fbpx

Αποτρίχωση με laser alexandrite και το Καλοκαίρι!

Η αποτρίχωση με laser alexandrite , αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια μας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα στην οριστική απομάκρυνση της τριχοφυΐας.

Η αποτρίχωση με laser alexandrite , αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια μας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα στην οριστική απομάκρυνση της τριχοφυΐας. Ωστόσο , μέχρι πρότινος υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί στην χρήση του laser κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πιο συγκεκριμένα λόγω της έκθεσης στον ήλιο. Η αποτρίχωση με laser ήταν επομένως απαγορευτική, σε δέρματα μαυρισμένα.

Ευτυχώς, η εξέλιξη στον τομέα των ιατρικών laser και η πρωτοπόρος Quanta laser systems μας έδωσε ένα σύστημα laser αλεξανδρίτη που μπορεί να εφαρμόζεται όλο τον χρόνο. Στο Kallisti Medical, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες δεν σταματάμε την αποτρίχωση μας. laser ήταν επομένως απαγορευτική, σε δέρματα μαυρισμένα.

Το Alexandrite laser του Κallisti Medical , υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα, καθώς, ακόμη και σε αντικειμενικά “δύσκολα” περιστατικά, δίνει οριστικό αποτέλεσμα σε λιγότερες συνεδρίες. laser ήταν επομένως απαγορευτική, σε δέρματα μαυρισμένα.

Σε κάθε συνεδρία, η σάρωση είναι πολύ πυκνή, χωρίς ενδιάμεσα κενά. Παράλληλα, με την σωστή ρύθμιση των παραμέτρων του laser (ταχύτητα, spot size, διάρκεια παλμού) από το έμπειρο προσωπικό του ιατρείου, γίνεται καταστροφή περισσότερων τριχικών θυλάκων ανά συνεδρία. Μάλιστα, είναι εξίσου αποτελεσματικό σε λεπτότερη τριχοφυΐα. laser ήταν επομένως απαγορευτική, σε δέρματα μαυρισμένα.

Επιπλέον, ακόμη και πιο σκούροι φωτότυποι ή μαυρισμένα δέρματα δεν αντιμετωπίζουν καμία δυσκολία στην αποτρίχωση καθ΄όλη την διάρκεια του έτους, χάρη στη μοναδική λειτουργία του “burst mode”. laser ήταν επομένως απαγορευτική, σε δέρματα μαυρισμένα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα, είναι το σύστημα ψύξης του. Λόγω της διοχέτευσης ψυχρού αέρα (πριν, κατά την διάρκεια & αμέσως μετά τον παλμό) μπορούν να εφαρμοστούν υψηλότερες εντάσεις, επειδή είναι καλά ανεκτό ακόμη και από ευαίσθητους ασθενείς. laser ήταν επομένως απαγορευτική, σε δέρματα μαυρισμένα.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς του Kallisti Medical για την αποτρίχωση σας και αυτό το καλοκαίρι δεν θα ασχοληθείτε καθόλου με την τριχοφυΐα σας!

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ