ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Με την συσκευή ειδικών μικροκρυστάλλων και με σχεδόν ατραυματικό τρόπο, απομακρύνονται οι επιφανειακές στιβάδες του δέρματος. Με τον τρόπο αυτό, χωρίς την χρήση ατμού, το δέρμα προετοιμάζεται για την διάνοιξη. Κατά το στάδιο της διάνοιξης, με ελεγχόμενες πιέσεις, απομακρύνεται πλήρως το σμήγμα από τους πόρους, τυχόν κύστες και κέχρια. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει καθαριστική και ρυθμιστική δράση. Η λιπαρότητα γίνεται ελεγχόμενη και παράλληλα το δέρμα επωφελείται από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των επιφανειακών σημαδιών. Η όψη του γίνεται πιο λεία, πιο υγιής και καθαρή.

Σε ένα υγιές δέρμα , 2 εως 4 συνεδρίες ανά έτος είναι αρκετές. Σε περιπτώσεις λιπαρού δέρματος, η συχνότητα αυξάνει σχεδόν στο διπλάσιο, ενώ σε περιπτώσεις που υπάρχει ταυτόχρονα ακμή, η συχνότητα παράλληλα με άλλες θεραπείες (peelings,lasers, mesopen) μπορεί να αυξηθεί.

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στην πλάτη, το στέρνο, τους βραχίονες ή όπου εντοπίζεται λιπαρότητα λόγω των εκκρίσεων των σμηγματογόνων αδένων.

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στην πλάτη, το στέρνο, τους βραχίονες ή όπου εντοπίζεται λιπαρότητα λόγω των εκκρίσεων των σμηγματογόνων αδένων.

Είναι μια πολύ καλά ανεκτή θεραπεία στην διάρκεια της οποίας αισθάνεται κανείς μια ελεγχόμενη πίεση. Δεν χρειάζεται κανένα είδος αναισθησίας. Μετά την θεραπεία υπάρχει μια ήπια ερυθρότητα που καλύπτεται εύκολα και υποχωρεί σταδιακά σε 1 εως 2 24ωρα.

Ανάλογα με την κατάσταση κάθε δέρματος, μπορεί να συνδυαστεί με medical peelsμε lasers ανάπλασης (όπως το fractional laser), με ενέσιμες θεραπείες ,ακόμη και με boosters, mesopen ή μεσοθεραπείες. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την διάρκεια του έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης Παρατηρώντας τα πρόσωπα γύρω μας θα δούμε αρκετές φορές ανθρώπους να συνοφρυώνουν […]

Θεραπείες αισθητικής: Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Τι θεραπείες αισθητικής να κάνω πριν τις διακοπές; Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε; Το Kallisti […]

Time to customize your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου!

Time to customise your cocktail με μεσοθεραπεία προσώπου Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες […]