Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Θεραπείες αισθητικής: Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Τι θεραπείες αισθητικής να κάνω πριν τις διακοπές;

Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε; Το Kallisti Medical φροντίζει για εσάς και αυτό το καλοκαίρι & σας υπενθυμίζει τι πρέπει να κάνετε πριν φύγετε για διακοπές. Ο ήλιος, η θάλασσα και τα αντηλιακά θα “ταλαιπωρήσουν” την επιδερμίδα σας. Επομένως καλό είναι να προετοιμάσετε το δέρμα σας για αυτές τις συνθήκες.

Αισθητικές θεραπείες: Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Ο βαθύς ιατρικός καθαρισμός με δερμοαπόξεση εξασφαλίζει τόσο την απαλλαγή από λιπαρές εκκρίσεις και σμήγμα , όσο και την ρύθμιση του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες με απόλυτη ασφάλεια.
Ενυδάτωση, το κλειδί για την εξισορρόπηση της επιδερμικής σας υγείας! Πριν τις διακοπές δώστε ελαστικότητα και υγρασία στο δέρμα σας με το σωστό skin booster υαλουρονικού οξέως.

Αισθητικές θεραπείες: DERMAPEN4

Αντιοξείδωση σημαίνει ασφάλεια! θωρακίστε το δέρμα σας ενάντια στην φωτογήρανση, τις υπερμελαγχρώσεις και τις ελεύθερες ρίζες με μόλις μία συνεδρία με το αυθεντικό DERMAPEN 4. Tο εξαιρετικά δραστικό antioxidant cocktail των summer protocols, περιέχει βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη και rooibos σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις.

Αισθητικές θεραπείες: Αποτρίχωση με laser alexandrite

Not another hairy summer!!! Εκτός από το πρόσωπο, και το σώμα σας θα είναι εκτεθειμένο. Επομένως, μην αμελήσετε την αποτρίχωση σας. Στο Kallisti Medical, μπορούμε να έχουμε τέλεια αποτρίχωση και πάνω απ’ όλα ασφαλή, ακόμη και το καλοκαίρι.

SUMMER TIPS:

Mην αμελήσετε να κάνετε συχνή απολέπιση και ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα.

AND LAST BUT NOT LEAST, χρησιμοποιείτε αντηλιακή προστασία κάθε μέρα.

Για κάθε επιπλέον συμβουλευτική πληροφορία ο Πλαστικός χειρουργός dr Δημήτρης Κεραστάρης και το προσωπικό του Kallisti medical, είναι στην διάθεση σας.