Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Γλυπτική Σώματος & Προσώπου

Γλυπτική Σώματος & Προσώπου

VENUS LEGACY (Μη επεμβατικό body contouring)

Η καινοτόμα τεχνολογία του Venus Legacy, έχει ως αποτέλεσμα το face & body contouring (σμίλευση – Γλυπτική Σώματος & Προσώπου) και στηρίζεται στο συνδυασμό τεχνικών σύσφιξης. Με την εφαρμογή πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων συνδυαστικά με μαγνητικό παλμό και παλμική αναρρόφηση το θερμικό πλέγμα που δημιουργείται, φτάνει στο υποδόριο λίπος και στους ιστούς. Έτσι προάγεται η πολυεπίπεδη ενεργοποίηση των ινοβλαστών επομένως και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Εκτός από τη σύσφιξη των ιστών με το Venus Legacy επιτυγχάνεται μια ήπια λιπόλυση, καθώς και καταπολέμηση λιποδυστροφιών και κυτταρίτιδας και ενεργοποίηση της λέμφου.

Γλυπτική Σώματος & Προσώπου Venus Legacy

Ενδείκνυται ως θεραπεία για:

  • Μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης.
  • Μετά από απώλεια κιλών.
  • Μη χειρουργική λιπογλυπτική (πρόσωπο-σώμα).
  • Ενεργοποίηση λέμφου.
  • Απομάκρυνση κατακρατήσεων/
  • Μείωση κυτταρίτιδας και λιποδυστροφιών.
    Μείωση περιφέρειας.
  • Σύσφιξη και ανόρθωση δέρματος.
  • Αναδιαμόρφωση περιγράμματος προσώπου και σώματος.

Που εφαρμόζεται


Πρόσωπο – Σαφής βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και της υφής του δέρματος. Χάρη στις ειδικές κεφαλές μπορεί να εφαρμοστεί και στα βλέφαρα, για σύσφιξη και για αντι-οιδηματική δράση ( σακούλες βλεφάρων, πρησμένα μάτια).

Λαιμός – Με συγκεκριμένο πρωτόκολλο για την περιοχή του λαιμού η βελτίωση του είναι πολύ ικανοποιητική. Μπορεί να συνδυαστεί με χρήση βοτουλινικής τοξίνης , Fractional Co2, PRP, boosters και profhilo.

Βραχίονες – Απώτερος σκοπός είναι η μείωση της χαλάρωσης στην πρόσθια επιφάνεια των βραχιόνων(ζαρωμένο ή πολύ λεπτό δέρμα). Μπορεί να συνδυαστεί με Desobody ή άλλες μεσοθεραπευτικές λιπολυτικές θεραπείες εάν υπάρχει τοπική εναπόθεση λίπους.

Γλουτοί– Οι γλουτοί λειαίνονται αισθητά εάν υπάρχει κυτταρίτιδα η λιποδυστροφικά σημεία διορθώνονται σε μεγάλο βαθμό. Συνολικά η περιοχή των γλουτών φαίνεται πιο σφριγηλή και ανορθωμένη .

Μηροί – Στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια των μηρών η θεραπεία αποσκοπεί κατά βάση στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Ενώ στην έσω επιφάνεια των μηρών (προσαγωγοί)αντιμετωπίζεται συνήθως η χαλάρωση. Συνδυαστικά μπορούν να λειτουργήσουν οι μεσοθεραπείες καθώς και τα νήματα ή το Hifu.

Κοιλιά – Διορθώνει όχι μόνο την χαλάρωση άλλα και την κυτταρίτιδα και σε κάποιο βαθμό το τοπικό λίπος. Για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση μπορεί να γίνει έγχυση λιποδιαλύτη ή μεσοθεραπεία για σύσφιξη και κυτταρίτιδα.

Πότε δεν εφαρμόζεται – αντενδείξεις


Οι ραδιοσυχνότητες είναι πρακτικά από τις πλέον ασφαλείς μεθόδους στην ιατρική αισθητική. Εξαίρεση αποτελούν τα άτομα με βηματοδότη, ορθοπεδικά υλικά στην περιοχή της εφαρμογής (λάμες κ.λ.π)καθώς και ορισμένες καρδιολογικές παθήσεις.

Ποια είναι η διαδικασία με το Venus Legacy


Πρόκειται για μια απλή και άριστα ανεκτή εφαρμογή. Είναι 100% ανώδυνη. Με την κατάλληλη επιλογή κεφαλής και προγράμματος καλύπτει πληθώρα σημείων και προβλημάτων. Είναι πολύ σύντομη εφαρμογή (π.χ 20’ περίπου για την περιοχή της κοιλιάς) και μπορεί να εφαρμοστεί σε περισσότερες περιοχές συνδυαστικά στην ίδια συνεδρία. Συγκριτικά με άλλες παλαιότερου τύπου συσκευές RF το Venus Legacy απαιτεί λιγότερες συνεδρίες. Ενδεικτικά περίπου 6 για το πρόσωπο και λαιμό και έως 10 για το σώμα. Οι συνεδρίες συνήθως επαναλαμβάνονται κάθε 7 έως 10 ημέρες.

Μετά την θεραπεία


Συνήθως η περιοχή που εφαρμόστηκε το Venus Legacy έχει μια ήπια ερυθρότητα που υποχωρεί σύντομα. Η επιστροφή σε τυχόν δραστηριότητες είναι άμεση χωρίς περιορισμούς.

Πόσο άμεσα βλέπει κανείς αποτέλεσμα


Σε ορισμένα περιστατικά η διαφορά είναι εμφανής ήδη μετά την πρώτη συνεδρία. Συνήθως όμως μετά την τρίτη συνεδρία έχουμε ορατά αποτελέσματα. Η βελτίωση είναι εμφανής σε επίπεδο σύσφιξης βελτίωσης κυτταρίτιδας και στην μείωση της περιφέρειας συνολικά.

Μετά το τέλος των προγραμματισμένων συνεδριών συνίσταται μια συντήρηση . Συνήθως πρόκειται για 2-4 επαναλήψεις μια φορά το χρόνο ανά σημεία, ή μια συνεδρία ανά 2-3 μήνες.

Γιατί να το επιλέξω;


Το Venus Legacy είναι εγκεκριμένο από το FDA. Συγκριτικά με άλλες μεθόδους σύσφιξης τα αποτελέσματα του είναι πιο άμεσα και ορατά ήδη από τις πρώτες συνεδρίες. Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και σφιχτό , μειώνεται η χαλάρωση και η ρυτίδωση, το προφίλ και το συνολικό σχήμα βελτιώνεται. Το γεγονός ότι έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και είναι εντελώς ανώδυνη εφαρμογή το καθιστά ιδανική επιλογή για του περισσότερους ασθενείς. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και του καλοκαιρινούς μήνες.

Το Venus Legacy αποτελεί ένα gold Standard στον τομέα της ιατρικής αισθητικής με αποδεδειγμένα ικανοποιημένους ασθενείς που το δοκίμασαν σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ