Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική: 6 Συμβουλές που εξασφαλίζουν την επιτυχία

Ανανεώστε το βλέμμα σας, σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου

Η βλεφαροπλαστική ή αλλιώς πλαστική βλεφάρων αποτελεί μία από τις πιο γνωστές επιλογές ανανέωσης των ματιών, προκειμένου να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου. Είτε με αφαίρεση περιττού δέρματος, είτε με contouring του σχήματος μπορεί να δοθεί και πάλι η φρέσκια αναζωογόνηση της νεότητας. Η σωστή διαδικασία της βλεφαροπλαστικής βασίζεται στην εξατομικευμένη προσέγγιση μιας και κανένα ζευγάρι ματιών δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο. Το σχήμα των ματιών σας θα μείνει όπως ήταν και θα αποκτήσετε ένα νέο φρέσκο και δυναμικό βλέμμα.

Το αποτέλεσμα μετά από μία σωστή βλεφαροπλαστική πρέπει να είναι φυσικό αλλά και ταυτόχρονα να δίνει την αίσθηση πιο λαμπερού βλέμματος, χωρίς να μπορεί κάποιος να βρει την αλλαγή. Καθώς οι τομές γίνονται πάνω στις πτυχές των ματιών, δεν φαίνονται και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και ανάλαφρο. Κάνεις δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει ότι κάνατε βλεφαροπλαστική, ωστόσο όλοι θα μπορούν να δουν το νέο σας αναζωογονημένο βλέμμα.

Συμβουλή 1: Σιγουρευτείτε για τη διαδικασία

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης  Κεραστάρης με πολυετή εμπειρία μπορεί ακόμα και την πιο πολύπλοκη διαδικασία να τη μετατρέψει σε μία ευχάριστη εμπειρία για εσάς. Με στόχο το κοινό πλάνο, θα ακολουθηθούν κατά γράμμα όλα τα βήματα που θα οδηγήσουν στο πιο νεανικό αποτέλεσμα.

Συμβουλή 2: Ζητήστε σωστή ενημέρωση

Στο Kallisti Medical δίνουμε μεγάλη προσοχή στη σωστή ενημέρωσή σας σε σχέση με όλα τα ρίσκα καθώς και τη σιγουριά για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση της βλεφαροπλαστικής έχει πολύ μικρά ποσοστά πιθανών επιπλοκών, που στην πλειοψηφία τους είναι παροδικά.

Συμβουλή 3: Μάθετε την ακριβή αποθεραπεία

Οι περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν σχεδόν καμία ενόχληση. Αμέσως μετά το χειρουργείο, είναι πιθανό ένα ελαφρύ πρήξιμο, αλλά θα υποχωρήσει μετά από λίγες μέρες.

Συμβουλή 4: Ρωτήστε πότε επιστρέφετε στην καθημερινότητα με νέο βλέμμα

Πέρα από ένα ελαφρύ πρήξιμο και τα ράμματα, που έτσι και αλλιώς αφαιρούνται μετά από λίγες ημέρες, τίποτα άλλο δεν σας σταματά από το να γυρίσετε στην καθημερινότητα σας. Πρακτικά μπορείτε ακόμα και την επόμενη μέρα, αλλά το σύνηθες είναι να βγουν πρώτα τα ράμματα, προκειμένου να μην ξέρει ο περίγυρος σας για το νέο μυστικό της ανανέωσης σας.

Συμβουλή 5: Ζητήστε μόνιμο αποτέλεσμα

Η πλαστική βλεφάρων γίνεται με στόχο να φαίνεστε πάντα πιο νέοι, για αυτό και οι περισσότεροι κάνουν μία στη ζωή τους. Όσο δίνεται την απαιτούμενη προσοχή στην περιοχή γύρω από τα μάτια, τόσο θα έχετε ένα ανάλαφρο και ζωντανό βλέμμα.

Συμβουλή 6: Ρωτήστε ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για πλαστική βλεφάρων

Εάν τα μάτια σας δείχνουν σημάδια μόνιμης κούρασης και πεσμένου βλέμματος, τότε μπορεί να είστε υποψήφια/ιος για βλεφαροπλαστική. Οι πιο συνηθισμένες ηλικίες για να γίνει είναι κυρίως 45 με 50 ετών.

βλεφαροπλαστικη κοστος

Παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος μιας επέμβασης: 

• Το είδος της επέμβασης
• Τα επιπλέον υλικά που καθορίζονται με βάση την επέμβαση (πχ ενθέματα στήθους, εσωτερικό
πλέγμα στο στήθος, ειδικές κάνουλες στο vaser lipo , παροχετεύσεις κλπ)
• Ειδικός μετεγχειρητικός κορσές ή κορσέδες (ανάλογα με το είδος της επέμβασης)
• Χειρουργικός χρόνος
• Προεγχειρητικός έλεγχος
• Επιπλέον διαγνωστικές εξετάσεις ανάλογα με το ιστορικό του ασθενούς
• Είδος αναισθησίας (τοπική , μέθη, γενική)
• Παραμονή στο νοσοκομείο ( βραχεία νοσηλεία- λίγες ώρες ή παραμονή για κάποια 24ωρα )
• Συνδυασμός με άλλη επέμβαση (πχ κοιλιοπλαστικη και λιποαναρρόφηση, αυξητική μαστών και
ανόρθωση κλπ)
• Έξοδα νοσοκομείου ( διαφορετικό κόστος σε ένα μεγάλο σύγχρονο νοσοκομείο με σωστές
υποδομές σε σχέση με μια μικρή κλινική )