Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4.9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης
Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Dr.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ

Λιποαναρρόφηση PAL για άνδρες

Λιποαναρρόφηση PAL για άνδρες: Ποιοι Είναι οι Στόχοι

Στόχος της Λιποαναρρόφηση PAL για άνδρες είναι η αφαίρεση του τοπικού λίπους από την κοιλιά, την πιο συχνή “λιποαποθήκη” στους άντρες. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που χρειάζεται δυναμική αντιμετώπιση και παρέμβαση, καθώς το λίπος είναι ανθεκτικό και καλά οργανωμένο, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται από τη δίαιτα ή άλλες μεθόδους.

Η επέμβαση μπορεί να εφαρμοστεί στους μηρούς, του γοφούς, την κοιλιά, το στομάχι, τα γόνατα καθώς και σε άλλα σημεία όπου το τοπικό πάχος αποτελεί πρόβλημα. Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγεί οριστικά ένας άντρας από το περιττό λίπος είναι η αφαίρεσή του, ώστε να μην δημιουργείται δυσμορφία στο περίγραμμα του σώματος. Αυτός είναι και ο βασικός σκοπός της λιποαναρρόφησης P.A.L. που έχει εξελιχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και υπόσχεται καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα και άμεση ανάρρωση.

Λιποαναρρόφηση P.A.L. για Άντρες: Ποια Είναι η Διαδικασία

Η χρήση της παλμικής κίνησης κατά τη λιποαναρρόφηση με ειδικό εξοπλισμό ονομάζεται λιποαναρρόφηση P.A.L. (Power Assisted Liposuction), κατά τη διάρκεια της οποίας ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί ειδικό μηχάνημα το οποίο κινεί την κάνουλα λιποαναρρόφησης. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την δημιουργία καλύτερων αποτελεσμάτων και μεγαλύτερη ακρίβεια και ασφάλεια.

Η κάνουλα που χρησιμοποιείται για τη λιποαναρρόφηση εκτελεί πολλές μικρές και επαναλαμβανόμενες κινήσεις ανά δευτερόλεπτο, κι έτσι η διαδικασία γίνεται πιο ακριβής, ταχύτερη και ελεγχόμενη. Με την κίνηση αυτή απομονώνονται τα λιποκύτταρα από το περιβάλλον τους και η αφαίρεση τους γίνεται με ελάχιστο τραυματισμό των ιστών, επομένως λιγότερες μελανιές και περιορισμένο οίδημα.

Η Λιποαναρρόφηση PAL για άνδρες εφαρμόζεται μόνο σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, με τοπική αναισθησία και μέθη. Ο ασθενής μπορεί δύο ώρες μετά την επέμβαση να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ 1-2 ημέρες μετεγχειρητικά μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Γυμναστική επιτρέπεται να κάνει μετά από ένα μήνα.

Τα άτομα που προχωρούν στην λιποαναρρόφηση P.A.L. πρέπει να είναι υγιή και σε καλή φυσική κατάσταση, και είτε να έχουν παραπανίσιο βάρος, είτε να θέλουν να απαλλαγούν από τη συσσώρευση τοπικού λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Δεν αφαιρείται όλο το λίπος από το σημείο που εφαρμόζεται η επέμβαση, αλλά το λίπος που περισσεύει ώστε να αποκτήσει αρμονία, ομορφιά και συμμετρία το σώμα. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της λιποαναρρόφησης. Η λιποαναρρόφηση για άντρες δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε αδύνατους αλλά και σε εύσωμους άντρες. Το συνολικό ποσό λίπους που αφαιρείται δεν ξεπερνάει τα 3,5 με 4 λίτρα. Εάν η περίσσεια είναι μεγαλύτερη, είναι δυνατό να αφαιρεθεί σε δύο επεμβάσεις.

Λιποαναρρόφηση PAL για άνδρες
4.9 /5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
GOOGLE REVIEWS

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 53 reviews

 • Avatar eleni varipati ★★★★★ 2 years ago
  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο τις θεραπείες που εκανα. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο και o Dr Κερασταρης είναι πολυ φιλικός και πάρα πολυ προσεκτικός στη δουλειά του.
  Ένας σωστος επαγγελματίας που εμπνεει εμπιστοσύνη στον πελάτη. Εξαιρετικό
  … More και πολύ ευγενικο και το προσωπικο του Kallisti Medical. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 53 reviews

 • Avatar Rosalia ★★★★★ πριν από 4 μήνες
  Εξαιρετικος γιατρος
  Αρτια οργανωση το ιατρειο
  Εμπιστοσυνη,ασφαλεια και απολυτη συνεπεια
  (σε πανω απο μια επεμβασεις )

Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης - Kallisti Medical IconΠλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης – Kallisti Medical

Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

4.9 53 reviews

 • Avatar Valentina Bafa ★★★★★ πριν από 10 μήνες
  Συγχρονο και πολυ καθαρο ιατρειο, οι ανθρωποι…εκπληκτικοι!! Ο κ. Κερασταρης καταρτισμενος, ευγενεστατος και επεξηγηματικος αλλα πανω απ'ολα ειναι διπλα σου σαν Ανθρωπος!! Τα κοριτσια ειναι ενα και ενα!! Ευγενεστατες, γλυκητατες και … More χαμογελαστες!! Η Αναστασια διαθεσιμη παντα να σου λυσει καθε απορια και να προτεινει τη καταλληλη θεραπεια για το θεμα σου!! Ειστε ωραιο team παιδια μπραβο σας! 🤗