fbpx

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να δώσει στο πρόσωπο σας την νεανική όψη που ζητάτε

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Βλεφαροπλαστική : Ανανεώστε την εικόνα σας και αποκτήστε ξεκούραστο βλέμμα.

Συμπεριλαμβανομένου την βλεφαροπλαστική ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Κεραστάρης Δημήτηρης έχει ασχοληθεί εδώ και 20 χρόνια με όλη τη γκάμα των αισθητικών και επανορθωτικών επεμβάσεων.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εξειδικευτεί στην αισθητική χειρουργική και τη χρήση laser όλων των τύπων.

Ο Dr Κεραστάρης Δημήτρης μέχρι σήμερα έχει κάνει πάνω από 3.500 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Βλεφαροπλαστική είναι η επέμβαση που διορθώνει το βαρύ και κουρασμένο βλέμμα και χαρίζει στο πρόσωπο μία ανανεωμένη εμφάνιση. Άλλωστε το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

Στις επεμβάσεις για τη βελτίωση της όψης του προσώπου ανήκουν η ρινοπλαστική, το facelifting, η ωτοπλαστική, το lifting μετώπου και άλλες μη επεμβατικές τεχνικές όπως ενέσιμες θεραπείες, τα νήματα, θεραπείες με laser.

Βλεφαροπλαστική: ανανεώστε την εικόνα σας και αποκτήστε ξεκούραστο βλέμμα!

  • Ζωντανέψτε το βλέμμα σας
  • Απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές σακούλες
  • Σβήστε τα σημάδια του χρόνου

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

βλεφαροπλαστικη-δημητρης-κερασταρης-ενοχλησειςΗ βλεφαροπλαστική είναι μία επέμβαση η οποία πρακτικά δεν έχει ενοχλήσεις ή έχει ελάχιστες. Μπορεί να παρατηρηθεί ένα πολύ μικρό οίδημα, πρήξιμο στα βλέφαρα κυρίως τις πρώτες 1-2 μέρες μετά την επέμβαση και νομίζω ότι αυτό είναι όλο. Σε ελάχιστες περιπτώσεις, 1% μπορεί να έχουν δυο δάκρυα παραπάνω ή έναν πόνο που να είναι λιγάκι πιο έντονος, αλλά η πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχει σχεδόν καμία ενόχληση.
βλεφαροπλαστικη-δημητρης-κερασταρης-σημαδιαΜακιγιάζ μπορεί να κάνει κάποιος αφού αφαιρεθούν τα ράμματα, μετά από 5-6 μέρες.
Αυτό που λέω σε όλους είναι ότι δεν με νοιάζει το να μακιγιαριστούν, θέλω όμως λίγη προσοχή τις δυο πρώτες εβδομάδες, στο ντεμακιγιάζ, και όταν βγάζουν οτιδήποτε έχουν φορέσει γιατί πρέπει να γίνεται με προσοχή και με έναν συγκεκριμένο τρόπο.
Όσον αφορά στους φακούς επαφής με προσοχή από την 4η-5η μέρα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κανονικά τους φακούς επαφής του.
βλεφαροπλαστικη-δημητρης-κερασταρης-επαναληψη-επεμβασηςΗ κατάλληλη ηλικία για να κάνει μια γυναίκα ή ένας άντρας βλεφαροπλαστική είναι συνήθως πάνω από τα 40.
Πολύ σπάνια βλέπουμε ανθρώπους κάτω από τα 40 να έχουν ένδειξη για βλεφαροπλαστική.
Κι αυτό που σας λέω είναι η μικρότερη ηλικία.
Το συνηθέστερο είναι 45 με 50.
Κάνοντας την επέμβαση γυρνάμε περίπου 10 με 15 χρόνια πίσω.
Άρα στα 60 ή στα 65, εάν πάλι κάποιος έχει πρόβλημα και θα ήθελε, μπορεί να το κάνει, αλλά θα έλεγα ότι είναι σπάνιο.
Οι περισσότεροι κάνουν μία βλεφαροπλαστική στη ζωή τους.
Πάντα η περιοχή αυτή είναι η κεντρική στο πρόσωπο για όλους τους ανθρώπους η οποία πολύ συχνά δείχνει την ηλικία. Με τη βλεφαροπλαστική φεύγει το πρόβλημα και φαίνεται πάντα πιο νέος ο κύριος ή η κυρία που θα κάνει την επέμβαση.
βλεφαροπλαστικη-δημητρης-κερασταρης-ταξιδιΓια κάποιον ο οποίος μένει εκτός Αθηνών με το αυτοκίνητο μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι μετά από δύο ώρες.
Έτσι κι αλλιώς, μετά τη βλεφαροπλαστική ο ασθενής μένει για 2 ώρες στο νοσοκομείο και μετά μπορεί να φύγει από την κλινική. Οδηγώντας όχι ο ίδιος, γιατί η επέμβαση γίνεται με μέθη, οπότε απαγορεύεται να οδηγήσει κάποιος αμέσως μετά.
Με αυτοκίνητο όμως, οδηγώντας κάποιος άλλος μπορεί να πάει οπουδήποτε 2 ώρες μετά την επέμβαση.
Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιο μέσο συγκοινωνίας θα πρέπει να περιμένει μάλλον μέχρι την επόμενη μέρα.
βλεφαροπλαστικη-δημητρης-κερασταρης-κοστοςΤο κόστος κάθε αισθητικής επέμβασης, όχι μόνο της βλεφαροπλαστικής, ειδικά τα τελευταία χρόνια με την κρίση στην Ελλάδα, θα έλεγα ότι είναι πλέον πολύ προσιτή.
Παλιότερα, οι επεμβάσεις ήταν πιο ακριβές, αυτό είναι αλήθεια.
Αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί έχουμε τροποποιήσει τις τιμές μας, προς τα κάτω εννοείται, μετά το 2009-2010, και είναι πλέον σε επίπεδα που είναι προσιτά στους περισσότερους ανθρώπους.
βλεφαροπλαστικη-δημητρης-κερασταρης-τι-διορθωνειΗ βλεφαροπλαστική είναι μια επέμβαση η οποία διορθώνει στα πάνω βλέφαρα την περίσσεια δέρματος που συνήθως υπάρχει.
Έρχονται πολλοί και λένε «Γιατρέ, έχω καπάκια πάνω από τα μάτια».
Έτσι, λένε την περίσσεια δέρματος, την ονομάζουν «καπάκια».
Αυτό, λοιπόν, το διορθώνει η βλεφαροπλαστική στα πάνω βλέφαρα, όπως επίσης και τις «σακούλες», ένα πολύ συχνό πρόβλημα που εμφανίζεται στα κάτω βλέφαρα κυρίως και δεν είναι τίποτε άλλο από περικογχικό λίπος που υπάρχει γύρω από το βολβό του ματιού μας, το οποίο με την πάροδο των ετών βγαίνει προς τα έξω, φανταστείτε σαν μια κήλη και προβάλλει. Αυτό είναι που ενοχλεί.
Αυτά διορθώνει η βλεφαροπλαστική στα πάνω και στα κάτω βλέφαρα.
βλεφαροπλαστικη-δημητρης-κερασταρης-επιστροφη-στην-δουλειαΗ επέμβαση της βλεφαροπλαστικής αυτή καθεαυτή δεν απαγορεύει σε κάποιον να γυρίσει στη δουλειά του και την επόμενη μέρα.
Απλά επειδή είναι στο πρόσωπο και τα ράμματα φαίνονται μέχρι να τα αφαιρέσουμε μετά από 5-6 μέρες, οι περισσότεροι ασθενείς, άνδρες και γυναίκες, δε θέλουν ο περίγυρος τους στον επαγγελματικό τους χώρο να το καταλάβει.
Γι΄αυτό λείπουν από την εργασία τους 5-6 μέρες, όχι γιατί δεν μπορούν, αλλά γιατί δε θέλουν οι συνάδελφοι τους να καταλάβουν ότι έχουν κάνει επέμβαση.

Δεν υπάρχει ουσιαστικότερος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας από το βλέμμα. Τόσο ουσιαστικός ώστε πολύ συχνά λέμε ότι «τα μάτια μιλούν».

Το βλέμμα μπορεί να εκφράζει το συναίσθημά μας, να τονίζει το λόγο μας, να χαρακτηρίζει την εμφάνισή μας ή απλά να καθρεφτίζει την ψυχική μας διάθεση.

Η περιοχή των βλεφάρων είναι η πρώτη και συχνά η μόνη περιοχή του προσώπου που προδίδει το πέρασμα του χρόνου.

Οι αντιπαθητικές σακούλες κάτω από τα μάτια και η χαλαρή περίσσεια δέρματος που δημιουργεί τα «καπάκια» στα άνω βλέφαρα, δείχνουν το βλέμμα κουρασμένο και το πρόσωπο γερασμένο.

Όλα αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με την βλεφαροπλαστική.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι ενοχλητικές «σακούλες» στα κάτω βλέφαρα οφείλονται στην προβολή περικογχικού λίπους προς τα έξω.
Σε πιο νέες ηλικίες που δεν συνυπάρχει περίσσεια δέρματος στα κάτω βλέφαρα, αφαιρούμε το λίπος αυτό από μικρές τομές στον επιπεφυκότα, χωρίς να υπάρχουν εξωτερικές ουλές.
Σε μεγαλύτερες ηλικίες, από μία τομή σύρριζα στις βλεφαρίδες, αποκαθιστούμε τις ανατομικές δομές που συγκρατούν το λίπος και έχουν χαλαρώσει με την πάροδο των ετών, αφαιρώντας μικρή μόνο ποσότητα λίπους.
Σύμφωνα με τις νέες τάσεις στην πλαστική χειρουργική, το λίπος αυτό πρέπει να διατηρείται τόσο για λειτουργικούς όσο και για αισθητικούς λόγους όσο μπορούμε.
Αυτός είναι ο λόγος που επανορθώνουμε το διάφραγμα που συγκρατεί το λίπος να μην βγαίνει προς τα έξω και μέρος αυτού το επανατοποθετούμε στη θέση που ήταν παλιότερα ή σε κάποιο άλλο σημείο του κόγχου για να βελτιώσουμε αισθητικά την περιοχή.
Στους περισσότερους ανθρώπους οι αλλοιώσεις που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου συμβαδίζουν στα πάνω και τα κάτω βλέφαρα.
Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν, όπως υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται μόνο από κάτι πολύ συγκεκριμένο στα άνω ή στα κάτω βλέφαρα.
Στις περιπτώσεις αυτές μπορούμε να χειρουργήσουμε μόνο τα άνω ή τα κάτω αλλά αποτελούν μάλλον την μειοψηφία.
Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί, η βλεφαροπλαστική δέν αλλάζει το σχήμα των ματιών.
Μόνο αν υπάρξει κάποια επιπλοκή, όπως το λεγόμενο «scleral show» ή το εκτρόπιο μπορεί να αλλοιωθεί το σχήμα των ματιών και να γίνουν πιο στρογγυλά, αλλά αυτό αποτελεί εξαίρεση.
Όχι, η βλεφαροπλαστική γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και δύο ώρες μετά μπορεί ο ασθενής να επιστρέψει στο σπίτι του.
Όπως κάθε αισθητική επέμβαση, έχει πολύ μικρά ποσοστά πιθανών επιπλοκών, που στην πλειοψηφία τους είναι παροδικές.
Το οίδημα και οι μικρές μελανιές που εμφανίζονται, υποχωρούν πλήρως σε λίγες ημέρες.
Στο πρόσωπο μπορεί να γίνει επίσης ρινοπλαστική για να αλλάξουμε το σχήμα της μύτης, P.A.L. λιποαναρρόφηση λαιμού για να αντιμετωπίσουμε τη χαλάρωση και τη συσσώρευση λίπους στην περιοχή, ωτοπλαστική, αλλά και lifting προσώπου. Επίσης για τα άτομα που αντιμετωπίζουν χαλάρωση του δέρματος σε διάφορα σημεία του προσώπου η αυτομεταμόσχευση λίπους επαναφέρει τον χαμένο όγκο και μπορεί να δώσει πιο νεανική εικόνα. Τέλος, για μειώσουμε την πτώση στο μέτωπο μπορούμε να προχωρήσουμε σε ενδοσκοπικό lifting μετώπου.
Gdpr

ΠΡΟΣΩΠΟ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ