Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Αποτρίχωση με laser alexandrite και το Καλοκαίρι!

Αποτρίχωση με laser alexandrite και το Καλοκαίρι!

Αποτρίχωση με laser alexandrite και το Καλοκαίρι!

Η αποτρίχωση με laser alexandrite, αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια μας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα στην οριστική απομάκρυνση της τριχοφυΐας. Ωστόσο, μέχρι πρότινος υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί στην χρήση του laser κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πιο συγκεκριμένα λόγω της έκθεσης στον ήλιο. Η αποτρίχωση με laser ήταν επομένως απαγορευτική, σε δέρματα μαυρισμένα.

Τι laser alexandrite χρησιμοποιείτε στο kallisti medical;

Ευτυχώς, η εξέλιξη στον τομέα των ιατρικών laser και η πρωτοπόρος Quanta laser systems μας έδωσε ένα σύστημα laser αλεξανδρίτη που μπορεί να εφαρμόζεται όλο τον χρόνο. Στο Kallisti Medical, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες δεν σταματάμε την αποτρίχωση μας. Το Alexandrite laser του Κallisti Medical , υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα, καθώς, ακόμη και σε αντικειμενικά “δύσκολα” περιστατικά, δίνει οριστικό αποτέλεσμα σε λιγότερες συνεδρίες.

Πως πραγματοποιείται το laser alexandrite;

Σε κάθε συνεδρία, η σάρωση είναι πολύ πυκνή, χωρίς ενδιάμεσα κενά. Παράλληλα, με την σωστή ρύθμιση των παραμέτρων του laser (ταχύτητα, spot size, διάρκεια παλμού) από το έμπειρο προσωπικό του ιατρείου, γίνεται καταστροφή περισσότερων τριχικών θυλάκων ανά συνεδρία. Μάλιστα, είναι εξίσου αποτελεσματικό σε λεπτότερη τριχοφυΐα. Επιπλέον, ακόμη και πιο σκούροι φωτότυποι ή μαυρισμένα δέρματα δεν αντιμετωπίζουν καμία δυσκολία στην αποτρίχωση καθ΄όλη την διάρκεια του έτους, χάρη στη μοναδική λειτουργία του “burst mode”.

Τι άλλα πλεονεκτήματα προσφέρει το laser alexandrite του Kallisti Medical;

Ένα ακόμη πλεονέκτημα, είναι το σύστημα ψύξης του. Λόγω της διοχέτευσης ψυχρού αέρα (πριν, κατά την διάρκεια & αμέσως μετά τον παλμό) μπορούν να εφαρμοστούν υψηλότερες εντάσεις, επειδή είναι καλά ανεκτό ακόμη και από ευαίσθητους ασθενείς. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς του Kallisti Medical για την αποτρίχωση σας και αυτό το καλοκαίρι δεν θα ασχοληθείτε καθόλου με την τριχοφυΐα σας!