Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Swan’s Neck in Three Steps (Λαιμός σαν του κύκνου σε 3 βήματα)

Swan’s Neck in Three Steps (Λαιμός σαν του κύκνου σε 3 βήματα)

Συχνά βλέπουμε ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο, που συνοδεύεται από έναν αταίριαστο λαιμό. Η εικόνα του μπορεί να δείχνει έναν χαλαρωμένο λαιμό, συνήθως με περίσσεια λίπους στο διπλοσάγονο, λεπτές επιφανειακές ρυτίδες και βάθος στα δακτυλίδια του. Το πρόβλημα αυτό απασχολεί άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς επηρεάζει τη συνολική εικόνα του προσώπου. Ο πλαστικός χειρουργός dr Δημήτρης Κεραστάρης επιτυγχάνει το swan’s neck effect επιλέγοντας έναν συνδυασμό τεχνικών σε 3 βήματα για την αποτελεσματικότερη επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Swan’s neck Step 1: Desoface

Πρόκειται για την πιο νέα και ασφαλή μη χειρουργική επιλογή για την τοπική εναπόθεση λίπους στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο διπλοσάγονο. Το Desobody – Desoface , είναι ένα πολύ δυνατό διάλυμα δεσοξυχολικού οξέως και φωσφατιδυλοχολίνης , το οποίο καταστρέφει τα λιποκύτταρα, υγροποιώντας το λίπος που αποβάλλεται στην συνέχεια με φυσικό τρόπο. Η εφαρμογή γίνεται ενδολιπιδικά στο υποδόριο με ειδικές κάνουλες. Είναι ανώδυνο και το αποτέλεσμα είναι ομοιογενές.

Swan’s neck Step 2: Hifu

Το HIFU αποτελεί κορυφαία επιλογή στον τομέα της κολαγονογένεσης και σύσφιξης. Αντιμετωπίζει τον λαιμό και το πρόσωπο ως ενιαία αισθητική μονάδα. Με την δύναμη των υψηλής εστίασης υπερήχων δημιουργεί αόρατες μικροδιατρήσεις στο δέρμα και διεγείρει τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο και ελαστίνη. Πρόκειται για μονοθεραπεία, το τελικό της αποτέλεσμα ολοκληρώνεται 3-5 μήνες μετά την συνεδρία και διαρκεί 1 έτος. Είναι πολύ καλά ανεκτή θεραπεία και μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου.

Swan’s neck Step 3: Neck Boost – tox

Το τρίτο και τελευταίο βήμα είναι η επιμέρους διόρθωση στα δακτυλίδια του λαιμού με Boosters υαλουρονικου οξέως και σε ορισμένες περιπτώσεις με την εφαρμογή βοτουλινικης τοξίνης στην κάτω γνάθο και το μυώδες πλάτυσμα (Nefertiti). To booster είναι μη διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ, συγκεκριμένα στα δακτυλίδια του λαιμού έχει filler like effect. Η βοτουλινική τοξίνη κατά μήκος του μυώδους πλατύσματος και της κάτω γνάθου, ηρεμεί τους μύες και αφήνει να φανεί η ανυψωτική έλξη των μυών του προσώπου. Το σαγόνι ορίζεται πιο σαφές, οριοθετείται το περίγραμμα του προσώπου και εξισορροπούνται οι υποκείμενοι μύες. Επομένως, επανακαθορίζονται οι κομψές γραμμές του λαιμού και του σαγονιού δίνοντας οπτικά lifting effect.