Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

αισθητικές θεραπείες πριν το καλοκαίρι

Post-Easter, Pre-Summer Αισθητικές Θεραπείες

θεραπείες προσώπου λίγο πριν το καλοκαίρι… Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και πάλι, καλό είναι να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το πρόσωπo αλλά και το σώμα μας για το επερχόμενο καλοκαίρι. Για πολλούς ανθρώπους, το καλοκαίρι αποτελεί την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου. Το δέρμα, όμως, «διαφωνεί» καθώς εκείνη την περίοδο αφυδατώνεται και φθείρεται περισσότερο από ποτέ.

Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για τις κατάλληλες θεραπείες προσώπου και σώματος που ενδείκνυνται λίγο πριν το καλοκαίρι, έτσι ώστε το δέρμα  σας να ταλαιπωρηθεί όσο το δυνατόν λιγότερο τους δύσκολους αυτούς μήνες του χρόνου.

Βοτουλινική τοξίνη

Σε αντίθεση με το Fractional Laser, το μποτοξ δεν έχει “εποχή”, όμως αποτελεί μία έξυπνη λύση που θα σας βοηθήσει να μην αποκτήσετε επιπλέον ρυτίδες μέσα στο καλοκαίρι. Η εξήγηση είναι απλή: Όταν είμαστε στον ήλιο συχνά κάνουμε γκριμάτσες που επιτείνουν τις ρυτίδες μας, καθώς είναι γνωστό ότι πολλές ρυτίδες δημιουργούνται λόγω εκφράσεων και κινήσεων των μυών, ειδικά στο μεσόφρυο, στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια. Μαλακώνοντας λοιπόν αυτές τις κινήσεις σίγουρα το δέρμα σας θα γλυτώσει πολλή από τη φθορά του καλοκαιριού.

Δείτε: 11 wrinkles – Ρυτίδες Συνοφρύωσης

Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό οξύ συγκεντρώνει γύρω του μόρια νερού. Έτσι, μπορεί να σας προσφέρει βαθιά ενυδάτωση καταπολεμώντας την ξηρότητα του δέρματος και χαρίζοντάς σας ένα πρόσωπο φρέσκο και λαμπερό.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί επίσης έναν εξαιρετικό τρόπο για να αποκαταστήσουμε την σφριγηλότητα και τον χαμένο όγκο στα χείλη. Φυσικά, ο πλαστικός χειρουργός θα εκτιμήσει την ακριβή ποσότητα που χρειάζονται τα χείλη του ενδιαφερόμενου, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσικό χωρίς υπερβολές.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP

Η Αυτόλογη μεσοθεραπεία με Αυξητικούς παράγοντες είναι μία θεραπεία, που χρησιμοποιεί κύτταρα και συστατικά του ίδιου μας του οργανισμού επιτυγχάνοντας σημαντικού βαθμού ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος. 

Τα αιμοπετάλια βοηθούν στην επούλωση των ιστών και στην αναγέννηση και πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Η Αυτολογη μεσοθεραπεια prp προωθεί τις φυσιολογικές λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι η φυσική λείανση και σύσφιξη του δέρματος, που γίνεται πιο στιλπνό και φωτεινό. 

Venus Legacy

Let your silhouette be your legacy! Η Venus Legacy  αποτελεί μια από πλέον σύγχρονες θεραπείες, η οποία βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και την υφή του δέρματος. Χάρη στις ειδικές κεφαλές του, εφαρμόζεται ακόμη και στην περιοχή των βλεφάρων, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις σακούλες και τα πρησμένα μάτια.

Επιπλέον, το Venus Legacy μας δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η επαναστατική τεχνολογία του Venus Legacy έχει ως σκοπό τη γλυπτική σώματος μέσω ραδιοσυχνοτήτων και παραγωγής θερμότητας μέσω μαγνητικών πεδίων. 

Post-Easter, Pre-Summer Αισθητικές Θεραπείες

Δερμοαπόξεση με μικρο-κρυστάλλους

Τους καλοκαιρινούς μήνες, που συχνά παραπονιόμαστε για θαμπάδα στο πρόσωπό μας, ο καθαρισμός είναι το πρώτο βήμα για λαμπερό και υγιές δέρμα. Η Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους έχει καθαριστική και ρυθμιστική δράση. Η λιπαρότητα γίνεται ελεγχόμενη και παράλληλα το δέρμα επωφελείται από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των επιφανειακών σημαδιών. Η όψη του γίνεται πιο λεία, πιο υγιής και καθαρή.

Dermapen 4

Το DERMAPEN4®  αποτελεί την ιδανική επιλογή για υγιές και όμορφο δέρμα. Με την καινοτόμο τεχνολογία της κεφαλής του, σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας κανάλια (νυγμούς) έως και 104% πιο γρήγορα από παλαιότερες συσκευές.  Έτσι, διεγείρεται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης του οργανισμού. Ως αποτέλεσμα έχει την ιδιαίτερα αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, την βελτίωση της επιφάνειας και της υφής του δέρματος.

Με το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο εφαρμογής Dermapen 4® και Dp Dermaceuticals, θα λάβετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης του δέρματος ανώδυνα, γρήγορα και με ασφάλεια.

dermapen 4

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

Ένας απλός τρόπος για να υποδεχθείτε το φετινό καλοκαίρι όσο πιο “λεία”  γίνεται είναι πραγματοποιώντας λέιζερ- αποτρίχωση. Η άνοιξη αποτελεί κατάλληλη περίοδο προκειμένου να ξεκινήσετε έναν κύκλο θεραπειών, μιας και το δέρμα σας δεν έχει μαυρίσει ακόμα, και έτσι είναι ευκολότερο για την ακτίνα λέιζερ να χτυπήσει τον τριχικό θύλακο αποφεύγοντας το κίνδυνο εγκαυμάτων.  

Το Alexandrite laser του Κallisti Medical, υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα, καθώς δίνει οριστικό αποτέλεσμα σε λιγότερες συνεδρίες, ακόμη και σε αντικειμενικά “δύσκολα” περιστατικά.

Μια λαμπερή, νεανική επιδερμίδα χωρίς τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος αποτελεί αναμφισβήτητα το  «ζητούμενο» για τον γυναικείο και αντρικό πληθυσμό. Η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, ενώ θα πρέπει να λαμβάνεται σε συνεννόηση με τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. 

Στο Kallisti Medical, είτε πρόκειται για επεμβατική ή μη επεμβατική θεραπεία, η προσέγγιση είναι πάντα φιλική και με προσιτό χαρακτήρα!

Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης kallisti medical
Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης kallisti medical