Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,8 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Fractional YOULASER MT

Aναζωογόνηση του δέρματος με το καινοτόμο Fractional YOULASER MT

Απόκτησε δέρμα λείο και λαμπερό εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου!
Με το επαναστατικό Fractional YOULASER MT επιτυγχάνουμε ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, εξαλείφουμε λεπτές ρυτίδες, κηλίδες, ή άλλες μελαγχρωματικές βλάβες και βελτιώνουμε ουλές ακμής και μετεγχειρητικές ουλές.  

 Ο τόνος του δέρματος γίνεται ομοιόμορφος, καθώς οι πανάδες, οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες υποχωρούν. Το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται και αντιμετωπίζονται οι βλάβες που είναι απόρροια της φωτογήρανσης, οι ουλές και τα σημάδια ακμής. Το δέρμα είναι πιο λείο και σφριγηλό. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες του προσώπου (περιστοματικά, περικογχικά κλπ) απαλύνονται αισθητά. Υπερκερατώσεις, σπίλοι και άλλες καλοήθεις δερματικές βλάβες αφαιρούνται με το surgical mode του Fractional YOULASER MT εύκολα και με ακρίβεια χωρίς ουλές

Fractional YOULASER MT – Η συσκευή με μια ματιά

Το καινοτόμο, τελευταίας γενιάς Fractional YOULASER MT της Quanta Systems που διαθέτουμε στο Kallisti Medical αποτελεί το νέο gold standard, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα κατηγορία laser.

Είναι το μοναδικό laser, που συνδυάζει2 μήκη κύματος – 1540nm erbium glass & 10600 nm fractional Co2, με ταυτόχρονη ή εναλλάξ εκπομπή. Με τον τρόπο αυτό, επωφελούμαστε στην ίδια θεραπεία, τα πλεονεκτήματα και των 2 τύπων laser και σχεδόν εκμηδενίζονται οι ανεπιθύμητες ενέργειες/ αντιδράσεις, συγκριτικά με άλλα laser ανάπλασης.

Το εύρος των θεραπειών που καλύπτει είναι πολύ μεγάλο, με ξεχωριστά πρωτόκολλα ανά περίπτωση.
Λόγω του διπλού μήκους κύματος, αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής στο μέγιστο, με
σχεδόν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και σαφώς λιγότερες συνεδρίες.

Fractional YOULASER MT

Ποια η δράση του;

Το Fractional YOULASER MT είναι ιδανικό για την ανάπλαση του δέρματος ακόμη και προληπτικά καθώς με τον μηχανισμό δράσης του, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες, ώστε να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο και ελαστίνη. Ο ιατρός ανά περίπτωση, ρυθμίζει το ποσοστό εκπομπής του κάθε laser, για πιο στοχευμένη δράση. Ανάλογα με το είδος της θεραπείας, η δράση του φτάνει σε απόλυτα ελεγχόμενο βάθος. Σε περιπτώσεις φωτογηρασμένου δέρματος ρυτίδωσης, δυσχρωμιών, ουλών ακμής και ραγάδων τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Είναι επίσης, εξαιρετική μέθοδος αποκατάστασης μετεγχειρητικών ουλών & εγκαυμάτων.

Είναι ασφαλές; 

Η λειτουργία του Fractional YOULASER MT δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για συνεχή αναγέννηση κολλαγόνου και ελαστίνης. Η προηγμένη του τεχνολογία  επιτρέπει την εξατομίκευση της θεραπείας, με σεβασμό στις ανάγκες κάθε δέρματος.

Έχει την ακρίβεια και την δράση ενός αμιγώς χειρουργικού laser, χωρίς να είναι ιδιαίτερα επώδυνο ή
περιοριστικό για τις ημέρες μετά τη θεραπεία. Δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία από τον ασθενή.
Παρότι πρόκειται για σχεδόν ανώδυνη εφαρμογή, εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα για περίπου 30
λεπτά.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της θεραπείας, χρησιμοποιείται ειδικό μηχάνημα κρύου αέρα, το οποίο παρέχει ταχεία πτώση στη θερμοκρασία του δέρματος προσφέροντας μια ισχυρή αναλγητική δράση και εξαλείφοντας τις πιθανές επιπλοκές από την υπερθέρμανσή του. Μετά την θεραπεία υπάρχει ένα αίσθημα «τσουξίματος» στο δέρμα που υποχωρεί σε 1-2 ώρες.

Η συχνότητα εφαρμογών είναι περίπου ανά 30 ημέρες. Εφαρμόζεται ιδανικά τους μήνες χωρίς ιδιαίτερη
ηλιοφάνεια (Οκτώβρη – Μάϊο).

Γενικά, πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, χωρίς επιπλοκές. Μια πιθανή εμφάνιση μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης σχετίζεται είτε με τη μη τήρηση των οδηγιών αναφορικά με την εποχή εφαρμογής (δεν ενδείκνυται για τους καλοκαιρινούς μήνες) και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, είτε με ορμονολογικούς παράγοντες. Αντένδειξη αποτελεί η εγκυμοσύνη και ενίοτε ο θηλασμός, καθώς επίσης και το μαυρισμένο δέρμα. Σε κάθε περίπτωση προηγείται κλινική εκτίμηση και ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό.

Το Fractional YOULASER MT συνδυάζεται άνετα με πάρα πολλές άλλες αισθητικές θεραπείες: Btx, Υαλουρονικό οξύ, νήματα, Μεσοθεραπεία – PRP

  • ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία
  • μη επεμβατικό με μηδαμινή αποθεραπεία
  • ανάπλαση προσώπου & ουλών
  • καταπολεμά πανάδες, λεπτές ρυτίδες, ραγάδες
  • ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία
  • αποτέλεσμα που εξελίσσεται για μήνες μετά το πέρας των συνεδριών

youlaser mt before after