Άντρες: Ποια Είναι η Διαδικασία

Όπως και στην κλασική λιποαναρρόφηση, έτσι και στην Vaser Lipo ο πλαστικός χειρουργός πραγματοποιεί μικροσκοπικές τομές στην περιοχή, ενώ η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. Έπειτα, με τη βοήθεια της συσκευής υπερήχων vaser οι μεμβράνες των λιποκυττάρων διασπώνται και το περιεχόμενό τους, αφού υγροποιείται, αναρροφάται μέσω ειδικής ατραυματικής μικροκάνουλας. Συγχρόνως, υπάρχει η επιλογή να γίνει και λιπομεταφορά, δηλαδή το λίπος που έχει αφαιρεθεί είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί γραμμωμένη όψη.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως είναι οι γλουτοί, η κοιλιά, το άνω τμήμα της πλάτης, οι γοφοί, οι μηροί και τα γόνατα, αλλά και άλλες περιοχές. Η διαφορά με την κλασική λιποαναρρόφηση είναι ότι δεν απομακρύνεται απλά το λίπος, αλλά προσφέρεται και σύσφιξη στην περιοχή, βελτιώνονται έτσι το περίγραμμα του σώματος.

Η Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo – High Definition για άντρες αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θα ήθελαν να επιλέξουν την λιποαναρρόφηση αλλά διστάζουν. Η μέθοδος αυτή αποτελεί μια ήπια επέμβαση, ενώ ιδανικοί υποψήφιοι είναι οι άντρες που είναι υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το τοπικό πάχος και οι δίαιτες και η άθληση δεν βοηθούν. Αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο για όσους επιθυμούν να επιφέρουν μια οριστική αλλαγή στο σώμα τους με μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία λιποαναρρόφησης.

Το τοπικό πάχος είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς άνδρες, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς και το σώμα που πάντα ονειρεύονταν. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και χαρακτηρίζεται από μικρή επεμβατικότητα. Ο ιστικός τραυματισμός είναι ελάχιστος, το ίδιο και ο μετεγχειρητικός πόνος, ενώ η ανάρρωση είναι ταχύτερη σε σχέση με άλλες μεθόδους.

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo – High Definition για Άντρες : Ποιες Είναι οι Πιθανές Επιπλοκές και τα Αποτελέσματα

Η μέθοδος αυτή είναι ασφαλής, εφόσον πραγματοποιηθεί από έναν έμπειρο χειρουργό. Ο πλαστικός χειρουργός, πριν την επέμβαση, προχωράει σε λήψη του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς καθώς και στην κλινική εξέτασή του, προκειμένου να μειωθούν οι πιθανότητες επιπλοκών.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως και βελτιώνονται διαρκώς για ένα διάστημα τριών μηνών, ενώ η διαδικασία σύσφιξης συνεχίζεται για έξι μήνες μετά την επέμβαση. Οι τομές είναι τόσο μικρές που με την πάροδο του χρόνου σχεδόν δεν είναι ορατές. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, καθώς τα λιποκύτταρα απομακρύνονται οριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ