Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

προσφορές

Προσφορές

προσφορές
Ενυδάτωση, το Must του Καλοκαιριού! Οι ειδικοί του Κallisti Μedical φρόντισαν για εσάς και επέλεξαν μια εξαιρετικά αποδοτική θεραπεία Microneedling με υαλουρονικό οξύ και ceramides για βαθειά

ενυδάτωση. 

Το υαλουρονικό οξύ λειτουργεί ως αποθήκη νερού, προσφέροντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και προστασία στο δέρμα. Ενώ, τα ceramides είναι λιπίδια (έλαια) που ενισχύουν τον δερματικό φραγμό και συμβάλλουν στη συγκράτηση της υγρασίας

Ο συνδυασμός τους καταπολεμεί τη ξηρότητα, αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό και μειώνει την απώλεια υγρασίας.  

Αποκτηστε την προσφορά του ιατρείου μας με μόλις 120€ και κερδίστε άμεσα τις εντυπώσεις.

Οι προσφορές ισχύουν ως 30/04/2024
 
προσφορές

Fresh-faced and feeling fabulous!

Πλέον το δέρμα μας έρχεται καθημερινά αντιμέτωπο με εχθρικούς προς αυτό παράγοντες (οξειδωτικό stress, ελεύθερες ρίζες, φωτογήρανση, ορμονικά προβλήματα, περιβαλλοντική μόλυνση κλπ). Απόρροια όλων αυτών είναι η αλλαγή της κατάστασης του και η εμφάνιση βλαβών, που σαφώς αδικεί την εμφάνιση μας.

Το Κallisti Medical, δημιούργησε για εσάς μια εξαιρετικά αποδοτική Θεραπεία Microneedling με αντιοξειδωτικές ουσίες και Vitamins για θωράκιση του δέρματος.

Βοηθήστε το δέρμα σας να “ξεδιψάσει” και να αποκτήσει μια φρέσκια, ενυδατωμένη, υγιή και νεανική όψη μόνο στο Kallisti Medical, με κόστος 120€.

Οι προσφορές ισχύουν ως 30/04/2024